Лагерфелд не се е виждал със сестра си 40 години

83-годишната Кристиан Джонсън живее в щата Кънектикът. Жената събира изрезки от вестниците, в които пише за нейния прочут брат - Карл Лагерфелд.

Обратно в новината

Коментари - Лагерфелд не се е виждал със сестра си 40 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма часова разлика - цели 6 ( шест!!!!) часа, която е пречка да се чуят. Е, голяма простотия е казала. А за племенниците - не ми се говори за това племе.

пример как суетата погубва човешото.

Много обичам суетните мъже, хиляди пъти по-приятни са от вмирисаните простаци, които говорят на "ма", псуват, слушат чалга и гледат да пръднат или да се уригнат колкото се може по-шумно.

Аз много обичам сестра си и не мога да си представя, да не се чуя с нея повече от седмица. Просто ми е един от най близките хора и знам, че за всичко мога да разчитам на нея. Това че някой е добър в попрището си, не означава, че е добър човек. Лагерфелд е живото доказателство. Нищо като си отиде някой ден ако не е завещавал нещо на сегашните си любимци всичко ще остане за племениците му. Само че ще харчат парите, без да си спомнят с нещо този който им ги е дал.

В родното село на баба ми Добринка и Рончо Стоянови бяха брат и сестра и живееха заедно, Рончо беше с шизофрения и пиеше, но не хапчетата си, а ракия в кръчмата, иначе беше добър като муха - на мравката път правеше. Сестра му Добринка бе стара мома на 40 години с наднормено тегло, развалени зъби и заядлив нрав, биеше брат си Рончо с кожен колан и цялото село изтръпваше в ужас през нощ, чувайки как вие. Един ден селото осъмна потресено, тъй като Рончо беше намерен удавен в нужника на двора - някой доброжелател разковал долния капак над помийната дупка, махнал го и Рончо паднал в дупката, където намерил смъртта си. За никой не беше загадка как си отиде момчето - Добринка направи всичко това, само за да вземе къщата им на нейно име и да се шири сама вътре. След известно време хората забравиха Рончо, Добринка се омъжи за сина на кмета, по-млад от нея с 18 години и му роди детенце, което кръстиха Рончо.

Познавам го лично, работил съм и работя като манекен в Лондон. Често ме вика за ревюта на свои колекции. Разговаряме дълго за личните му проблеми, той ме харесва - сваля си тъмните очила като си лафим. Стигало се е до случаи да ме покани в някой скъп хотел и да водим разговори до сутринта - казвал ми е, че по принцип българите са с много красиви тела и структура и че винаги е готов да направи компромис за манекенка или манекен от бг-произход, единственото му условие е да са слаби, той ненавижда дебелите хора...Писал съм на мои колеги и приятели, но се страхуват да се пробват, смятат, че е прекалено висока класа за тях. Според мен постъпват глупаво. Парите, които се взимат, са повече от крупна сума, с тях си позволявам после цяло лято да пътувам по Европа, круизчета, мруизчета, и в България си идвам да се видя с мама и тати, купил съм им къща в елитен квартал, която съм обзавел.

Само да допълня, че съм само на 23 години и съм завършил обикновенна гимназия, но имах прекрасна външност и затова Карл ме хареса за манекен. Висок съм 1,86, атлетично тяло от всекидневни фитнес-упражнения, корем като дъска, изцяло епилиран (мъже, време е да осъзнаете, че това че имате косми, не ви прави секси!!! От една страна се радвате, че жените се научиха да си махат космите между краката, изобщо не ви пука колко боли това, а вие от мързел и страх не посягате към бръсначката или епилатора - и се пенявите, и крещите, че това било гейско - не е гейско, просто сте мързеливи бъзльовци и мислите, че като наричате поддържаните мъже "педер..и", вие пък ставате ужасно мъжествени - не, само повече миришете!!!) Исках да кажа, че аз в качеството си на модел и манекен на мъжка мода и козметика, се гордея, че съм българин, но не се гордея с получовеците по улиците на моя роден град София, когато си дойда тук! Космати, брадати, с неизрязани нокти, миризливи усти и крака, псуващи, неуки, впиянчени и подивели. Българката е жена-героиня, дето търпи тия рунтави изчадия.

е.али ли сте се? и наи-важното - кои кого?

Ето, типичен коментар в стил "тъмен балкански кубект с една вежда и ароматизирани на стара пот и лук подмишници"! Такива като тебе смъкват рейтинга на България, а уж се опитвате да сте европейци - как може да наричаш сексуалният акт с това просташко име и кой ти позволява да ми задаваш въпроси от такова интимно естество?! Най-малкото научи се да мислиш логично и си задай въпросът човек на 81 години дали е способен да извърши сескуални действия?! Трябват ви още поне 50 години мили българи, за да се ошлайфате, да се очовечите и да слезнете от клона!!!

