Тодор Славков: Безделник съм, но не съжалявам

След като буквално изчезна от публичното пространство след спечелването на поредния сезон на Big Brother All Stars, Тодор Славков се появи в „На кафе”.

Обратно в новината

Коментари - Тодор Славков: Безделник съм, но не съжалявам | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

90% от бизнеса в България се държи от такива като този - имам предвид като приходи не като брой фирми - бившите комунистически отрепки и техните деца държат всички по-големи фирми - за другите остават само трохите, където конкуренцията е огромна

тошко комунист? ха ха ха... ти явно му завиждаш

Имам доста познати - синчета на бивши номенклатури - до един без изключение са като този - пълни дегенерати - никога нищо не са работили, само не мога да разбера откъде продължават да взимат пари - защото пилеят пари, а не работят нищо.

Що бе я виж Лили-талпата "министърКата на регионалното развитие" ,колко "работи" чак от , толкова работа е заприличала на вейка

за да разбереш , трябват ти някои качества

Червените гниди само как са напънали едноклетъчните си мозъчета в защита на един боклук издънка на най-просташката и крадлива комунистическа фамилияна!!!

Като е безделник да не би да е безпразник

Ами как няма да е безделник, като дядо му и баща му са крали народна пара за 10 поколения напред. Пък и знае, че чугуненотиквеният лумпен-пролетариат ще му прости всичко, понеже носталгията по дядо му сега е особено силна :)))

Гоше едно съм сигурен - отдавна някой друг краде много повече от дядо му и баща му :) . дядо му поне е крал по време на изобилие и дори се оказа че не е крал много сравнено със сегашните ама си тъп Гоше да се освестиш и да прогледнеш :)

Смешник си "Гошко"- ако семейството на малък Тошко е крало то , какво да кажем за сегашните крадци милиардери , като бодигарда на Тошо а???? Тъпо парче

Човекът ти е казал какъв си - чугунен лумпен пролетариат. Няма да се промениш. Така ще си и умреш в мизерия в соцпанелката.

на тоя "паразит" дядо му има принос в израстването на България от бедна аграрана държавица в развита индустриална соц.държава на нам си кое място по икономически показатели вече можете да си мечтаете за държавници като Тодор Живков а "малък Тошко" бил паразит - лелее тоя пичага да беше единственият и най-лошият паразит у тая държава кеф кеф кеф и между другото е много интелигентен едва ли някой от форума може да му се намаже нищо че се прави на абсолютен клоун ...и моля ви стига сте дрънкали глупости как ви омръзьнало разни червеи и паразити да ви пият от кръвта а вие честно и неуморно да се трудите ...защо тогава напредък не се вижда в тая държава щом трудещите са толкова много и толкова честни и усърдни от както дядо му е паднал от власт и от как комунизмът си отиде тая държав си върви уверено надолу пълна регресия ама сте слепи за истината а и може би ум нямате достатъчно незная - и да кажа не съм фен на комунизма има хора които са страдали несправедливо от него но какво значат няколко единици на фона на общият прогрес ...аз просто искам да видя България пак цветна с градинки и централни площи в градовете като от соц. картичките хората с приблизително равен и среден стандарт, работещи заводи които не са собственост на измамници или чужди инвеститорски компании България с добре развита здравна система и осигурителна ...аллооу щрауси главите ви са в пясъка задниците отвън наистина някои от вас нас работят доста в интерес на 1н чорбаджия и получават малко повече ама ...колко щастливи са като съседите им са гладни и са потенцялни клиенти на обирджии - защото вече това е нашата държава гето гето гето и само можеме вече да мечтаеме за комунизма Балкантон и Мелодия на годнината

Беекапеее Бееекааапееее ...беееее бееее беее капе, да наистина мечтаем за Мелодия на годината и онези красиви песни и ентелегентни шоу продукции , втръсна ни с еот биг брадър и планета пайнер и циганета разни културна диверсия ни налагат опростяват ни за да ни грабят и доят демократи "бееее" нещеме вече да се трудим честно като не виждаме файда и справедливост и ний искаме да краднем ...ей между другото тая Преслава страшна мачорка бье :))) секси бейби секси мама ъ ъ ъ

алоо, БКП - не си в час, времето ви изтече. и ако все още имате кураж, то е , защото за разлика от фашизма, комунизма не бе така заклеймен и осъден въпреки многократните в повече злини които причини на човечеството. какъв е бил живков освен един елементарен селяндур и тарикат и прислужник на москва. освен да слуша и бъде лакей, нима е могъл да стори нещо друго. такива се толерират и поради това се е задържал десетки години на власт.

