Пиърс Броснан поканен да играе Вапцаров

Холивудският актьор Пиърс Броснан е поканен да играе ролята на Никола Й. Вапцаров в международна продукция, финансирана от ЮНЕСКО.

Обратно в новината

Коментари - Пиърс Броснан поканен да играе Вапцаров | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма да го изиграе !

Западният филмов свят да не си въобразява, че между Никола Вапцаров и Джеймс Бонд може да се постави знак за равенство?!! Вапцаров трябва да се изиграе от българин, който познава творчеството на поета и който има поне едно любимо Вапцарово стихотворение! Иначе - ще е пародия!

Най добре е от някое маке, ама от тия дето пишат на посолството, "Бугари умрете". Тамън ще си паснат по идеи с терористчето и коминтернаджията вапцаров.

най голямата глупост която могат да измислят как американец ще играе Вапцаров?!

бати глупостите.света отива на пред ние си гоним дивото.

Харесвам го, ама Вапцаров млад умря, а този може да играе роля на дядо му.

Колкото и да е добър актьор Пиърс Броснас,филма ще стане ужасен.Това си е направо гавра с нашите велики българи.Българин изигран от американец-пълен цирк!

тои е британец .

Хубаво ще е някой да направи филм за гигантското разминаване между идеите на чистите духом хора, които бяха употребени от нищите духом садисти за постигане на мерзките им цели. Но кой ще плати за такъв филм? Не си мислете, че Западът не е познавал Бокова и какъв е бил баща й. Не знам колко оръжие и пари са хвърлили, но със сигурност са хвърлили много бомби по невинни, мирни хора и не изпитват никакви угризения, разбира се. Всъщност не спират да го правят и днес. Защо някои си мислят, че са по-различни от комунистите? Затова Бокова ще стане генерален секретар на ООН, а Станишев е шеф на ПЕС-овете. И само те да бяха...

Одрал му е кожата на Вапцаров тоя! Само че... може да изиграе Вапцаров на стари години. Става - за научнофантастичен филм. Вапцаров възкръснал като Иисус и станал най-после член на БКП, какъвто не е бил приживе. В тоя ред на мисли: Вапцаров е починал на 32 годишна възраст. Почти колкото Иисус...

Чекай малко... чичо Арнолд беше казал, че ще се върне пак :)

Накрая да не стане като във вица за "... ама тя не дойде ..."

Прави сте да недоволствате за избора ни за актьор. Това естествено не е първият ни избор. Първоначално предложихме на доста по-подходящият Бъд Спенсър, но той ни отказа тъй като е ангажиран да играе Мая Плиседская в биографичен филм...

Кое му е великото на Вапцаров. Борил се е срещу царство България и за това Македония да не е част от България. Защо трябва да хвалим човек пропагандирал Македонска нация и работил срещу България. Всички знаем до какво ни докараха мечтаните СССР, коминтерн и Комунизъм. Но какво искате от ЮНЕСКО и дъщерята на активния комунистически гавазин Бокова. Като е такава работата, поканете и режицьора на "Трето Полувреме", Продажници.

И днес си се залюбил с шльокавицата от сабахлем.

Ти любител на какво си, не ще да е на поезията или българското...Вапцаров е прекрасен български поет / няма как да знаеш като не четеш / Но ти си гледай big brother, чалгата и пластмасовите американски филми...

Просто не харесвам да се правят на герои националните предатели, направени от комундаците на герои. Четете малко история, или то като си рубладжия история не ти трябва. После що сме на това положение, ами защото е пълно с комунисти, тъпанари и продажници.

браво за истините !!!

Май и ЮНЕСКО почитат комунистите. Изглежда са станали много популярни напоследък.

ЮНЕСКО се ръководи от дъщеря на комуниситчески гавазин, после станал партиен деятел. Какво искате от тия хора.

тя и Меркел е техен кадър, пък и Столтенберг, а бащата на Джон Кери едно време протестирал, носейки портрета на председателя Мао. Едни и същи са от двете страни на барикадата. Дали пък не се лъжем къде е огневата линия? Дали не сме разделени на 1 % срещу останалите 99?

Аз предлагам актоьора Ерик Евърхард да поканят за ролята, хем е мъжествен, хем е на подходяща възраст, хем ще им излезе по- евтино. Да не говорим, че филмът със сигурност ще е продаваем по целия свят.

Само да предположиме...Да надникнем в теорията на невероятностите...И Вапцаров разбере какво се случва в наши дни ...със сигурност сам ще се застреля

Това си е чиста гавра както с Вапцаров, така и с Броснан.

1. Броснан е 2 пъти по-стар 2. Няма и най-малката видима прилика с Вапцаров 3. Актьорът Кайл Маклоклан поне има прилика с Вапцаров. Но като се замисля, имаме си един българин, който много прилича на Вапцаров- това ее г-н Домусчиев!

Не че нещо ама той и Кайл не е първа младост. На 55 е човека няма как да мине за 25-30 годишен.

Щото тука се свършиха актьорите, та до него опряха...

