Кристен Стюарт критикува Холивуд за фалша

Актрисата Кристен Стюарт разкритикува фалша, който преобладава в Холивуд.

Обратно в новината

Коментари - Кристен Стюарт критикува Холивуд за фалша | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма новина? Всеки знае как се става актриса или певица? Безплатен обяд няма - даваш каквото искам - получаваш. А колко много са дали ... и пак не са получили роли? Лошото е, че е тръгнала да "изнася кирливите ризи" - така не се прави, момиче. Ще им играеш по свирките или "свириш", защото иначе няма да стъпиш в Холивуд.

копие на бившата ми жена..муле като нея

Верно е муле като бившата ти.

тъкмо и аз това да кажа - като две капки мулета са с бившата му

НА 24 години и ВЕЧЕ знае повече от другите за нещо ?!?!? И то само защото правила секс с 43 годишен режисьор ?

За правене на кино на най-високо професионално ниво. Но... за съжаление този професионализъм е поставен в услуга на "нечестиви" цели.

Victoria

Секси в ролите, но глупавичка на живо - който е гледал - знае.

човек вижда в другите собствените си недостатъци

Какъв борец за истински човешки отношения! Докато се вричаше във вярност към Вампиро, се е онождала с човек на годините на татко си. На това му се вика к*рволяк, не кръволок. А много млади момичета и се възхищаваха и се просълзяваха на резливата бозица "Здрач", "Пълнолуние", "Новолуние", "Старолуние", Полулуние" и "Безлуние". Срамота.

Не е итнересно (ако е било с човек от тсрещния пол, а не еднополово общуване).Колкото до възраста на "онождащия вампир", тук мненията се разделят на мъжки и женски. Жените отказват (по разбираеми причини) да приемат влечението на мъжа към млади жени и пълнолетни девойки. Нищо не действа по-здравословно възбуждащо от невинността. С което впрочем са наясно зрелите жени...

Пълнолетни девойки вече няма.