Ива Екимова публикува сватбени снимки с Дими

Бившата тв водеща Ива Екимова все още страда за съпруга си Дими, който почина в мотоциклетна катастрофа.

Обратно в новината

Коментари - Ива Екимова публикува сватбени снимки с Дими | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Бг завистта и злобата нямат почивен ден, щом и по една вдовица взеха да злобеят, значи работата е много зле.

Ами защото тя не се държи като вдовица още от първия ден! Никой не очаква от нея да плаче непрекъснато, но малко премереност е нужна, а при нея липсва тотално. Д.Тенекеджиева също е вдовица, ама нея никой не я плюе.

нямах намерение да пиша са тази тъпня, но живея наблизо до нея и виждаам как"тъгува".

Че какво е виновна Ивето, че оня е карал с повече от 200? Не мога да разбера за какво им е нужно на някои хора жената да е тъжна. Аман от махленски клюкарки!

Толкова екстремно ужасна и неприятна е тази аграрна натегачка!Ужас!Така се блъска, бута и навира навсякъде с режещия си писклив глас!Безбрежно просто и неграмотно създание.Преди години беше питала в ефир Николай Бинев как била съпругата му " Дона" ! Става дума за акрисата Домна Ганева.Адски проста, селска пръчка е Екимова!Адски!

Твърде гадна история, характерна само за болен мозък незачитащ никой друг освен себе си и не виждащ по-далеч от носа си... ...Но и горкият Петрозар с такава жена до себе си ...чии ли грехове изкупва и той...

Дир-чие име накърнявам? Ива си е създала вече такова, а че скърби с Петрозар в леглото Вие сте го написали в статията. Ставате смешни-моралисти!

sx69

Историята ми напомня ено заглавие на оперета от Франц Лехар - Веселата вдовица. Аман от такъв ПР.

Ивке, да не те засърбя пак нещо, или финансите искаш да оправиш с леко отупване на ПР-а! Ма то вече никой не ти вярва, ма кака! То бива ли така! Я покажи колко широко можеш да отвориш ......устата !

Помня едно нейно интервю след смъртта му, че тя няма да може да го върне, но понеже има дете, трябва да се държи заради него и да бъде щастлива, а от съпруга й ще остане хубавия спомен. Тогава още нямаше 40 дни от смъртта му и бе с една шарена рокличка. Сега се сетила пак за него - ужас.

ахааа! значи цвета на роклята определя ,че наистина страда? Не,че не е минл де :)))

Не, нито цветето на роклята, нито шарената рокля определят душивното състояние. Определя се от цялостното излъчване , което в нейния случай не показваше никаква тъга.

стига вече с тая куха леика,оставете я с простотията и.грозна ,тапа и проста жена,защо ни я набиватъе.

Чудя се на дира какво точно искат да кажат с тази "новина". Кое е новото. Каква е целта. Какъв е смисъла. Да е вестник да се мъчите да напълните сътраниците, а то не е вестник. Да е телевизия или радио да се мъчите да запълните времето , то не е. Може ли някой да ми отговори с думи прости, защото аз не разбирам, какво се очаква от мен четящия това - да се радвам, да плача или какво и защо.

ами така е във фб . и аз имам приятели които се представят за перфектното семеиство а не могат да се понасят , други постват снимки от ски ваканции платени на кредитна карта ...и аз см сингъл и банкрут ,и се опитвам да променя нещата, не да ги гримирам

и кое му е лошото да живееш от кредитна карта?За това се дават кредитните,за да ползваш неща,които ще платиш на вноски.Или трябва 5 години да се свиваш като мишок,за да можеш на шестата да идеш на ски ваканция?Ама,че разсъждения...

Така е - най-добре е да изтеглиш максималната възможна сума и да стискаш палци банката да фалира!

Аз не разбрах каква точно е целта на този текст и снимките от мигове преди 7 години.Не вярвам да е ПР ,защото при тези коментари , а тя не е проста , щеше да ги предвиди....

Абе,защо пишете глупости-страдала била.Прави се на интересна с тези снимки.Цяла България знае как го прежали на бърза ръка.Лицемерка лигава,това си е Ива

Дали не се опитва да се отърве от прякора си "веселата вдовица", като се прави на тъжна. Младежите не обичат тъжни вдовици. Помисли пак Ива.

Срам!

По-агресивна простотия не бях срещала.Много жалко, но за съжаление деградацията е пълна, щом това недоразумение се изживява като "вип".

Човек като прочете тази статия ще си помисли , че тази мъж не е виждала откакто е починал съпругът и и едва ли не вечно ще му е вярна....а то Петрозаре , Петрозаре , като четеш ти тази статия за каква жена мислиш ,че става въпрос???

Чуде се как да привлече внимание, защото никой не я иска. И въпросният и приятел Петрозар вече кандика на това чудо на природата

А защо не публикува снимки от погребението на Дими, когато се беше облякла в малка черна рокля, доста разгърдена и къса и като седнеше заголваше целите бедра като че ли се намира не на погребение, а на Дунав мост!?