Живков е бил ловък лакей на Москва постигнал е повече и подобните нему и е бил доста по загрижен за народа а сегашният лакей на УСА е много по нескопосан и несръчен и въобще не лавира умело пред чорбаджиите си и не успява да изврънка каквото и да е за народа си и не му и пука щот неговата сметка си е заредена а Бг. народът е дойна овца и на мръсотия ще свикне само 2-3 магистралки да има да се вози млякото от овците и златото и ресурсите от мините и кога дойдат чужденците на оглед да има откъде да минат да видят само хубавото и мноо мноо д ане виждат цветните нацапани с изолации панелки на овците :))) аллоооуу ти не си в час не виждаш реалността мисъла ти не хвърля далече България през комунизма е била в много по-достойна позиция като държава от колкото е сега ,,,едно е вярно твърде малка държава е за да е фактор но ако има ловък и не толкова подкупен държавник ще е по-добре

дя-до

Безполезен, вреден и нагъл - с една дума комуняга!

Ние ги изпуснахме тия преди 25 години. Наша си е грешката. Требваше АК да играе здраво и сега нямаше да ги има с целите им паразитни фамилии и антуражи.

мноо си прост Саше! ноо си прост! с кеф да ви източа мините и всички ресурси които имате като държава и народ тоя прост комунист от великата СССР що ви е издигнал заводи и панелки с ТЕЦ и ВЕЦ да живеете като бели хора не разбирам :))) що ви е купувал прескъпо келявите домати толко години та вие всички в зачатъка сте тъпи недоразвити вечно мърморещи балкански селяни само камшик за вас ето американеца е хитър и ще си ви издои без да ви дава екстри като панелки и парно и петрол за домати - ще хвърли малко парички където трябва на 1-2места Бочко Цветелинка и ще си дои цяллото стадо как си му е кеф и ще си дупчи България и ще си влачи и злато и мед и всички природни ресурси ...и даже ще ви оставиме да си купите капиталистически мерцедеси 2ра ръка ако сте усърдни в работата си за нас американските капиталисти копайте в мината и нев мрънкайте мерцедеси имате вече демократи сте кариеристи :))) да живей България!

Човекът е прав за "гена на идиота",но ако не се бяха случили събитията преди 25 години,сега като нищо щеше да ни управлява.Ама то като гледам кой ни управлява...

..рядко отвратителна и лигава личност. при всичкото отгоре си сваля гащите , показва си оная работа пред целия български народ, а колко много от тях го гледат мило и одобряват поведението му яом гласуват за да стане победител в биг брадър. ето това сме голяма част от българите и това е нашето дередже -златна среда в която да виреят паразите като Тодор.

То цялото ви потекло такова. И не само си без делник, ами и без празник. Благото време свърши, а?

Да живее Тодор Славков!!!

дя-до

Да живее, д аживее, колко да живее. И той ще пукне като гнида, при това гарантирано преждевременно.

(З)начи тоа убавец бил спечелил некво шоу? Нема лошо, начи тоа народ е много изпростял.

дя-до

Тоа народ не е изпростял. Тоа народ ВИНАГИ е бил много прост. Ама много! Както казва един от малкото свестни - калпав материал.

А ,дали изборът от шоуто не е нагласен?Или простият народ не може да мисли???

Бай Ганьо никога не е умирал. И това не е толкова страшно; истински страшното е , че Бай Ганьо уби Щастливеца!

Такъв е профилът на съвременните бг богаташи и работодатели.

Не, приятелче. Този паразит не е нито работодател, нито съвременен. Тоя е рожба на тези, които управляваха и сега продължават да съсипват България. От много десетилетия... Иначе е прав! Гена на идиота е много силен! Но ако беше само той, щяхме да му се радваме...

Стою

Браво! Ама като гледам и сега има "хора", които му се радват. Особено когато черпи. С чии пари?!... Това е друг въпрос.

как да не те е гнус да живееш в държава, където се намират люде, които се възхищават на пияндурници и изнасилвачи като Тодор Славков.

