Едва 15 % от тийнейджърите се доверяват на родителите си

Преобладаващата част от тийнейджърите в България не усещат доверие от страна на родителите си и избягват да споделят проблемите си с тях.

Обратно в новината

Коментари - Едва 15 % от тийнейджърите се доверяват на родителите си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом като съвременните тийнейджъри смятат, че имат право още от невръстна възраст да имат свое мнение, цели, неприкосновен личен живот и пр., то нека си вземат парцалките в един куфар - и вън! Да се издържат сами, да се справят самостоятелно с живота си - нали за това мечтаят?

аз слизам на нивото на децата си. искам да ви кажа, че то е много по яко от скапаните отношения при възрастните! и затова си споделяме. научил съм ги, че наказания за признати неща и грешки няма и те смело изпяват каквото им присърце, независимо, че техните връстници ще хапнат няколко цигански шамара, ако споделят такива неща с родителите си. но това е цената на доверието между нас... влизате в тяхното ниво и нямате никакви проблеми да знаете всичко. просто явно не го правят голямата част от родителите, щото са важни ли, какви са там не знам...

То в днешно време на кого въобще да се довериш?!

ако коментирашите сте родители, то тогава въобще не ме изненадва, че децата ви нямат довереие, та вие сте с разбирания от средновековието.

ахахахаха!!! какво средновековие те гони, ей?:-))) да не би вулвата да се е преместила някъде на ново място и да не сме уведомени?:-)))))

Голяма доза истина има,но освен липсата на доверие ,нерядко има и липса на уважение, а това е основна християнска ценност/дори смятам,че е така и в другите религии/.Интернет им промива до такава степен мозъците ,че понякога децата ми смятат ,че са в състояние да ми дават съвети.С две деца съм/22 и 13 годишни/.Безработицата/като перспектива към част от младежта/ освен липсата на отношение към труда, учи и на мързел.

е кaква комуникация - как да кажеш че от 5 клас се обезкосмяваш, а от 6-7-ми клас те порят кораво, колкото не са порили майка ти в Студентски град ...

Как си личи,че този гнусен коментар е от един долен гей- помияр,който има отвратително отношение към жените независимо на каква възраст са!!!Пожелавам ти да имаш 3 деца все момичета и да им се случва това,което си писал в педалския си коментар!!!!!!!!!!!

Алкохол,наркотици,секс,чалга,дискотеки!

какви родители, какво чудо, половината деца в Б-я растат само с по 1 родител, който работи като луд, за да ги изхранва...кой прави тези статистики незнам, не сте ли наясно, че децата се осакатяват тенденциозно, за да се заличи Б-я, младежта е пълна дупка, морала е нула, образованието също, децата боледуват от сега от болести характерни за стари хора, сърце, бъбреци, алергии и др., страхуват се да кажат истината българите са на изчезване и то сериозно, деца не се раждат и най-големия тъпак ако си направи проста аритметика ще види какво се случва...

Как да не се раждат деца я иди у факултето чаве до /или по правилно/ в/у чаве. Но това е планът Ран-Ът. Пълно изтребление на БЪЛГАРСКОТО. България само територия населена със смълдящи невежи мангуси.

За съжаление това е истината;планът Ран-Ът се изпълнява с пълна сила и нашите политикани не правят нищо срещу това,а напротив!Целта наистина е да изчезна тази държава!!!Който може да изчезва,който остане дупе да му е яко! Бог да пази България!!!

Не трябва ли пубертетите да имат доверие КЪМ родителите си, за да споделят с тях, а не обратното?! Колкото до самото доверие - то се печели трудно и много лесно се губи. Усилия трябва да се правят и от двете страни.

Болшинството тийнейджъри се интересуват само от секс чалга и дрога. Разбира се има и изключения. Дано читавите останат в Б-ия но едва ли.

Това не е вярно! Ти родител ли си? А може би тинейджър?

Майче, Х-са ти казва,че има изсключения,дано твоето дете е към тях,а иначе - огледай се всичко е истина/за жалост/

Toni

Всеки родител казва така за детето си и не му се вярва че неговото точно е келеме. Вкъщи го играят от ангели на горе, а в дискотеката стриптийз на пилона. Като всички са добри и послушни, интелигентни, възпитани, кой аджеба слуша чалгата, бие се по дискотеките, дрогира се и т.н.? КОЙ? Ако се погледнем отстрани ще видим как стоят реално нещата, но нали си е нашето- ниц.

Какво е това проучване? Фирмата за семинари си прави реклама. Редакторите на дир.бг не смятат ли, че това е скрита реклама и няма място в новините?

Това е така,плюс това,че въпросната фирма си е гушнала прилична сумичка за тази глупава анкета.Защо например към тази анкета няма въпроси свързани с причината за тези изводи? Забележете примерна в едно кафе какво правят тинейджърите - всеки впил поглад в GSM-а , и това им е. Как да имат контакт с родителите си? В соц.мрежи????

Пич, говориш несвързано. Куца ти терминологията и логическата връзка.