мруизчета... това са пак круизчета, на с г.за напред, а?

ха-ха, имате велико чувство за хумор, пишете фейлетони

Тоя е тотално куку!

"Парица je царица"

изкукуригал идиот. Не били му изпращали картички, ама той горкичкият няма няколко часа да отиде да се запознае с племенниците си, чието раждане явно е пропуснал даже да честити, сигурно го е било страх от проблемите, които се раждат децата. Ама иска да ми пращат картички.... А сестра му изглежда много свястна, след като му намира оправдание - ако бях аз, щях да го зачеркна от списъка на роднините си. изобщо мнението ми за него, за това че е такъв човек, какъвто изглежда - абсолютен идиот, е вярно - парите могат да ти купят скъп телефон или скъпи парцалки, но не могат да ти купят най-важното - любовта на семейството и хората. Жал ми е за такива хора, които не могат да усетят топлата страна на това да бъдеш човек.

БРАВО!

Госпожице, айде ако обичате да не съдите така Карл при положение, че нямате никаква идея сестра му що за човек е, как го е тормозила като малък, как го е заставяла да открадне за нея шишенце парфюм от майчиният си шкаф, а после, за да не го хване майка му, е бил принуден да пъхне парфюма в едно място, намиращо се под гърба и от което човека ходи по нужда, когато го напъне!! Повярвайте ми, Карл е малтретиран от сестра си многократно, връзвала го е като куче за крака на леглото, докато тя, преяла с кисели краставичи и боб с наденица, е изпускала насъбраните газове на затворен прозорец с дръпнати пердета и заключена врата - само и само с цел унижението на Карл, вързан като куче....Друго нейно мъчение е било да не мие интимните си части поне три седмици, след което отново е връзвала Карл за крака на леглото в стаята си и познайте!? Завирала е насила обрасналия си и нечист пубис в лицето на горкото момче, като го е заставяла да го мириш, силно вдъхвайки през носа, и ако е повръщал, тя го е карала да чисти бълвочта с гъбата му за баня, като си помага с език...Не защитавайте тая жена, винаги, когато говори за нея, Карл се разплаква. Манекен съм, познавам го лично, участвам в негови ревюта.

Да,бе...май много лоши филми сте гледала....

какъв инфантил мили боже! как може момиче на около 14-15 години примерно да върже млад момък на 12-13 години и да го насилва по този зверски начин? И това да е споменът, който не пуска човека до 81-та му година, и той да го разказва на любимите си слушатели - млади мъже по на 23 години, дето го лушат в захлас и му верват. Какви фантазии, какви фантасмагории. Лицето, показано в статията явно не е в ред. Но продължава да съществува успешно.

деничке, дори карл да ви е споделил тези подробности - с цел да стимулира либидото ви - или ги знаете от сестра му... нямате право да ги правите публично достояние, не ми говорете за възпитанието и културата си повече! марш обратно да миришеш подмишниците на карл...

Колко е тактична само милата. Проявява разбиране към човек, който 40 години не се е сетил, че има сестра с думите "той е много зает" Каква заетост трябва да имаш, че 40 години да не се освободиш за 5 минути да видиш сестра си? Мъчно ми е за тази жена

Многото пари развращават и правят хората сноби, а твърде многото пари - още повече.

Клавдия Фишър му взе акъла на този изкуфял старец.

Ами, той просто е гъз. Това е избор, а не задължение.

Така като гледам май думата "сноб" тотално се покрива със стила на Лагерфелд.

Някой е казал, че за да съществува модата са нужни две неща-много, лесно изкарани пари и глупави хора. Истинска красота може да създава само природата. Не отричам таланта на обратните. Но ме си струва прекалено, че почти всички дизайнери са такива.

Много често бъркате, но да напишете в 10 реда, че Лагерфелт е на 83, а после на 81г. , не бяхте. Имате втзможност - поправете се. Колкото до темата с роднините... Искат да се запознаят с него защото е богат и преуспял. Ако беше беден и болен, никой нямаше да го търси.

Моя грешка!

Коментарите ви показват не само че сте елементарни и ви липсва култура, но сте злобни и гнусни хора. Този човек ще остави след себе си цяла империя и ще е в историята за винаги, докато вие ще оставите само собствените си л... и малоумни отрочета, които най-вероятно ще "възпитате" подобаващо.

Кака ли си бате ли си но като легнем у дървеното пардесю сме еднакви. Важно е разбира се какво сме оставили на този свят. Видно е, че от теб остава за момента само кафява следа.