абсолютно тъпа идея - как може един 70 годишен дядка да изиграе ролята на двайсе и няколко годишния Вапцаров. Да не говорим, че региолналните харектеристики в Европа все още съществуват, за разлика от пластвасовия свят на УСА и ЮК - т.е. актьорът трябва да е явно от антропологическия тип на Южна Европа... Пиърс винаги е бил досаден с всичките тъпи филми, в които е участвал за парички.

аз като съм със светла коса и сини очи не спадам ли към антропологията на България? Пиърс Броснън е тъмен като цяло, не е типичния северняк.

Питате как ще играе ролята му, ами лесно Срещу заплащане.

Това е най-смешното нещо, което съм чел скоро. На кого ли му е хрумнала тази велика идея! Абе тия нормални ли са! Хахахахахаха, Броснан като Вапцаров! Колегата дето препоръчва Арнолд да е Ботев е напълно прав!

Това са поредните измишльотини на т.н. наследници на поета. За кой ли път Мая, Никола, а напоследък много активно и малкия изтърсак непрекъснато търсят поле за изява, независимо че ръсят глупости, лъжи и клевети. Правилно един банскалия наскоро каза, че никой не е правил по-голяма гавра с гениалния Никола Вапцаров.

Ако не приеме, ще му се даде ролята на Гео Милев,като фактически ще бъде "приведен"в съотвествие с героя.

Поредната гавра с паметта на един от най-великите българи

Браво! Най-смисления коментар!

както всички знаем,ама малко си признават,не е бил българин.

Ще ви напиша няколко дати и числа Броснън - Роден: 16 мая 1953 г. (61 навършени години) Вапцаров - Роден: 7 декември 1909 г. Починал: 23 юли 1942 г. За да улесня тези, които отдавна са учили смятане - 32 навършени години. Някой явно се опитва да се пошегува.

В тази работа е Бокова, председател на Юнеско. Няма начин да няма много простащина в мероприятието. Товас аизродени същества. Напоням коя е Бокова - дъщеря на комунистически сатрап Боков; докладвана от ревизиращата ЮНЕСКО агенция като неуспял председател със слаба работа и заобикаляюа се с корумпирани личности (фразата е: "а някои нейни назначения меко казано будят недоумение" и се визира назначението на кадри, които са били осъдени за корупция). Това позволява обаче преизбирането й за председател, което става с гласовете на подбрани от нея корумпирани. Комунист влезе ли някъде, почва рзвалата и трае дълго. няма изключение!! Този път приносът на Бокова за България ще е филм за сметка на ЮНЕСКО с възрастен Вапцаров и партизанско движение. Тези хора живеят в свои изолирани от реалността светове, които се опитват да натпавят реалност. Видимо пошла реалност и вредна за хората реалност.

Голям смях!

Пролет моя, моя бяла пролет, още неживяна, непразнувана, само в зрачни сънища сънувана, как минуваш ниско над тополите, но не спираш тука своя полет. Пролет моя, моя бяла пролет знам, ще дойдеш с дъжд и урагани, бурна страшно, огненометежна да възвърнеш хиляди надежди и измиеш кървавите рани. Как ще пеят птиците в житата! Весели ще плуват във простора... Ще се радват на труда си хората и ще се обичат като братя. Пролет моя, моя бяла пролет... Нека видя първия ти полет, дал живот на мъртвите площади, нека видя само твойто слънце и умра на твойте барикади!

Борбата е безмилостно жестока. Борбата както казват, е епична. Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз. Какво тук значи някаква си личност?!

Аз съм за Еди Мърфи.

Той ще е идеален за фашист.

Чекайте бре, оти се пенявите? Он не се е съгласил, само е поканен!:)

То не се знае още филм дали ще има, та най вероятно не е и поканен. :) Ако ще има и ще канят, по добре да е някой който по възраст се доближава повече до героя.

Ужас! Уважения към актьора, но не е ли много възрастен за да играе Вапцаров. Нашата представа за Вапцаров е съвсем друга. Категорично трябва по-млад актьор.

Бокова е комунистка... Там всичко е възможно. Ще се срещне с Броснън, може да й пусне гювеч... Харесва си го, бе! Няма ли право на лични предпочитания все пак?! При тати така се правеше...

В грешка сте - Броснан ще играе Къци Вапцаров! Пасва напълно.

А така! В "Цар и генерал" големият иначе Слабаков изигра един фъфлещ Вапцаров, сега Броснан ще изиграе един дядо Вапцаров... Толкова ли не може да се намери един млад обаятелен актьор, който да има поне част от излъчването на загиналия левент-красавец!?

Ууупс! В грешка съм! Он беше ген. Заимов. Ама нали пак имаше разстрел... объркАх се... :(

Случва се.

Какъв фъфлещ Вапцаров, уважаеми?! Вървете да изгледате пак филма, за да си припомните за какво става дума в него.

Простено ти е. Двамата си приличат по това че са национални предатели.

Каква глупост е това предложение! Как може американец да изиграе ролята на българин , и то на Вапцаров? Това ще е поредният тъп американски екшън и голямо разочарование за българската публика.