..права си и мнозина от така наречения елит като Катето Евро се гордеят, че са приятели.

Масата се възхищава на такива отрeпки, затова сме на това положение.

Някои пишат.Нищо не се променя в тая държава. Как да се промени то няма хора няма българчета че то кой ще я промени.Раждайте Българчета че те да променят нещо.

Безделник като дядо си !!! Строил на гърба на народа , който работил за 130 лева на месец!!! Не искам да си спомням колко строители загинаха при строежа на НДК.....

При строежа на демокрацията загинаха доста повече.

Тоше, не те познавам, ти си бил от една династия , тка наречена, няма лошо, малка съм и не помня тези времена, но бъди щастлив и много късмет, харесах те в биг брадър

щото си такъвкъвто си, и не се притесняваш от това+

Имала си късмет, че не си била малка по време на династаята им и в близкото им женско обкръжение. Някои имаха късмета да са само изнасилени, други ги намериха на паважа.

Осведомете се ,мило момиче ,на кого точно и за какво точно се възхищавате. Лично познавам една от жертвите на този субект. Запушиха й устата с много пари. Повярвайте, тези хора не заслужават друго освен презрение.

Не коментирам ,,качествата " на Славков,НО ВСЕКИ ДРУГ БИ УМРЯЛ ОТ ГЛАД ,АКО ВОДИ ТАКЪВ ЖИВОТ.Дедовият му е оставил ,,дребни пари".

ало модератора - защо триете, каквото и да е написано едва ли е по- пошло от това което ви показа Тошето ...... как само грабна ключовете за колата, ами то свикнал е само да граби ........

"Генът на идиота е много силен". Е как да не се възхитиш? Хем вярно, хем с чувство за хумор. Боклук, ама безобиден, за разлика от много други. Простено му е.

мнооо сте злобни и прости :))) , ама хак да ви е наакайте се от злост :)))

ves

това не е злоба тоше . не може един кърлеж да ти се впие до месо и да ти пие кръвта а ти цял живот да го търпиш.идва момент когато трябва да го премахнеш и да изрежеш изгнилото наоколо.

ves

Та хан Крум ли беше казал,,Искам му главите,на него ,жена му, децата му и цялата му рода до девето коляно,,.Защо ли блюдолизците постоянно се навъртат около тошковите наследници ?Какво ли има там пари,власт или всичко е една огромна мафия от която няма отърване?

Никога не съм гледал "Биг брадър" и поради това не знаех, че този изключително кух и неприятен, гнусен пияница е спечелил формата. Това показва единствено, че тази траги - комедия олицетворява целия фарс на ежедневието, в което живеем! Това е образа към, който трябва да се стремят подрастващите!? Това е новия идеал пост - комунистически безделник-пияница!? Браво на продуцентите! Браво на телевизията разпространяваща тази гнус!

В голяма грешка си, човеко! ТС е Олицетворение на "формата". Ако смяташ, че тоя "формат" е нещо велико и значимо си адски заблуден. Точно каквото лошо/пошли и т.н. виждаш в тоя човек - същото е и "Форматът".

ужас за всички българи Срамувам се и заради тези, които го харесват Нищо не се променя в тази държава Възхищават се на такива ненормалници Пази боже

пропаднали хора , ни заливат от всякъде ....и Ники Кънчев им пригася.. и някои хора тук ,твърдят че още имало какво да се краде ,ами има щото нашите баби и дядовци са го изградили безвъзмедно , а Живков е просто яхнал момента..и по- добре да се скрият и да не се показват..

ДА, В ДРУГИТЕ СТРАНИ ДЕТО НЯМАШЕ КОМУНИЗЪМ - НИЩО НЕ СЕ ПОСТРОИ, ТЕ СА ОЩЕ В КАМЕННАТА ЕРА ...... АБЕ , ТЪПЧОВЦИ - ВЪПРЕКИ ДЯДОТО НА ТОЯ ОЛИГОФРЕН, ВСЕ НЕЩО СЕ ПОСТРОИ .... А АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ КЪДЕ ЛИ ЩЯХМЕ ДА СМЕ, ЩЯХМЕ ДА СМЕ ЗЛЕ КАТО АМЕРИКАНЦИТЕ, ГЕРМАНЦИТЕ И Т.Н. .....

