Вижте епичното видео на Б.Т.Р. и Мариана Попова

Рок групата Б.Т.Р и поп певицата Мариана Попова обединиха сили в новата песен "Несбъдване".

Обратно в новината

Коментари - Вижте епичното видео на Б.Т.Р. и Мариана Попова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зи рок я пуснаха още щом излезе- лятото на 2014-та. Впечатли ме и си я тананиках често, а това се случва рядко, когато чуя нещо ново . добре е да има по телевизиите предаване за българския рок, за историите на рок групите и тяхното творчество , вместо клюкарски предавания и бозави евтини сериалчета, които чалгаросват децата.

харесах песента още отпреди клипа и си представях нещо по мрачно тъжно, но и така е добре. Не мога да спра да я слушам особено средната част и гласа на Наско

Няма да коментирам самото видео,а песента като такава.Песента е безлична,мелодията е като изсмукана от пръстите,Наско е демоде,а Марияна -тя си вие.Няма да стане хит,язък за парите.

Браво хубав клип

Браво!

Да оставим настрани певците и техните качества, но качеството на клипа е липса на качество. Срамно е през 2015 та да се прави такава бутафория. Разбира се Марияна и Наско нямат общо с визуалната изцепка граничеща с нескопосан кич.

Песента е хубава, клипът - също, но като прочетох коментарите тука се шашнах- ако някой не го е гледал ще си помисли че става въпрос за най- голямата гадост на света! Хора нормални ли сте - това е рок-балада със симфоничен оркестър - откъде събрахте толкова злоба?????!!!!!

Евала, и аз това се опитах да обясна, но безуспешно!

Обикновено най-големите критици (по-скоро критикари) са хората, които нямат нищо, ама нищо, което те са създали със своя ум, със своите ръце. Те или работят в някоя фирма, където изпълняват рутинни задачи и не се иска мислене, а само изпълнение на зададеното или са пълни безделници, които убиват времето си или пред компютъра или пред телевизията, "спортувайки". Не познавам човек, който истински да създава сам нещо, да го измисля, да си го представя , да го мечтае, да се вдъхновява и да го прави, стъпка по стъпка, макар и с хиляди съпътстващи грешки, но не спирайки да работи върху мечтата си, такъв човек не може да бъде толкова дръзко мразещ и критикуващ друг, който прилича на него, който твори. Аз си направих своите изводи за твърдо критикуващите тук.

Ей, хейтърчето на критиците, ами ти какво създаде? да критикуваш критикари не е лесна работа. или си виден социолог и психолог, който също си убива времето пред компа. Критици е имало и ще има, така е устроен света, приеми го. А, че клипа не струва е факт, в океана от клипове, ако си гледал такива ще разбереш, - аре със здраве!

Към критиците на проекта: Някой да ви е бръкнал в джоба да платите на тези 80 човека? Някой да ви е принудил да харесате клипа? Аз например не харесвам суши, но знам, че на милиони хора това е любима храна. Означава ли това, че суши е скапана храна? Направих си труда да изчета доста мнения и ще се съглася с факта, че сме СПАКАНА нация, пълна с хора, които вдигат революции по масите, а не могат да си изчистят мизерията пред къщите! Да, клипа и песента може и да имат кусури, ноооо ЕВАЛЛЛАААА на кураже и смелостта да го направят. Така се израства, уважаеми!!!

рут, ти ли си? :)

"революции по масите" ми хареса така е

Когато харесвам суши, и някое заведение представи своето като "изключително и епично" а то се окаже да кажем съвсем обикновено и "не запомнящо се ", не виждам нищо лошо в това да кажа, че не е това за което го представят;)

Нещо не ми се връзва между песен и фон. Струва ми се доста напундрено и изкуствено, не само за снега.

Яката хейтърска вълна, която виждам тука показва що сме на такъв хал цялата държава:)))

Кво се косиш, кво ти разбира свиня от кладенчова вода.

