Колумбийка стана Мис Вселена 2014

22-годишната Паулина Вега от Колумбия победи в конкурса за красота "Мис Вселена" 2014, който се проведе в предградието на град Маями в щата Флорида.

Обратно в новината

Коментари - Колумбийка стана Мис Вселена 2014 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито, действително е най-хубавата !

На мен много ми хареса гъркинята.Трудно е сред толкова много красавици да се избере най-достойната.Америка винаги е на първи позиции,защото все пак конкурса е американски.Украйна в случая е лансирана-не че е грозна реално има и по-красиви от нея.В този конкурс са на почит латиноамериканките,поглеждайки статистиката конкурса се печели най-много от тях и най-вече от венецуелките.Аз не съм им фен -имам чувството,че миришат като цигани.

Ай сега една награда от 1 тон кокаин за лична употреба.

Стига са ги пробутвали тия латиноамериканки, като ги знам на какво заприличват мах. след 25 години. В Колумбия пластичната хирургия е най-развития бизнес и е нещо обичайно. Най-много ми харесва Украинката, Холандката /въпреки, чене е чиста холандка/ и Австрийката.

дира,вие гледахте ли шовто? зщото аз го гледах ливе. та вапросната хубавица говореше но с преводач.както и да е .чеерс.при нас започва близзард 2015,но ще се стоплим сас спомени от хубавото шов и много вхискеъ. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Девойката направо е взела приза с връзки!

Не е изненада,че печели латиноамериканка!Но нашата страна по- добре вече да спре да изпраща момичета,защото първо са безлични,второ неподготвени добре и трето никой не брЪсне България като държава.Не става въпрос само за този конкурс,а за всички.Просто няма смисъл да се излагаме .

Леле леле, какво става с тези латино-мадами, довчера бяха ослепително красиви, а сега? Тази миска има вид на траверс!... Украинката е на трето място явно по политически причини, а холандката има общо с холандците само по паспорт. Толко ли няма натурални холандки за показ, та ги представя това не.ро? Май ще излезе верен вица за онзи, който пътувал из Европа и питал как ще разбере дали е в Холандия - "когато видиш, че кравите са по-красиви от жените - вече си в Холандия" :)))

Очевидно не сте си показвала носа извън България, скъпа Мери. Явно стериотипите за това как да изглеждат хората от определени държави много силно са загнездени в огранизения ви мозък. Само в България всизки изглеждат като Николета, защото си купуват косите и ...останалото, от едно и също място. Холандка не значи руса и синеока...Пътувайте бе хора...

Холандка може да не значи "руса и синеока", но не значи и арабски нос. Подчертано арабската визия на момиче с холандски паспорт.

пак 2-ка по граматика...изписва се стеротипите,ясно ??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Украинката изглежда като кралица, а останалите като бедни слугини. Голяма красота, стойка, тяло показва украинката. Не знам колко е умна или не, но като външност е несравнимо по-добра. Българската представителка е никому известна, не знам как е попаднала там. Не е лошо момичето, но определено не е за този конкурс нито като тяло, нито като лице.И въобще не е представителна извадка за красотата на българската жена.Определено!

На трето място беше избрана украинка ! МНого хубаво момиче, вечерната й рокля беше най-хубава от шестте последни избраннички, червена и супер разкошна. На общият въпрос от зрителка/участничка от фейсбук отговори малко неясно как армията щяла да въведе мир и единство в Украйна ! :О( Много участнички даваха, но българка не видях !

....Жуля от един час и не мога да се спра.....втора снимака.......Моля модераторите...махнете я!

Гледам , гледам, ама то коя от коя по-хубава! Ама лице, ама коси, ама тяло.... всичко е премерено и изпипано. Да ти е приятно да гледаш толкова красота. У нас как ги избират? Само някакви критерии измислят, а то... хубавото си е хубаво и без критерии. Вижда се!

хм, на някои от снимките прилича на несполучливо опериран кон /в лицето/ - тези от южна америка винаги изглеждат по един и същ начин

Глупости ! Всички момичета бяха много хубави. А колумбийката беше много мила. Наистина на американката й беше най-лесно с въпросите и отговорите, я да беше се явила в една другоезична стана да я видим как ще се чуди и мае какво я питат !

не знам защо пише , че владее английски , но всички въпроси и задаваха с преводач , и тя отговаряше на испански , много смешно , както винаги. украинката по същия начин - назубрила 100 думи , но преводача и превежда за всеки случай.