Ако филма си е американски няма нищо чудно, че англоговорящ актьор ще играе ролята. То във филма ще се говори на английски нищо че истинските езици на героите са били други. Но 60 и кусур годишен актьор да играе 30 годишен герой вече наистина е странно. Грима си е грим има ефект, но няма как да прикрие двойните години. Джош Хартент ми се вижда много по подходящ за ролята примерно. Има и други около 30 годишни актьори които са подходящи.

Извинявам се за грешката имах предвид Хартнет

Предпочитам Броснан пред който и да било български актьор. Дори Майкъл Дудикоф е по-добър в пъти от всички българи, появявали се някога на голям екран. Ако Броснан го играе - ще го гледам. Ако е българин в ролята - никога няма да си направя този труд. Стискам искрено палци това да се случи.

Броснан, ама да беше 30-40 год. не е единствения чуждестранен актъор. За българските си напълно прав. И аз не ги гледам. Имам алергия.

Искам Арнолд да играе Ботев!!!

То горе долу същото. Ботев е загинал на 28 години, Арнолд кара 68-та та и тука като с Вапцаров Броснан.

Явно са измислили машина на времето, за подмладяване. 60 годишните да се наредят на опашка. Иначе, подиграват ни се за пореден път!!!

Като актьор с характер, Пиърс Броснан става за Вапцаров. Но възрастта му не е подходяща.

В един такъв филм може да се покаже как правителството на България и цар Борис до 9 септември не са пратили войски да участват във войната, и не са пратили евреи в концлагерите. А веднага след това правителството на БКП изпраща войници които нарочно са хвърляни от съветските генерали като пушечно месо и са загинали 100,000 за няколко месеца. Освен това избива и още 100,000 така наречени съратници на фашистката власт.

Може. Въпрос: "Кой уби Вапцаров?" Отговор: "Комунистите!"

Вярно е, малко си пропуснал, че в замяна на нашите, които народът е спасил сме пратили на смърт едни 12000 чужди еврей и че тия 100х са не повече от 2-3х ОСЪДЕНИ (не всичките на смърт), но карай сдсаро-герберунгелството е диагноза т.ч. успех в лечението.

Victoria

Владо Данаилов е по-подходящ !!!

Предпочитам Уесли Снайпс.

Пита се надолу как 60 годишен ще изиграе 30 годишен. Въпрос на сценарий ала ХолиБоливуд. Начални кадри: 2011 г., София. Къмто 100-годишния Вапцаров получава награда (некво си сърДце - оранжево, бежово или морско синьо) лично от американския посланик и си спомня... Самолетите на Великите сили (САЩ и Британия) пускат над София (тц, не бомби, да не си помислите!) близалки, дъвки и шоколад за децата, М16 и сапун за Съпротивата... Кулминацията: екип на SEAL Team Six измъква Вапцаров от гарнизонното стрелбище, охранявано от КГБ, ГРУ и ФСБ, току преди да бъде разстрелян от наказателен взвод на окупиралата България Червена армия, защото отказал да напише Ода за СССР. Финал: София, катедралата с позлатените кубета Джордж Вашингтон, Вапцаров, до него американския посланик, до него Паси плаче по време на служба за приемането на България в НАТО.

Отговор: Бокова (председател на ЮНЕСКО, от където са парите за партизанския филм) харесва Броснън. При комунистите психопати личният интерес подминава всеки разумен довод. Западът подцени комунизма отново и не успя да си представи на каква пошлост е способен.

Как ще изиграе Броснан младия Вапцаров!? Колко тона грим трябва да му сложат за целта? Моите уважения, ама човекът е вече на години и съвсем не изглежда така, както във филмите за Бонд. А Вапцаров е бил екзекутиран на христова възраст. Нещо не ми се връзва...

Пак да похарчат едни пари, дето са им паднали, без да се замислят за крайния резултат! Броснан е старчок, да ви прилича на Вапцаров - умрял млад, в разцвета на силите си. Но, както се казва - българска работа

Таа новина я пуснете и по радио-точката, оти Разложене не умааа да чета!

Вапцаров е фон на сценария..." Великите сили, които са хвърляли над нашата територия оръжие и пари." А колко ли пари е прибрал Вапцаров - жалко, жалко та чак смърди

А защо не българин? Какви са съображенията: холивудски актьор за по голяма гледаемост или "нашта кучка на нашто куче не дава"?

Е по- голяма простотия не бях чувал. Честно. И верно как тоя дъртак ще играе роля на 2 пъти по-млад човек. Освен другото.

Роден 7 декември 1909 г. Починал 23 юли 1942 г. (на 33 г.) Каним за ролята 61 годишен актьор, браво !!!

Е да де.

jingiby

Вапцаров е убит на 33 години, а Броснан е на два пъти по толкова. Как ще играе ролята му?

ема как сега...ганьо пак недоволен...вместо да се радва за рекламата, която би донесъл един ирландец в холивууд , те седнали да чепкат вълна по балкански...ето затова няма да ви уважават народите...изолирана и глупава нация!

Абе така е, ама ти тогава чии го търсиш тука. Оди си у блядистан там да си си добре. и недей да се мешаш дето не ти е работа...

освен реклама има и история, която ти може и да не си чел