Винаги са ми били чудни хората, които изведнъж се оказват интимни половинки на приятел/ка на съпуга/та си... как така били голяма любов със съпруга/та си, а пък по някое време си легнали с негов близък/а... и на Отварачката бившият мъж се ожени за нейна приятелка. В такива случаи се питам откога точно трае увлечението преди да стане официално, т.е. достояние на околните :)))) Не знам какъв е бил Дими, лека му пръст, но ми е жал, че е имал за жена такава куха лейка.

отвратителна е!неприятна,антипатична.

колко да е интелигентен, да кара с 200 км в час , простак от всякъде

На тези снимки е 100 пъти по-красива от това, в което се превърна.

Докога ще ни навирате това недоразумение - сигурен съм, че следи публикациите за себе си, защо не се засрами и да се кротне вече!?

По-голяма пошлост не съм виждала,да прави достояние такива лични неща,да пише за годишнини от сватба като човекът е починал.Така не се скърби публично,нелепо е и е долно,долно е и спрямо човекът с когото е в момента.Куха лейка си Ива и такава ще и останеш!

днес е ред на Ива от списъка на " виповете " - преди няколко дни беше младата майка и бияча , сега Ива -утре ще е Теди Кацарова и т.н.Гледам и при Гала - не стига , че месеци наред се " възхищавахме " на брадърите , после ги коментираха , а сега всяко предаване поотделно се прави за всеки от тях !А в конкретния случай да организираш такова честване , да се пише по всички сайтове е направо простотия и ненормалност ! Радва ли се " вдовицата " като чете за себе си тези предизвикани коментари ?!

И от къв зор...

точно така - от какъв зор ни се навира тази селска пръчка? Хората си имат много други проблеми и не може да ги заместите с някакви измислени кифли!

Всички тези подробности вече ги знаем. Или пак това е някакъв блед опит за ПР?

Тая мумия продължава да прави кариера благодарение на това, че мъжа и се самоуби! Как не я е срам през няколко седмици да тръби "мъжа ми се самоуби аз съм бедна вдовица, затова дайте ми пари"? Що за наглост и безочие? И тая била проеподавател по нещо си някъде си. Прдставяте ли си? Това нещо преподава на студенти. Организираната посредственост е много по-лоша от организираната престъпност.

Ами, то вие си ги имахте проблемите... или забрави? Както може би не помниш, че по онова време свирех с Дими... Него вече го няма, ама тоя PR на негов гръб не ти ли омръзна? Поне да беше вярно, а то бяхте пред развод...

Именно!

НА ТОВА В НАШЕ СЕЛО МУ ВИКАТ ПАЧАВРА!!!

А в наше село,на такива им казваме....КАРАБАТАК, А в съседнто село му казват-уруспия. А бе това ако го ритнеш у гъзо...един камион пишки ще изпадат

тъдява по врачанско определението е "клесунгерица", да ме прощават непълнолетните

включвам се с "клецалник" и "пилна програма"

Тази емоция и тези снимки може да сподели само човек , който истински скърби и чувства самотата и загубата, но не и човек ,който тръби из медиите , че прави бебе от приятела на починалия си мъж!!Срам , срам!!!

Винаги съм се чудел, дали, ако отрежат ушите на Ива устата й ще се вижда и отзад?

Ей го - новината за оня урод, дето прегази детенцето в Стара Загора изчезна вече от заглавната страница, но тази "новина" за ПАЧАТА ще виси тука поне до утре! Не народ а МЪРША!

Тази не е добре- как може да спретне такава пледоария...човекът отдавна го няма , дори и да скърби , как може публично да го оповестява -във Фейса??!!.....ИСТИНСКО ЛИЦЕМЕРИЕ-"А пък ние с Пертозар усилено работим за бебе" нЯМА КАПКА УВАЖЕНИЕ КЪМ НИТО ЕДИН ОТ ДВАМАТА И МЪЖЕ!!

Мъжът й е починал преди 7 год.! Трябва ли цял живот да е сама?

Не. Но трябва ли да лежи само на неговата слава 7 години след смъртта му? Да направи тя нещо в тоя живот и а се похвали, ама то не е като да се натискаш с Иво Аръков, пък после да обясняваш, как си влюбена в Петрозар - най-добрия приятел на Дими. Приятел в кавички ест.

То пък една слава!!!

дотолкова "страда" че не е пропуснала светско събитие или парти, на което да си позва новите тоалети. Даже по времето, в което трябваше уж да е в траур си развяваше парцалките по софрите

За една статия в жълт вестник, Веселата вдовица направо ще изрови кокалите...! Не е редно това, не ми харесва!

Дими беше страхотен - интелигентен, ерудиран, образован. Заслужаваше нещо по-добро в този живот от Ива. Нейната постъпка няма да коментирам.

Дими се ожени за Ива само за пред хората, защото влеченията му бяха други.

какви?

Тая по цял ден из нета бръмка...ей лельо на никой не му дреме за душевните ти терзания