По-добре откровени отколкото на принципа "смайл ор дай".

Песента е хубава, клипът сам за себе си е почти хубав (много кратки сцени на места и "отрязани глави" извън кадър), но големият резил за режисьора е тоталната липса на синхрон между музика и картина. Това видео НЕ Е за тази песен !!! Подскачането на Наско (аз съм му фен) за което друг спомена не е лошо по принцип, но е неподходящо за тази песен.

Слушах песента и видях клипа в Преди обед по БТВ. Не ме грабна, не ми хареса, тромаво, тегаво, ужасно и Марияна вие като вълк. Последно бях на участие на БТР във Варна преди 3-4 години.Насо пушеше цигара от цигара, даже май докато пееше държеше цигара в ръка. Направо се отвратихме с мъжа ми, а сме рокаджии и се кефехме на БТР малко или много. Марияна Попова и тя не пускаше цигарата в Бай Брадър. Кофти работа. Като си певец поне спазвай някаква хигиена на гласа или пуши, ама с мярка и не навирай това в очите на хората. Почвам да си мисля, че т.нар. хора на изкуството са едни разхайтени пияндета и безхаберници.

Иска ти се да минеш за рокаджийка, а си чалгарка-клюкарка. ,, Кефене и кофти,, са думи от речника на чалгарите.

Не че оправдавам пушачите, но цигарите пречат на този който не може да пее.

Глупак

Като си спомня, че преди години бягах от работа, за да Наско и момчетата, сега се чудя, те ли са, не са ли?! Язък за 1000-дата часа работа, язък за 80-те човека, които са работили по клипа! Нито музиката, нито клипа ме грабнаха!В Бг знаем само Copy- Paste, но в случая и с това не са се справили!

......за да слушам Наско и момчетата от Б.Т.Р. .... Извинете ме за пропуска, моля.

Според мен певачката от "Оркестър без име" би се справила много по добре!! ... Издишате бе Наско и лошото е че е късно вече и дупката да запушите!!

Някак си не им повярвах ,че са на студено място ...някъде далеч. Тромава работа ! Сценично поведение- под всякаква критика. Другия път - по-добре !

Ако искаш сценично поведение отиди на концерт на Мадона, Take That или The Mew Kids of the Block.

Cамо с Hаско щеше да е по-приятно за слушане.

Фен съм, но не ми хареса. Клипът е под всякаква критика. 1000 часа и 80 човека за 6 месеца??? Че 80 човека трябва максимум 1 месец да го работят това! Освен това е страшно несинхронизирано, което го прави изкуствено. Снегът е изкуствен, то личи от километър, динамика - никаква. Гласовата част няма да я коментирам, защото не я разбирам, но... не ми хареса, изобщо.

Бездарно парче, кофти текст и крадната идея от Найтуиш. Навсичкото отгоре оспамиха всички сайтове с платени репортажи. Песента звучи супер изкуствено.

Nightwish правят музика- не клипове. Я напиши от кой точно клип и от коя песен... В,,Nemo,,има сняг, но дай сега да не правим клипове със сняг та някоя зелена тиквичка да не ни обвини в плагиатство... А Наско е взел идеята за пуснатата коса и мустаците от Дуги Уайт- клипа на,, ARIEL,,... :) Спам с два бонуса е твоят коментар.

Nightwish - кои са тия, всъщност?

Нищо не разбираш от музика, скрий се в дупката от която си изпълзял.

Мен пък ме кефи : )))) Абсолютен фен съм на БТР . Със здраве : )))

Много добро парче и перфектен клип.

Наско, обаче си подскачка все така, ако ще и милиони да хвърлят за клип. Човекът по един начин си пее и не може да го промени. А, клипът го гледах от чисто любопитство - хубаво направен, но някак си издишат тия музиканти на тоя епичен фон.

Браво! Песента е чудесна, както всички песни на БТР!