Каква точно е разликата между плюещите обекта на дадена статия и плюещия плюещите обекта на дадена статия? Първите просто се разтоварват, с ясното съзнание, че обекта на статията никога няма да прочете коментарите им и няма да го наранят. Вместо да плюят околните си, което е благородно. Вторият, плюещият плюещите е завършен садист, който знае, че обижда и наранява хора, които ще прочетат коментарите му. Кой е за психиатър в случая всеки сам може да си отговори.

А то може и да не сме достатъчно културни да плюем публично по хората, както прави Лагерфелд, но ни стига културата да уважаваме и обичаме близките си. Пък нашите л-----и както културно ги наричате, може да създадат и те някоя империя като пораснат. Но този изкуфял дизайнер няма и едно такова да му поддържа империята и гроба като си отиде.

Утре тия ше стане с лявата буза на задника нагоре и ще реши, че ще е модерно да се носи червено. И изведнъж всички ще харесат идеята. След 2 месеца ще стане с дясната буза нагоре и ще реши, че червеното е грозно. И всички ще се съгласят.

Да бе, сетила се за брат си когато оня вече е на преклонна възраст. Демек мое да изкопат некое наследство. Лагерфелд е велик в модата и дизайна и няма абсолютно никакво значение каква е сексуалната му ориентация или тази на хората около него. Всеки сам решава за себе си какъв да бъде и какво да прави. Явно в БГ хомофобията и най-общо ксенофобията е на ниво!

затова пък всеки ден се вижда с любимите си педали, готин живот направо му завидях ;)

а ти всеки ден се виждаш с любимите ти хетеРАСТИ. Човек явно избира приятелите и хората около себе си по сексулаността им? Уникално прост си колкото и тези дали ти плюсове - хора с мислене от преди 200 години.

абе кой пише тея малоумни статии из дира? не се ли лансира линията "защо мойте чужбински роднини не ме издържат, не ми оставят наследства и защо за бога още не съм мелионер от карлофското наслетство???? докога ше чекате брат иле сестра да ви праща пари от странство - и докога това пъшкане, че Карл не помагал на сестра си? ми не е и длъжен, най-напрет....сестра му е пълнолетна одавна....

NonCompos

Уважаема lC Roxana, ако понякога проверявате поне правописа на "мненията" си, ще ни спестите мускулната треска по превиващите се от смях кореми. За съдържанието нямам претенции - резултатът е функция от способността Ви за мислене, а тя (способността) при Вас е видна.

ladycrystal@live.co.uk

Нещу да каеш по фапроса защо статията е написана с некфо обвинение как тека Карлос не искал да види сестра си? ми техни фамилни раути са си - вий ко им се мешити? ма нещу немаш мнение ама лаеш.....:)))) пумияр.....:))))

Правото на самоопределение е безспорно. След пълнолетие всеки има абсолютното право да поеме пътя си - с всички последствия. Кой на кого пращал картички си е техна лична раута. Да са живи и здрави! и котката също.... ПС: ебън за сички злобари и завислифци....Карл си е Карл, а сестра му ясно е показала, че си има свой път и живот. Какво по-ясно от тфа? Карл не е длъжен да издържа семейството на сестра си...за потрес на кебиците в дира - тека стоят нещата....

Далбоко съжелявам тази горкана и ужасно деприсирана 83 годишна женица брутално изоставана от неиниа брат свръх чудовище. От снимката се вижда, че таз женица е облечена исцяло в черно каквото явно е и неиното измъчено сърчице. Черните очила които си е сложила таз низвергната старица не могат да прекрият синините под потухналите и от реф, страдания и вопли топли далбоки сини очи...те не могат да и скрият чернилката, стаена в пулсиращата и жадна грът...... на снимката виждаме че тази изгубена във времето и пространството женица държи в треперищата си от конвулсий лява ръка черно огледало с 3 копчета отгоре. Към кой ли е насочено туй оглидалце, ..... към неиниа ужасен брат ли, които вместо да и поиска сестринска прошка, хвърля лофко мрежи по млади слабо телесни маже за да ги исползва за задоволяване на ниски страсти и аморални извратености.за сажеление не можем да анализираме обаче ролята на 3 копчета на огледалото.... молим горещо коректорите на този чат при първа вазможнос да ни информират от 1 ръка за което целия български народ благодари предварително...

това на снимката е тои, не сестрата.....

Я си сложи очилцата и пак прочети...може и да ти светне крушката в главата за какво иде реч.

Каква полза, че е богат и прочут? Край него няма ни един близък, с когото да сподели радостите и проблемите си. Че няма деца, е ядно. Но дори не е чул едно "чичо" от племенниците си. Те такива богаташи-самотници най-често имат проблеми с наркотиците и се самоубиват. Парите в банките не ти казват ни "добро утро", ни "лека нощ".

Липсва ми Бедро Халваджиян!!!! Какво правите? Защо и днес няма нищо за него и домочадието му?!?