Георги Бенчев напусна ”X Factor”

Вчера в музикална битка за оставане в "X Factor" се изправиха Георги Бенчев и дуетът на Пламен и Иво. След дуела Георги отпадна.

Обратно в новината

Коментари - Георги Бенчев напусна ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То вече на всички ни е ясно, че бутат напред оная русата, дето само крещи и не й се разбира коя точно песен пее. Па Саня-та как я тика напред с нокти и зъби - не е истина просто. Жалко за хората, които се връзват и пращат есемес-и като е повече от ясно, че всичко е предначертано.

Явно хората, които не са почитатели на хард рока и метъла, нямат ясна представа за стила и не могат да оценят правилно Бенчев нито като глас и талант, нито като визия и цялостно представяне. Не че има нещо лошо да не си фен на тази музика, само че когато човек критикува, без да е запознат, рискува да се изкаже неподготвен.

Песента на Poets Of The Fall-,,Carnival of Rust,, не е нито хард рок, нито метъл. Георги Бенчев я изпя по- добре от Марко Сааристу/ гледах клипчетата/, защото и придаде повече хард. Гласът му е подходящ за по- твърда музика, а гласовете на двете момчета са точно за алтърнатив рок - не за хард и метъл. Те започнаха своята песен неуверено и тук- там фалшиво, но имат повече талант от много вече известни наши певци и певици. В изпълнението на Георги не ми достигна малко повече чувство и освободеност.

Дали пее или не не мога да преценя.Но се питам нямаше ли там стилисти, та да му направят физиономията на българин.С тази брада прилича на боец от ИД. Каква е тази мода сега у мъжете-с бради и мустаци ?Та и Антон Хекемян и той. Мисля, че такива публични лица, трябва да са в приличен вид.

идва края на вашето царство. Днес брадите, утре шапките и накрая в къщи и без да питаш немойш излезна. И кат не слушаш бой.

Леле, пич/ка.Ако можеш видиш метълите и рокаджиите какви кечари и как се носеха сигурно щеше да получиш масиран инфаркт.А от брадите на легендарните ZZTop, направо инсулт :).

Виж какво, всеки за себе си определя понятието "приличен вид", съобразно вкуса и разбиранията си. Както и, ако реши, да бъде "неприличен". А и какво значи "физиономия на българин"? Надявам се нямаш предвид едно характерно "стилиране" ала Борис Дали и Константин... Всеки с вкуса си - лично на мен Бенчев ми харесва и като визия, и като глас.

а режисьора така каза. Много ти е голяма БРАДАТА Жорка айде къш у вас. Тез предавания са толкоз фалшиментарски то е като канкурсите за убавици с малки и голями цици.

Всичко е сметки, до финала всеки ментор трябваше да има свой представител, Бенчев през цялото време ръмжеше, а Заки избра "Най-обичам жаби, жаби" на талантливия дует и ебз малко да ги изхвърли от играта...Иначе голяма част от участниците съ кеде-къде по-талантливи от журито...

Симпатяга,но до там.Заради тези ,които го толерираха до този момент,отпаднаха много добри гласове.А замисъла на предаването ,май беше,търсене на таланти. Да му е жив и здрав наследника!

браво пич игра в уговорен мач вчера

Уговорени бяха мачовете в предните предавания,когато гонеха талантливите вместо него.Като Бенчев пее всеки трети българин.Не проумявам защо го държаха толкова,след като и циркажилъците му бяха глупави.

То туй днешно хеви-метъл ли е?.Едно време какъв имаше ехее.Както се казваше в лафа.В интерес на истината, стойностния хеви метъл и хард рок рязко намаля, превзет и смлян от рекламната индустрия.Да благодаря на Господ, че младите ми години минаха през 80-90те и имах щастието и удоволствието да слушам качествен хард рок и хеви метъл.Lets Be Rock.

maniana

Намаля защото се появиха формати като Х фактор и т.н., които ти казваткак да пееш и най-вече какво да пееш. Авторския, отличаващия момент изчезна.

"превзет и смлян от рекламната индустрия" - Е аз ко казах :)

Абе, тази простотия няма ли край.....Колко месеца го разточиха вече заради пуста реклама.

Бенчев е шоумен с посредствен глас. За компания става, но за финали, не. Този път съм съгласна с журито.

Това е вярно, но ако трябваше честно да се отсъди кой пя на тези елиминации, Бенчев трябваше да остане!

Крайно време беше!