Нана: Едва не се убихме с кану на Малдивите

Тв водещата Нана Гладуиш претърпя инцидент по време на семейната си почивка на Малдивите.

Обратно в новината

Коментари - Нана: Едва не се убихме с кану на Малдивите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

става въпрос за каяк(от снимката) които много трудно се обръщат. Случката, така описана, не се връзва-освен някакъв кашалот да е обърнал лодката. И как е стигнала до греблото като не може да плува? По корали е невъзможно да се върви...най вероятно се е потхлъзнала на прибоя, на 2 метра от брега при слизане...бе драма да става :)

След всичко, което преживя ѝ пожелавам поне още 100 пъти да посети Малдивите с грижовния си съпруг и сладкия си син! Да е жива и здрава! Оттук нататък само хубави моменти в живота ѝ!!!

Някои тук са изумени от факта, че повечето хора вместо безпрекословно възхищение пред родния хайлайф, проявяват критичност и раздразнителност от проявите на богоизбраните. Не сме във средните векове, всеки се ражда уникален и няма защо да коленичи и раболепничи пред друг, само защото последния, по стечение на обстоятелствата, се е указал сред т.н. "звезди". Но някои хора се унижават, затова ви учудва и възмущава факта, че има и други - безразлични и нежелаещи да чуват за тия същества и техните преживявания.

Всичко е точно така, както казваш, но имаш избор - не чети! Ако няма търсене, няма предлагане. Не искаш да чуваш за т.нар. "звезди", ами не гледай Тв канали които ти ги набутват пред лицето, има други, интересни и смислени. Искаш да не четеш, ами не чети, защо влизаш в рубриката на дир, която вече си установил, че е специално създадена с цел "PR" на същите тези псевдозвезди. Хем четеш, хем се вайкаш. Това е, като да имаш врата, през която да минеш, а да се блъскаш в стената и да се сърдиш, че освен врати има и стени.

И още нещо, не се сърди на водата, която е открила пукнатина и е минала оттам, било капка по капка или по-смело. Тези "звезди" са точно това, намерили са пукнатината в нашия рушащ се откъм ценности живот. Те не са късметлии, просто са находчиви.

Искрено се надявам коментарите в този сайт да не са представителна извадка на обществото в България, защото ако са, то аз мисля че до голяма степен си заслужаваме участта.

Нана не е "звезда", а е просто по-известна личност. Малдиви не се недостъпна дестинация. Просто са далече. Всеки, който иска да отиде там, може да го направи, без за това да е необходимо да си продаде единия бъбрек. Просто е достатъчно за година-две да си икономисате цигарите и алкохола и евентуално чалготеките.

верно ли бате

около 2500лева на човек ,за цялото семейство 10 000 лева без джобни ..канута манута и бански....а пък аз се чудих от къде да си платя топлото

И тя какво ти е виновна? Животът ѝ като висеше на косъм, на тебе пукаше ли ти за нея? Бахти и българските злобни помияри!!!

За голямо съжаление вече в БГ почти всички завиждат за всичко и на всеки....Толкова силно изразена е вече тази завист....Жалко за самите хора, завистта ги изяжда отвътре и ги превръща с едни неосъзнати нещастници. Не съм богата, но се научих да живея щастливо в хармония със себе си. За постигането на това, обаче отдавна вече не споделям радостите от живота, освен с двама-трима най-близки хора....Жалко за това болно и бедно общество....

Тази жена няма никакъв свян или да кажем скромност. Първият път когато разказа за заболяването си бях доста добре настроена, но след това, когато не пропускаше при всяко появяване, когато уж дискретно, кога явно да дава на показ всички подробности, си помислих, че тя е от хората, които за такъв евтин пиар нямат спиране. Съжалявам, но всяка 3-та жена има проблеми. Не си мисли, че тези които не се съгласяват с това твое оголване на всичко което може да си бъде само твое, без да товариш и тези около тебе, може би ще се почусваш в по голям мир със себе си. Повярвай ми няма на какво да ти завиждам - на 67 години съм, благодаря на Господ здрава съм. Казват, че изглеждам добре, работя нещо което харесвам и затова не мога и няма как да те мразя. Само малко по-скромно. Разамисили се и за работата си. Има върху какво. Дано не ме разбереш погрешно. Бъди здрава!

След проведени процедури с лъчетерапия и химиотерапия е противопоказно да се излагаш на слънце за известен период от време.

Когато давате пари за разни фондации и "известни", си помислете, колко пъти вие сте ходили на Малдивите и колко ваши близки и познати имат нужда от помощ, потърсете ги и дайте своята добрина та тях.

