Кейт Мос похарчи 6000 паунда за бляскава поява

Манекенката Кейт Мос пристигнала на парти за рожден ден на видна диетоложка с частен хеликоптер.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Мос похарчи 6000 паунда за бляскава поява | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А посвета милиони деца умират от глад!

кеф цена няма !!!!

е, имАл бол пари - дал... ако тази цена за едно аеро такси ви се струва висока, то не е защото тасито е скъпо а защото просто вие нямате пари

Ха-ха-ха...Човешкият живот е миг...Щракнеш с пръстчета- хоп- няма го- красотата ти е заминала като бързия влак, зибите, кожата е станала като хармоника, циците са станали като франзели....Всичко е непостоянно и кратковременно... Суета суетих и все суета.Ще прецъфти като полска трева- мине вятърът и- няма я.... Спомнете си притчата на Господа Иисуса Христа за Лазаря и богаташа... Богаташът приживе получил благата, докато Лазар страдал и се мъчил...но това било за кратко, след това бедният Лазар получил блага на Небесното царство, а богаташът бил извън портите му- където е плач и скърцане със зъби... Злато, пари, коли, къщи, земи, парцалки, обувки, хеликоптери....безполезни ръждясали и гнили вещи....

Човек трябва да си гледа кефа. В крайна сметка, кой с колкото има. Един шес лефа, друга с 6000 паунда.

Аз толкова не вземам за цяла година, а тази ги профуква за едното нищо.

това за нея са все едно 6 паунда.

когато изкараш по няколко хилядарки на час или за една фотосесия, всяка минута е ценна. Пък да не кажем за ПР-а.

тая важна новина ме разрева.Милата тя на батя, еми все пак стигнала, еле па другите били с нискотарифна компания пристигнали. И ни го натекват журналята с повторения, т.е. натъртват даже.

Имала бол пари, дала ги!

Женицата малко е изостанала,нашите родни ВИП-ове дават по 20 000 за роклички и палтенца и гледат да се надцакат коя с по скъпа дреха е ,а тази 6000 паунда за хеликоптер.Излага се:)

Жената си цени времето. Вместо да си променя графика и да губи ценно време,се е разделила с малко пари. За някои тия пари са мнооого,ама за други са малко. Сигурно даже не е имала предвид и ПР, който е получила безплатно.

Ние не си вадим парите копаейки на нивата. Защо да не си ги харчим с пълни шепи?

Може да е много хубава в тяло/макар че на мен не ми допада/, да е световно известна, но в лицето е като...маймуна. Нека си харчи парите със здраве.

Най неприятна част от физиката и са - колената! Наистина са ужасни (опазил БОГ)! Но световните критерии за красота отреждат друго!

Имала - Дала! Когато човек е вече в определена възраст, трябва да се грижи за здравето и комфорта си повече от преди! Така, че е обяснимо поведението на К. Мос! Дай Бог и ние да можем да поддържаме добро качество на живот(според нашите стандарти)!

И тя вече е стара чанта лачена.На мазол прилича в лицето.

Браво! Така се прави. Сигурно видната диетоложка заслужава вниманието