Анистън и Кийра Найтли впечатляващи на награди

Дженифър Анистън в рокля на Галиано със смайващо дълбоко деколте и бременната Кийра Найтли събраха погледите на кинонаградите на Гилдията на филмовите актьори.

Обратно в новината

Коментари - Анистън и Кийра Найтли впечатляващи на награди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бюстът на Джен е провиснал и некрасив и тя умишлено подчертава тези му недостатъци.А и с този синджир на врата доста простее...

Жената така се харесва и това е важното. Но ако ще и да водеше по неестетичност, щеше да бледнее пред грозотата и долнопробността на доста от коментиралите по-долу - кой от кой по-прекрасни и преуспели, съвършени тялом и духом люде:))

Роклите на почти всички са ужасяващи. София Варгара май по се е постарала за вечерта, но останалите са трагични!

Само на мене ли ми се струва, че деколтето на тази рокля е грозно? И че трябва да имаш стахотен бюст, за да си позволиш такава рокля? И че на 40 и... години е малко смешно да се правиш на неотразима секс бомба?

Ако ти на 40 и...се чувстваш не-секси, то това си е изключително и само твой проблем. Което дори не е малко смешно, а доста тъжно за теб.

Да не приемаш възрастта си с достойнство, говори за големи комплекси....И на 80 можеш да си секси (Jane Fonda!), без да си показваш бюста?

Абе що ни занимавате с тая кифла?? Всяка трета млада българка по улиците е по-секси от тази mature.

Ти, обаче, не попадаш и в двете посочени категории:)))

Джен, пак си се наметнала със синджира от казанчето... и си купи сутиен, моля теее

За тези некрасиво провиснали торби има прекрасни сутиени, не разбирам защо Анистън не ползва.

провиснал ти е мозъка на теб ако ти трябва сутиен на нея не

а ти около врата ли си ги засукваш твоите - сега зимно време за шал стават ! Аман от увиснали самочувствия (мекици - бел. прев.)!

Колкото и голямо да и е деколтето, челото и е все два пръста.

Какво точно ни казва Дженифър с това грозно деколте?

На 38 и 39 снимка е Гена Трайкова.

Представете си с такова деколте как си говори със събеседниците си... Супер некомфортно е според мен. На плажа е малко по-различно.

Стою

И какво му е некомфортното? Жената просто крещи "търся си и няма, и няма" ... Не мога да я харесам.

Аз имам изключително важен въпрос. Изобщо не ми става ясно каква е роклята на Дженифър Анистън, след като това е очевидния основен момент в статията. "Рокля на Галиано" може да означава - 1. Рокля от Maison Margiela, чиито главен дизайнер отскоро е Галиано; 2. Стара рокля Dior; 3. Рокля на модна къща John Galliano, която е част от LVMH и след скандала и уволнението на дизайнера Галиано, марката няма нищо общо с неговото творчесто;4. Rокля, която Джон Галиано облича, негова собственост е и я е заел на Дженифър Анистън за събитието. И да не забравяме, че съм лаик, има професионалисти, за които в статията вероятно има още повече безмислици.

Направих рисърч и успокоих душата - роклята е на Бил Гайтен, модна къща John Galliano (наследникът на Джон Галиано начело на марката). Със сигурност не е това новината на деня, но мен си ме вълнува :)

ТИЯ ДВЕТЕ ПРИЛИЧАТ НА ДОВЕДЕНИТЕ МИ СЕСТРИ.

От "винтидж" моделите, 2-3 най-много са класни (снимка 50 например - стилна и семпла класика). Останалата бутафория е панаир на суетата от най-лоша проба и потвърждение, че "топ" дизайнерите напълно са се изчерпали и разчитат само на рекламните си агенции.

Роклята на сн.50 изобщо не е винтидж стил.

Toni

WTF? Защо за Бога окачва тая верига по средата на увисналото си деколте на всяко важно събитие? Изглежда стара и износена. И честно казано почти всички са се барнали като за цирка. А Дир-а като зацикли на някоя звезда и само за нея черпи инфо. Пардон! Преписва инфо.

увиснала е баба ти ... жената има хубави естествени гърди а не е фарширована кокошка да стърчи смешно

Ще имаш много здраве, гърдите, когато се подпълнят със силикон, стават невероятно секси, палави, щръкнали красиво и може да се ходи без сутиен - хем големи цици, хем без сутиен. А когато са провиснали, будят само погнуса у мъжете. Нито за миг не съжалявам, че си сложих силикон, и ако един ден родя дъщеря и когато дайде времето да носи сутиен, и няма какво да сложи в него, сама ще й предложа пари за операция, за да придобие изкусителните женски форми, които всяка жена би гтрябвало да притежава, за да привлича мъжете!

Тук не е за по-фолк мераци, потърси другаде чалга кифли и козунаци.

като видя Лупита Нионго и всеки път се сещам как в 12 години в робство яде бой, защото се е осмелила да вземе сапун от съседите...какви времена са били, а?

super off topic !!!

Hyper off country!!! В България сме, а тук се говори на български.

lol, според теб по-смислено ли е да се коментира коя актриса с какво е облечена, отколкото какво се случва във филмите в които участват?

В РУСЕ се гледа делото за БАЩА -БЪЛГАРИН пребил до смърт 7г си дъщеря-родна.Какви времена са само А.

Абстрахирам се от обръщението ти: то по-скоро показва какъв си ти, а не някой друг. Отделно от това, случката в Русе се смята за престъпление, а не за норма в съвременното българско общество. В епохата, отразена от '12 години в робство' побоят над роб в Южноамериканските Щати се смяташе за норма! Няма място за сравнение.

Когато имаш цици като невтасали мекици, дълбокото деколте май не е за предпочитане?

Сигурно дълбокото деколте е само за силиконови ц...и нали така приятел??????.На мен пък Анистън ми харесва

И за най-съвършените естествени гърди такова деколте е неподходящо! Виж, ако говорим за порно актриси, то тогава одобрявам.

Анистън наистина изглежда добре.Без ръцете от китките надолу.Там е сбръчкана.И ако тя е грозна или има грозни гърди-вие с каква спите,какви и са гърдите или сте гей?То пък толкова простотия,чак е страшно.