много тегаво. Не че не хубаво, но тегаво. И сякаш съм чувала други подобни.

Това е балада ,а щом ти е тегаво означава, че е направена добре. Ако не ти пасва в момента на настроението-,,Стоманени крила,,-Б.Т.Р.-албум,,?Защо?,,

Напишете в гугъл The Black Keys - Lonely Boy и вижте как се прави клип, за който не са нужни 80 души екип, спец ефекти и М. Попова, а само един певец, който танцува и оператор.

Много приятно и въздействащо, така че техническата страна на клипа - НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!

Не съм почитател на Планета ТВ, но те често правят далеч по-приятни клипове за гледане и слушане. Особено на фона на нашата природа.

компютарната ли анимаця е епична...всеки програмист ще го направи тая помия...за певачите да не говорим

какво толкова му харесвате бе..изкопирана работа...нито певците са певци...един ви каже нещо или напише и ...ура даваи на маслините

Да живее зеления фон!

Абе, плюете я Мариянчето, но си върши работата много по-добре от подскачащия Наско. Пее си песента много добре, има сценично поведение на ниво и всичко останало си е на място, но онзи там пее ли, напъва ли се за нещо друго, иди го разбери. А това подскачане изобщо какво общо има с текста. Въобще тия " професионалисти" могат ли да свържат движенията си с музиката и текста? Та нали всичко трябва да е в синхрон. То хубаво, че изразява емоциите си, но то си има начин как да ги изрази според текста. Виж, Попова се справи мно-о-о-о... по- добре в това отношение. Струва ми се, че не Тя, а точно Наско сваля оценката на клипа / лично мнение и не го налагам/. Иначе като цялостна работа си струва. Приятно е за гледане и слушане.

да разбера защо се надвикват в тази изкуствено, кичовски и подражателски създадена "зимна" картина... защо викат, защо се напъват, на кого и защо подражават...

Кич, статика, подражание. що е толкова скъп? Можете и по-добре, хора!

Наско се си е същото л...но, а Мариянчето все същата набедена певица... С технически ефекти не може да се скрие бездарието на песента и изпълнителите...то са снегове, то са цигулки...абе Холивуд..

Самото име "Несбъдване" не иска да сбъдне желанието за оригинален клип и песен в едно. Няколко остри скали, тук-там светкавици и прехвърчащ сняг, нито земно, нито приказно, нито космическо. Зрителя се лута в опит да прави препратки я към "LOTR", "BEOWULF" или "DRACULA". На този фон клипа изглежда безидеен, постен, като добре направена курсова работа. Марияна Попова влиза в роля и се справя доста добре, но подскачащия Наско идва малко в повече, все едно току що пристигнал от бир-феста. И на всичкото това цигулари. Самата песен в опита си да се направи по-епична, прилича на творение предназначено за великата ЕВРОВИЗИЯ.

Много яко.....досега не ми се беше случвало да видя БГ продукция с такова качество,а на тези които не им харесва... МИ НЕ ГЛЕДАЙТЕ, АКО МОЖЕ ДА ЕМИГРИРАТЕ ОЩЕ ПО-ДОБРЕ

С това "купешко" име и празна глава отдавна си емигрирал от днешното изкуство....бегай да пасеш овци във Белика Британия...

певицата сигурно ти прилича на елфката от "Властелина на пръстена"- добре че е бялата пелерина с качулката

Слагам ти минус само заради 'ако може да емигрирате още по-добре'. По-голяма простотия от тази 'причина' за имиграция не бях виждал!

Наско, като дадохте толко пари за мегаклип, точно бездарното Марианче ли трябваше да поканиш? Така е то - гъз глава затрива.

смесването на вокалите не ми харесва, малко се е получило като надвикване и на доста места - ту Наско, ту Мариана е по силна. Иначе хубава песен.