Е, и?!! Да не би да ги избират по начетеност или по ученост? Избират ги по външна красота, а избраничките наистина са мн. красиви! Факт!

Много е красива, много! Като гледам нашата Мис България как изглежда ме хваща срам...

Латино победителката прилича на травестит. А нашата въобще не е за показване.

Мис Филипили май е най-арна като гледам, ама и тая си става...

"Хубавицата" тя и "умница"

?!?! Токова е съвършенна тази жена /снимка 2/, че не мога да си представя, че сере................!

Този конкурс винаги се печели от латиноамериканки,а американките са винаги първи,втори или трити.Украйна ясно,че е бутната заради кризата през изминалата година в държавата.

Сред латиноамериканките и украинките по принцип има много хубавици, не случайно жените от тези географски ширини са сред най-предпочитаните и високоплатени модели. А в случая и представителката на САЩ никак не е лоша.

В Украйна след Чернобил над 70% от населението е от женски пол... Остър недостиг на мъже. Но Явно от радиацията нещо там е станало с гените...Знам ли! Познат, дето минавал през Украйна ми разказва следната случка: Седят 4 жени и пият кафе. Минава някакъв пуфляк и ония му свиркат и викат - "ей-готин".... 9по същия начин както ние свиркаме на някоя жена /като сме на 5 водки де/

Оле майкоооуу!!! По тъмно да не я срещаш.

Щом самата годзила го казва, няма как да не повярваме:))

Ами нашта хубавица???

Латино тип жените никак не са ми по вкуса по скоро предпочитам скандинавски тип жени -руси и синеоки но въпреки това честито на победителката .

Тогава ти препоръчвам мис Холандия :D

Мис Холандия приличаше на индийка, не на холандка ! Хубава, но не типична за Холандия жена ! Такава беше и мис Джамайка, с къса коса, бяла, висока, стройна с мила физиономия, нооо много далече от джамайските черни маймунки ! Мис Нигерия също беше бяла. Мис Филипини беше с нормални очи, баща й бил наполовина арабин, починал преди 6-7 години.

Gal

ти от журито ли си? защото какви предпочиташ никои не го е еня....

Много са красиви всички!

а някоя наша плеймейтка кога ? Имаме си толкова убави екземпляри - Николетка, Гениталиана и т.н.

Майзер защо не са я пратили този път?

Горд съм , че землянка стана мис Вселена ! Да си призная и мацката от Орион не беше лоша , да не говорим за сладурчето от Плутон : )))))) Със здраве !

Лунните жени са най-арни, ако не друго са кротки и вярни ;)

Всички миски от Латинска Америка са като извадени от калъп - абсолютно еднакви усмивки, прически, грим и всичко останало. Не казвам, че не са хубави, но и предните 5-10 латино миски изглеждаха по същия начин.

Нормално - ползват един и същ пластичен хирург и агенти.

понеже живея в уса, чувам, че и ние, славянките им изглеждаме по един и сащ начин, особено по- светлите булгарки, полякини, рускини, украинки, така, че... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не мога да кажа, но за приноса ми се струва, че не го е формулирала точно - според мен си е разпространение на дрога

Ами то колумбийки, венецуелки и индийки се редуват. Как да работят там мъжете? При такива жени наоколо, е невъзможно да се концентрираш върху друго.

Жена съм и то хетеросексуална, за мен жените от показаните снимки са прекрасни , една лоша не видях - хубави млади момичета - прекрасни са. Като ги гледам само ме амбицират да се грижа повече за себе си и да не похапвам сладко, та дано и аз се доближа до тази красота. По принцип според мен ако някоя жена няма някакви фрапантни недостатъци по себе си може да е приятна , всичко е в поддръжката, ако една жена е пипната /без скалпел /, обикновените процедури, фризьор, маникюр, педикюр, грим , подходящи дрехи и обувки и ежедневна грижа за тялото , ще изглежда добре. А тези хубавици ми изглеждат супер добре - или моите критерии са ниски или има доста злобни и завистливи жени и комплексирани мъже, които пишат глупости!

Абсолютно сте права! Тези момичета изглеждат прекрасно и съвсем не е случайна хегемонията на Колумбия по подобен род конкурси. Това наистина е елитът на Света, за разлика от нивото на нашите конкурси за красота.

Така е, само с уточнението, че истински красивата жена е такава и без грим, маникюр и модни дрехи.