За живота на Нана разбрах. Не разбрах за жените, които тя препрати към Израел и разни несъществуващи лекари и същите жени ги върнаха близките им в ковчези.

Така става, когато госпожата с лека ръка се зае да обяснява на обществото, че в БГ онколозите не струват и пет пари и тия със странните имена са много по-кадърни.

И понеже е минала през ада,да си стои в къщи, така ли малоумници! Нана, бъди щастлива и здрава и се радвай на живота! Вземай от него с шепи!

Никой не иска тя да си седи вк ъщи, но да не ни се хвали по медиите, че ни опротивя, само тя е преживяла мастектомия, само за нея пари се събират. Такива като нея ме карат повече никакви пари за каузи да не давам, а да събирам за Малдивите, че не съм ходила там.

Мъкаааа,мъка.С тази лодчица на Малдивите да се бориш на живот и смърт-но нема как иначе като не може да си наеме яхта

Ами да не беше ходила до Малдивите, а да дадеш парите на "Една от 8". Една перука не дадохте на приятелката ми защото видите ли нямало пари във фондацията. На теб хората ти събираха за операции в чужбина, а сега се хвали с почивки в чужбина. Пфу!

Имали - дали!

Лошата новина, клюката и клюкарски изопачени и перифразирани думи, те продават новината! Признавам умението на журналистите на пишат добре в тази посока. Смятам, че Нана си няма и идея за посоката на тази статия...Да е жива и здрава и да се радва на семейството си и здравето!

да ти имам проблемите

Понеже ми скрихте коментара ще го перефрезаирам: Днес докато изпусках газове, за малко да се изходя по голяма нужда. Тук мисля, че цинизми няма, и на лекаря ми така говоря. Нали сте Шарли бе????? Кво триете???

Нана, на теб /позволявам си да не говоря на Ви защото имаме общ "враг"-ракът/ желая да бъдеш здрава, силна и позитивна и дълги години да се радваш на детенцето си! Подминавай с усмивка дребнавите, злостни и грозни коментари защото, ти знаеш, те разболяват и не носят нищо добро, както на онзи по чийто адрес са изречени, така и на този, който ги изрича... Успех през настоящата година и на каузата "Една от 8"!

Демек сте зодия "Рак" и двете и затова си говорите на ти?

Много сте оригинален, няма що... Мина времето когато някой можеше да ме засегне с тъпи и безсмислени думи. Бъдете здрав и много щастлив!

Нана не е от твоята кръвна група ако ме разбираш правилно. Тя е от друго тесто замесена. Таз гъска то както се е появила по българските медии освен да крещи, да нагрубява и да се прави на бабаитка друго не е направила. Ся не е знам извън камерите каква е но мисля че за това е харесват щото е натурална. сиреч и в къщи и пред камерата си е същата ПРОСТАКЕСА.

Така е със всеки, който ходи на Малдивите.

А ТОВА ВЪОБЩЕ КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА??!

а колко пари даде бг държава и аз включително за лечението на Нана, поне не ни я навирайте в лицето

Извинете, но това интересува ли го някой? стига сте ни натрапвали какво правите......

нормалните хора които знаят че немогат да управляват лодка, а особенно кану или каяк за които се изисква предварително опит си наемат човек който да управлява лодката. А пък на Малдивите морето не е като на село гьола. Та Нана щото има малко мозък е решила да се прави на интересна. Обаче има и нещо друго може това всичкотода е една голяма измислица.

Боже, какъв героизъм, каква смелост, да се пребориш с море до коляно и с коралите. тази героична трябва да се увековечи, да се заснеми филм, да се напише опера, роман, стихове, оди... Името на Нана да носят училища, казарми, улици, площади, детски градини, спортни клубове... Чудя се защо до сега Народното събрание не е излязло с поздравителен адрес или Президентството! Боже, какви немарливи институции!!!

това на снимката е каяк.тая женичка дори не знае на какво се е возила.

аре стига тъпи коментари от хора които даже не са виждали какво е лодка,Нани радвам се че сте добре,и следващият път НЕ русата а УМНАТА :)

Тая е много дразнеща.. "щяхме да се убием.. не може да се плува, беше плитко" ооохххх... страаашнаа емоция ти казвааам муцкааа

И на мен тази глуповата кикимора, лишена от капка женски чар, ми е невероятно противна като външност, излъчване и стил. Личи си, че по природа е от онези, хипер-нахалните жени, които с цената на всичко, с лакти, зъби и нокти, ще си уйдиса на наглостта и нахалството, пфууууу......не се гледа, че грозна, безцветна и жалка, не се гледа, че омъжена за мъж, който е по-грозен дори и от нея и може да й бъде дядо, бе я бей оттука! Тая ако я видя на улицата, ще я пропъдя като помияр, дори ще се изхрача по нея.