Верно ли ,за това трябва да им ..лижж..те задника..имайте малко себеуважение...Не те а трудовата повиност е построила това и честно Ники Кънчев ми падна в очите..човек трябва да знае кога да спре

ГАЛА МН. ОБИЧАЛА СЛАВКОВ, ДАЛИ ОБИЧА И КАРАНТИИТЕ КОИТО ТОЙ ПОКАЗА, НИЕ БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАМЕ ДА НИ ВОДЯТ ЗА НОСА ......

А защо си мислите, че продуцента на Биг Брадъра е нещо по-стойностно от този отвратителен индивид. Нали не допускате, че заради интелекта му е пъхнал в предаването един полуспиртосан човек. И на Тупарев са му платили, а за това и наредили да го изтъпанчва, да го гледат хората и да въздишат по дядо му. Добре, че повечето хора започнаха да се усещат и отдръпват от заплануваната от БКП и ДС тотална простотия с която удавиха народа ни, за да не обръща внимание върху заграбването на страната ни от същите елементи. Как да си обясним, ако не е така, дублирането и отнемането на едно предаване с тънък хумор, водено от Тодор Колев и харизването му заедно с диванчето на един интелектуално посредствен и неук дълъг водещ, който даже има нахалството да говори за простотиите си като "творчество", а то е главно в чалгаджийството, просташките вицове и мефистофолския смях с който клакьорите му го възнаграждават.Тягостно е.

евала на румънците.., там бившия Първи му видяха сметката и си получи заслуженото. у нас на бившия Първи още търпим кефалиите му . и не само ще си сваля гащите и ни покаже онази си работа, щом сме овци и абдали и я търпим подобна измет.

А най-неприятното е , че търпим простотиите на един малоумник , който ни е мин.председател и на още един по-голям малоумник , като президента ни . А що се касае до написаното от теб ще кажа -Екстремно мислене на един неудовлетворен от живота човек .

а президентът е малоумник, президентат е малоумник, определено

Бг е пълна с кърлежи, поганци и паразити.

Колкото и да злобеете няма да го стигнете!Само показвате колко сте прости и жалки!Не се измъчвайте сами.

стигни го..дано децата ти имат неговото поведение щом ти харесва.

ves

репи рапончо и ти ли си от кърлежите които ни изпиват кръвчицата?

Такива паразити ще има докато народа ги храни с внимание. Убий безделника с безразличие - спаси овца от затъпяване

Макар да ме дразни, го разбирам донякъде! Човека е роден със златна лъжичка в устата и това, че леке-паразит, до голяма степен се дължи на възпитанието дадено от роднините му...

Тази овца на снимката с изкуствена, лакирана усмивка и този примат, мелез между царица от селски произход и коньовичарски терикат са лицето на днешна България. Радвайте им се и им се възхищавайте глупаци! Пускаите ес-ем-ес-и за Биг Брадър , но след 5 години не питайте къде серат гладните, защото можещите и работещите не споделят вижданията ви и измитат регулярно натам , където тоя от снимката ще рови в кофите...

Абсолютно сте прав затова в България няма ценостна система за развитието на тази нещастна държава.Трудът и знанията тук не значат нищо изтекоха кадърните там където са ценени и платени.

До-човека нарекъл се "Нострадамус" -човече написал си една голяма глупост .Такива , като тебе имат нужда от лечение а не от писане . Жал мие за , такива като теб

НЕ СИ САМО ТИ БЕЗДЕЛНИК! БЕЗДЕЛНИЦИ СА И ТАКОВИТЕ, И СТАНИШЕВИТЕ, И БОКОВИТЕ, И ВСИЧКИ ВИЕ ДЕТО СТЕ КУСАЛИ ПОКРАЙ ВАШИТЕ ДЪРТИ БЕЗДЕЛНИЦИ, ДОКАРАЛИ ДЪРЖАВАТА ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ!!!

Най - добре е завинаги да изчезне от публичното пространство. Жалък , безполезен и празен индивид . Буди само съжаление с лек отенък на погнуса ...