А аз бих добавил и без дрехи. Това важи и за мъжете.

Много сте права ! Дори и възрастна жена на 75-80-85 ако се издокара, прическа, лек грим ще изглежда хем по-млада, хем по-хубава ! Имала съм клиентки в магазин на 90+ години и изглеждат супер за годините си ! Нашите български възрастни жени се отпускат много, не се подържат и на вид изглеждат така, че да ги съжалиш, че са живи !

Боже, колко мъка има по тоя свят....

Едри големи жени, една кльощава няма, но пък нямат гърди, похвално. Големите гърди страшно състаряват.

"големите гърди страно състаряват" може да е реплика или на злобна женица без цица, или на неосъзнат педеRаст, който не обича жени с хубави гърди, тъй като търси мъжа у жената и го влекат постни жени с вид на момченца.

значи за теб красиви бустове са само големите, така ли? ако ще и да са виснали до колената. имам чувството, че коментиращят(а) имаше предвид напомпаните бустове. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е красива, даже бих я определила на грозна. Има вид на травестит. Ужас, Божеее как са могли да изберат тази кела за Мис Свят, кой знае колко чаршафи е измачкала тази копелана за да са докопа до конкурса. На всичко отгоре има и тъпо изражение, кривогреда е, с къса шия и голяма несъразмерна глава, има малки злобни патканови очички изхвръкнали като на жаба което е признак за нелекуван базед, крив патешки нос, тънки и злобни змийски устни, езика и е разцепен по средата, зъбите са и криви и кариозни, кожата и е груба като шкурка и седи някак на люспи и е в цвят кереч, има стрии и отпуснати провиснали месища, всичко е фалш по тази кела - ботокс, лифтинг , силикон , пластична хирургия, прическата и е в окаяно състояние под всякаква критика, косата и е като царевично кече с проскубани пигри и екстеншъни, ужас - погнусена съм. Всеки нормален мъж би повърнал от тази кела копелана.

Това някакъв вид ирония тънка или дебела е или си е поредната тъпня от изкукуригала лелка, дано да е първото. Момичето е прекрасно!

Определено е ирония. А и името на коментиралия също е показателно: Калдирчева - т.е. хвърля кал в дир-а:) Лошото е, че доста хора пишат подобни безумия напълно сериозно и просто си плачат да бъдат иронизирани:)

Мадамата е много фотогенична, висока, с естественна красота и голям сексапил. Защо не си явите Вие г-це/г-жо Калдирчева на конкурса, можеше на Вас да Ви дадат короната :) Само кусури намирате ... момичето си заслужава титлата!

Калдирчева дето само "дири " кал , дали има вкъщи огледало или само бълва змии и гущери . Под всяка статия пише киреч..., киреч ....Киреч означава вар " благородна " , а миската далеч не е с бяла като вар кожа . Твоята вероятно е като варена сланина , но нямаш очи да се покажеш !

Мноо си прост, цвета е кЕреч - мътна кожа с лилаво,розаво,синкав отенък. Като избледнял патладжан.

Просто искам да видя колко минуса мога да събера :)))

хехе :)) менте

госпожо, чета ви писанията от няколко дни под различни новини, имате много запомнящ се ник. Това, което ми прави впечатление във всеки ваш пост е неописуемата злоба, простотия и лош изказ. Звучите като: 1. психично болна 2. много комплексирана Надявам се да се оправите скоро!

Чааак от Колумбия ? Ми из факултето и столипиново има доста по-'убави ...

pompai

Ма ква мис Вселена? Да не са участвали и извънземни? Голям смях:))) За мен най-голямото е мис Земя А те ще измислят и мис ГАЛАКТИКА за пари а даже не сме си показвали носа извън земната орбита.

Не че Ви репликирам, но Вселената съдържа галактиките и да направят мис "Галактика" явно им се струва твърде малко.

Мен пък малко ме плаши това маце

Май са й малко повечко зъбките.

Да има нещо между прилеп и динозавър

мен също

оле мале олелеииии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Журито май си пада по латиноски, като гледам първите 2... Не че е лошо на голям тезгях де... Мацето не е лошо.

and World Peace!!

Тоя конкурс очевидно е нагласен - за поредна година избират хуманоид от Земята.

Сладурана е! Да и е честита титлата.

Тя тая мацка е по-яка от мен в раменете!И една траверса може да метне през рамо дори!

Явно е крайно време да позаякнеш;)