Искам да поздравя Б.Т.Р. и Мариана за страхотната песен и клип. Накарахте ме да се гордея, че това е направено от българи.На всички останали "разбирачи", които се изказват толкова негативно искам да кажа, че заради такива като тях България никога няма да е сред успялите нации- защото бошинството хора тук не могат да ценят - те само плюят. Приказката за българския казан в Ада не е случайна...

Ти като чалгачийка ли даваш такава висока оценка на бездарието....самото обяснение колко пари са дадени и хора участвали, не ти ли говори нещо...

Дори и чалагаджийка да си е за предпочитане пред злобар.

МНого от щатските клипове също са направени от българи! Защото те могат, но разботят в USA!

И песента в саундтрака на,,300,, e на базата на,, Зайди,зайди ясно слънце,,-,, Message for the Queen,,

maniana

Очаквах всеки момент да се появят орките или поне някой да изкрещи: "This is Spartaaaaaaaaaaaaaaa"

Не ми хареса нито клипа, нито песента. Чувах само гласа на Наско и от време на време равния, мяучещ слаб гласец на Мариянчето. Толкова да не може да пее и се напъва, сили и т.н. Е, не става! То господ не ти ли е дал талант и не си ли се потрудил, за да го развиеш, не става. И 10000 часа да са работили, резултатът не си струва.Лично мнение. Да бяха избрали някоя по-млада и кадърна певица, а не Марияна Попова. Как не разбраха. че и чеп за зеле не става от нея.

Седнали 5 кифли с цигулки по къс ръкав на снега... Видели са нещо, някъде, но и да копират не могат. За песента - нямам думи...

Браво на хората, направили този клип. Много високо ниво. Браво!

явно сами нищо не можем да измислим....все да копнем я Хобит, я 300 или Наоми Кембъл.....:)

БТР са добри! Харесвам ги! Песента е хубава! Но толкова ли не можаха да намерят друга певица! Какво толкова я бутат Мариана Попова! Глас, визия, произношение или магнетично излъчване има?

Не, ама има магнетична слива. Питайте агент Гоце. И силиконова джука има.

....слушам тази песен, гледам клипа и неволно в мен изниква едно сравнение, паралел с музиката от близкото и по-далечно минало. През 1993, Дони и Момчил направиха прекрасната песен "Уморени крила", а клипът бе една пуста алея в парка.Толкоз.Скромен клип, без натрапване и велика мелодия и текст! Щурците през 1982-а записаха наистина епичния си хит "Вкусът на времето" на средата на едно шосе....Някогашните клипове днес изглеждат сковано, бедно и дори наивно.Но какво от това?? Те са били просто фон, а мелодията, мелодията е това, което трябва да ни грабне и отнесе като разбушуван поток! Днес е обратното - клипът трябва да се натрапи, да поведе, да завладее зрителя с "епичност", ефекти и т.нт, а песента е.....фон.

"Вижте епичното видео на Б.Т.Р. и Мариана Попова............." ...?!?! Единственото епично нещо в това "видео" е епично лошото пеене и надвикване на мариана.....Песента не е лоша, но тази жена е развалила всичко хубаво ......

Без попова клипа и песента се вдигат класи нагоре. Искаме версия без сърдитото и пеене и крещене.

видеото не е по-добро от песента прекалили са не подкрепя песента а се бие с нея песента е по-добра от видеото опитвам се да се сетя кога за последно са правили толкова добра българска песен и е нормално гласът на попова да се губи тя не е толкова добра но съчетанието е добро!

иначе поздравления и за клипа - добър е и той ама трябва да се таргетира световния пазар

Перфектно техническо изпълнение. Иначе е доста гротескно, и на Марианчето грима и идва в повечко.

за мен лично, песента не е завладяваща, мелодията не ме грабва! Гласът на Мариана се губи в гласа на Наско."Епичният" видеоклип не може да спаси една посредствена балада. кога най-после певците и въобще музикантите ще се научат да правят песни без да се крият зад ефектите на видеоклипа??