Не! Не! Тодор Славков не е виновен! Виновни са тези, които го направиха такъв ! Виновни са тези които допуснаха един внук да си развява простотията, а те да го награждават, да му се радват и да го правят всенароден пример за подражание. Долно и грозно! А този нещастник не можа да събере мъжкото и достойното у себе си и най-малкото да замълчи и да се извини. Такава измет да върви по дяволите, но и подръжниците му да понесат заслуженото. Този човек е простак по душа и по възпитание!

Абе миндил, ако не бяха парите на баща ти а и сигурно и от дедо има нещо щях да те питам дали щеше да се правиш на безделник и аристократ. Ти си същия пропаднал тип като вуйчо ти и от двама ни нищо не става!

Ststar

Да, съгласен съм, че злобата не дава нищо хубаво. Но кой е Тодор Славков, с какво е известен? Мисля, че единственото нещо с което го свързваме е Тодор Живков. Е злоба ли е да кажеш, че презираш един човек и една партия, които толкова злини са причинила на българския народ. И сега неговия внук да казва аз съм безделник, а ние да казване, не ти си ВИП, ти си пример за младите хора. Ти можеш да покажеш оная си работа и да си герой, а манго да го осъдят. Не ми се говори и за Иван Славков, защото за умрелите или хубаво или нищо. Мисля, че хората,които са против Тодор не са злобни, а вие подкрепящите го сте такива. И може би вие сте същите като него.

За 'злините' на Тодар Живков се обърни към Тодар Живков а не към внука му. Всеки е лично отговорен за постъпките си. Чувеко просто се е родил внук му - персонална вина за което нема. Могъл да живее наготово - живел. И на вас ви се иска ама нъцки. Да сте се родиле внуци на Тодар Живков - кой ви е виновен? Ако се бехте родиле - щехте да сте ноо по-зле от Тодарчо..... е там е разликата ...и е затфа не сте са родиле ....а ся легнете и ритайте с копита нагоре.....

Нарочно ли пишеш навсякъде като неграмотна циганка?

Само бих могъл да споделя че съжалявам хората които вярват безрезервно на тиражираното в медиите. Не знам колко от вас имат идея за рода на Иван Славко чиито баща е бил виден лекар излекувал много пациенти, този човек също е дядо на Тодор, но никъде не се споменава. Причината да не се споменава е че там няма нищо скандално нищо жълто, а един безинтересен почтен лекар помогнал на много хора. И Иван Славков и сина му са известни с това че са роднини с Тодор Живков, но вярвам че е всеизвестно направеното от Иван Славков. Относно Тодор Славков мога да споделя личното си мнение че никому не е сторил лошо, това че е имал определено поведение е според мен доста преекспонирано с цел да се търси публика и да се гонят рейтинги. Относно себе си като човек който бива обвинен че съм същия като ТОдор, със съжаление мога да кажа че нито притежавам неговото чувство за самоирония, нито чувството му за хумор и поради тези както и много други причини не съм като него.

иван беше говедо и пияница - и този е същият, даже като малък имаше присъда за изнасилване, която някъде се потули....... защо ли не се учудвам - остави на иван баща му - добър човек е бил, но....така става понякога - свестни родители - деца изроди

Роксана, като цяло коментарите ти по-скоро ме дразнят, но този е в десетката! :)

Циганинът, който на Йордановден си събу гащите, го осъдиха на 16 месеца пандела. Малък Тошко за същото нещо получи джип, огромно медийно внимание и мощно подмазване от страна на тъй наречени "интелектуалци" като Слабаков, Патрашкова и подобни на тях... А иначе, според народеца ни, Ран и Ът ни били виновни за кочината, в която живеем...

Простотията ни е виновна за всичко .Прост народ , тъпи управници , слаба държава ето това е.

Много си прав. А относно "интелектуалеца" Слабаков.... хахха, като го видя, и осъзнавам колко хубаво съм направил, като съм отказал цигарите! :D

Защо се учудвате че страната ни е на такова дередже.По телевизиите и по медиите са все такива прошляци като този субект.Чалга певице дават акъл на млади майки как да готвят или да обличат децата си.Други които не са виждали тенджера пък ни дават съвети как да се храним здравословно.Този Славков пък остава да ни съветва да не прекаляваме с алкохола.Няма ли свестни хора в тая държава за показ ами ни показват отрепките на обществото за да ни поучават.

Rick

много верен коментар

ПОРЕДНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ОТРЕПКА,НА КОЯТО СЕ ДАВА ТРИБУНА!!