Жоржи, или доктора смени или хапчетата ! Зле си приятелю.

много сладко дете

А стига ривалииии! Каква е тая човешка злоба, бе хора. Че ние не можем да пътуваме до там, и другите ли да не го правят. Ама то ако можеше всички, там щеше да е ужас. Момичето работи яко, заслужава почивка.

Какво работи? Един си беше отрязал оная работа защото "светът е за жени". Тази сигурно това работи. И носи приходи на държавата.

Ама вече и Нана ли е звезда?

звездьовци...колкото искаш .

Мммм, мхм, ясно, Нана одила до малдивитеееее, аааа, аха, ясно. Тс тс тс

Тая мома започна да омръзва на хората! Първо злоупотреби със съчувствието на хората и те започнаха да се съмняват с основание дали е била наистина толкова болна? Аз също. ако за напред го дава по-скромно, ще е по-добре. Не че ако беше гиирясала щеше да е голяма загуба!

Каква е по народност тази жена, къде и какво води (куче, слепец, старец...) и с какво е заслужила интереса да се пише и коментира за нея?

Ко , нье , бягай , имаш нужда от прегръдка може би

Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Нана, защо ти е трябвало да ходиш на Малдивите? Не знаеш ли, че там е много опасно?

Много сте зли. Както и да е, ясно е защо. Ясно е на всички - включително и за вас самите. Аз пък пък смятам, че всеки, който се бори с подобна болест, за да се съхрани, трябва да живее - и то пълноценно. А пък щом може да си го позволи - да отиде чак до Луната, като ще. Да си жива и здрава Нана, и ако можеш - два пъти да обиколиш света със семейството си. Създавай спомени, усещания и емоции - защото точно за това ни е даден живота. Да го живеем, а не да злобеем анонимно. Бъдете живи и здрави и вие - пишещите тук, и дано да можете и вие да почивате до Малдивите. Пожелавам си го и на себе си, включително :)

ами мой човек,тая песен я знаем ..тук въпроса опира до елеметарто възпитание има много починали защото нямат 5000 лева

Поздравления, моод ! Много благородно ! Всичко написано от теб е позитивно и мъдро ! Да си пожелаем повече хора да имат твоите начин на мислене и душевност и да спазват вселенските закони !!! На Нана и семейството й много здраве, светъл път до още по-далечни дестинации! А, дай Бог и на нас! !!!

То по тез ширини корали много, ма с тва слънце да не си донесе още некое раче...

Доказателство, колко е малоъмна. Но добре, че Господ я е опазил.

Боли мъ ...ра дето щяла ...ъ-хъ! Кому го търси на Малдивите- не си начесаха егото тия всевдо звезди и пошли новобогаташи!

Айде стига плюхте жената бе ! Като че на никой от вас не му се е случвало нещо хубаво ,с което да иска да се похвали на целия свят ! .... След всичко ,което е преживяла имате наглоста да обиждате и да я хулите ,че била тук ,че била там ..... Жива и здрава да е - нека пътува момичето !

Въпроса е, че много хора минават през много по-голям ад, защото освен с болестта, трябва да се справят и с проблеми, който явно Нана няма и няма представа, че съществуват. Дано и да няма, но е добре да се сеща понякога, че други нямат нейния късмет и няма защо да парадира с някаква тъпа екскурзия. Знам какво значи тая болест, донесе ми много загуби. Хубаво е да разбираме другите.

Абе да пътува, ама да не се хвали по медиите, че фондацията дето я създаде май никаква работа не върши. На нея Нова ТВ и хората и събираха пари за Израел, та да се оправи, а тя на кого помогна? Една перука на приятелката ми не дадоха.

Ей, ама как иначе щяхме да разберем,че са били на Малдивитеее....няма такава парвенющина, вервайте ми!Похвали се , айде сега скрий се !

Що пък едва не се утепахте у Искаро?

Нана,кефихти се доста ,НО това е малко нагличко А?

А къде "блести" поредната звезда на Дир-а? Телевизия?!?! Радио?!?!

За малко да изтърва тази изключителна новина!Горката Нана!Представям си какви мъки други е преживаля на Малдивите!Ужас!Ужас!