Мика Стоичкова: Имам причини да крия гаджето си

Мика Стоичкова заяви, че крие новото си гадже, тъй като се страхува, че прекалената публичност може да навреди на връзката им.

Обратно в новината

Коментари - Мика Стоичкова: Имам причини да крия гаджето си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крий си го, но няма причина да ни занимаваш непрекъснато със себе си. Просто не си никаква величина, за да се буташ навсякъде.

А защо не потърси причина самата тя да се скрие? Защо е толкова важно да се бута в навалицата? Тя е толкова световно неизвестна, че чак да му писне на човек.

И аз крих така една връзка и си казвах,че ще я разкрия когато му дойде времето,ама то не дойде никога,хаха...така де,докато чакаш подходящия момент,той често не идва

Аз викам вместо да крие гаджето, да вземе тя да се скрие. Така ще има с една досадница по малко по т.н. нашенски светски новини.

хаиде всички на юлтите павета...кои,кои,кои е новят на мука??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А бе мъко моя ненагледна и аз не показвам моята, защото е гумена!

Стоичков имаше златни крака и празна глава! Все повече се чудя щерка му изобщо има ли такъв израстък?

Престани моля те да ни занимаваш с това недоразумение! Моля те, прояви милост и си намери истинско занимание

Тази напълно ми падна в очите, след като изостави най-готиния български мъж Иво Аръков!

ха ха ха ха хаааааааааааааааааа

той я заряза заради Мария Илиева и бащичката му тегли един бой ... Май така беше :D

Боли ма фара.....

и ти се скрий най добре

Е, НИЕ ПЪК ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ , НИТО ОТ ТЕБ , НИТО ОТ "ГАДЖЕТО" .....ако се задържи по-дългичко!!!

наследила наглостта на баща си Ама той поне прекрасно риташе топка .....

"Щели да заживеят заедно" - както заживяха заедно с това влечуго Иво Аръков. Голямата модна икона с фалиралия магазин в Ман. Ливади в София, щото никой не и влизаше в магазина - по-глупав магазин не съм виждала. Не знам за какво се мисли това момиченце.

Тая Мика-мъка, след като знае какво презрение предизвиква у повечето хора, защо така упорито продължава да се навира в "публичното пространство"...

Така ще си умреш, недоумявайки че си живял. Когато стигнете нивото на тпва момиче, респективно на цялото и семейство, тогава можете да ги коментирате. Но това няма да се случи , защото ще сте над тинята в която се намирате сега.

Тук трябва да се коментират нашите наистина качествени млади хора.Ние имаме такива. С какво толкова е заслужила Мика да бъде тук? И това не е за първи път.

асам гуляма фенка на Мика, следя одавна великата й къриера на водеща на телевизионо шоу фъф Флорида и моден бизнес фъф Барселона и предаване за кифли и фафли фъф ТВ-Симитли и нямам тарпение да науча подробности за всичките й гаджета, мерси Дир-а, че ни усведомявате, та да спим спокойно

Тая па, за к'во се мисли! В двете нули да не би със самосвал парфюм да стоварва!

до "тажна красавица" 27.01 уваяема госпожо, може би страдате от епилепся или някакво сериозно психично отклонение! тази мика не е постигнала нисто в живота си, за да ни се натрапва всеки ден.кои го интересува скапанят и личен живот ? транслитериран текст !

Абе то има причини и ти да се скриеш, ама не го правиш!

DIR, благдаря Ви за страхотната новина. Продължавайте в същия дух !

Абе, тая плаща ли си, та непрекъснато името й трябва да се върти в публичното пространство, с повод и без повод?!

Тати плаща! Мъка още не се е сефтосала да изкара САМА първия си лев/долар в живота...

Тази кифла голяма бройкаджийка излезе - при нея няма празно, не стои и месец без ....гадже

лелеле тая за ква се мисли - кои го е грижа с кои ходи........надути патки

защо се притеснява, тя с нищо не блести ,и даже е под средното ниво!

омръзна ми от тая пача!!!! не, честно!!!! ОМРЪЗНА МИ ОТ ТАЯ ПАЧААААА!!!!!ОМРЪЗНА МИ ОТ МИКА, НИКЛОЗЕТА И ОТВАРАЧКАТА!

честно толкова слабо ме интересува тая смотла

Крие го защото е негър.

ама това момиче маи се взима на сериозно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На кого му пука за тая пача

Лестно е да се крие, туй което го няма!

Тя е известна с това И ЗАРАДИ ТОВА, че ние --- НИЕ --- освен, че четем - - пък и пишем за нея ------------ ама като сме тъпи парчета - поне аз де --------- А КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО НИКОЙ НЕ ПИШЕ ЗА НЕЯ --- ще Ви кажа - ще си живее един нормален средностатистически живот - - - - - МаЖа и ще я бие --- тЯ ще мУ трови живота - дицата ша плачат - - - - и - иииииииии те така...... ааааааааааа - - - - забравих да кажа ------------ ТАТИ е по това време вече ИЗВЪН ИГРАТА ........

Христо Стоичков от мен Чест и Поклон.Скъпо момиче пука ми на мен и на другите кой ти е гаджето.Живей си живота и остави прожекторите на славата на другиму или ако искаш да си БИП персона не прави комшийски сензации а направи нещо стойностно за да те уважават хората.И един съвет ако измилиш нещо него тръби а просто остави хората да го разберат

Христо Стоичков е ПЪЛЕН ПРОСТАК, което е било мал шанс за Мика (и то и личи). И още едно доказателство, че парите не са всичко!

Тая пък за каква се взема?Гаджето й може и да е някой телетъбис- това си е нейна работа, защо ни го навира?

Гаджето и е Митьо Крика.

Госпожице, ти си известна с това ,че си дъщеря на Христо Стоичков ! Стига вече! Моите почитания към баща ти !

Много мъка има в тая Мика.

Отвратитетелни сте дами и Господа, зависливи озлобени и мерзки...На такиви мекотела като вас дир,бг трябва да сложи етикета "Достъп забранен"... по добре храчете гнусната си отрова по обезобразените си бесформени тела а не по едно невино младо сащество срещнало тоз път Изтинската Голямата Великата Лубов...вашия социален статус е на едноклетачни амеби или най много чехълчета, а ващо обществено пространсво е полуразрушената панелка с искарани радитори и искартени плочки в мухлясълите ви бани и паднали тавани върху неоправените ви легла. а вие злобни човечета се таркаляте по цял ден в вмирисаните си юргани и се чудете по кой свесен и оправен човек да плюйте....Оставете мика да се радва не живота да обича и да бъде обичана, да къса емоциянално от забранения плод с новия си любовник... вие изкате да сте на неино място нали... изкате да мачкате чаршавите с нейния мусколест мачо да бъдете убладавани неколко пътя на вечер и да усещате твърдоста на желанието ... дори и мажете сред вас биха минали на другиа бряг при вида на този неизвестен аполон на мика....но тя няма да ви го покаже този път а вие ще си останете с пръст във вмирисаните и вонещи ости...браво мика цяла балгаря е с теп моето невино момиче като пролетно кокиче.... не само си красива но си ибезкрайно интелегентна.... като баща си нашиа кумир.... обичаме те.... от една твоя сестра по душа и от целиа бългърски народ

Браво, сестро ТЪЖНА КРАСАВИЦЕ! Дубре ни гу каза!!!

И аз това казвам, да се радваме от сърце на новата любов на крика, на съдраните чаршафи, на милионите погубени плувци, на утрото, на залеза. Да погълне цялото това щастие без да се задави. Амин.

Защо "дами" е с малка буква? Израз не сексизъм, унижение на слабия пол, лошо възпитание, пренебрежение, 5 ракии, схващане на пръста?

Браво най добрия коментар. Толкова истини казвате. Насълзиха ми се очите докле го четох. Имате право да негодувате за нищожествата.

хумореската, която си написала. Тя остави я Миката, че е генетично обременена от простотия, но на теб не може да ти се отрече, че в това отношение я удряш в земята.

Явно си се познала в саркастичните метАФОРИ и хиперболи така умело написани от спящата красавица. завиждаш за таланта и да пише нали? по добре се погледни в огледалото. и ако не припаднеш викай бърза помощ.

Красавице, вместо да пишеш глупости по форумите, марш обратно в първи клас да си оправиш правописа....Мъка, мъка!!!!

Охх, как иЗкам и аз да бъда Убладавана от някой мускОлест мачо и да мачкаме чаршаВите....

Тъжна красавице, първо се научи да пишеш на български. Допуснатите грешки не ги прави дори ученик от 4 клас. А за Мика, няма с какво да се похвали, че е постигнала в този живот.

А ти до кой клас си издрапала...

Скрий се бе мъко

Тъжна Касавице аз съм ти фен, според мен ти нарочно провокираш коментиращите, смях се със сълзи !! :)

Що така? Нали ни беше обидена, избега, заплю ни и каза че никога повече няма да се обърне назад и да ни проговори? Да не би да се е смилила над нас милата душица? Над нас - бедните и нещастни българи... дето си нямаме татко Бог (а само батко Бог..).

Типично женска реакция. Никога не можеш да предвидиш следващата.

Защо криете това което съм написал......нима е нещо непристойно и невярно ?

Мика е страхотна. Разбира и от футбол. Какво по-страхотно гадже може да си пожелаеш, ще гледате всички мачове заедно без да се лигави.

Ти добре ли си?

Слагам ти плюсче, защото ти си добре.

Боже, боже! Колко мъка по земята?