Шон Пен: На 54 се чувствам много по-щастлив

Актьорът говори открито за предишните си бракове и за силната си любов към годеницата си Чарлийз Терон.

Обратно в новината

Коментари - Шон Пен: На 54 се чувствам много по-щастлив | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много са сладки и двамата, да са много щастливи.....мадонка преспа със всякакви хора и .....сумати измет, но това шончо пенката май и беше най - доброто попадение.....

Абе, как може такава красива жена с този бе...

А де? Че и по-нисък от нея с една глава, чисто визуално няма с какво да ме впечатли. Въпрос на вкус.

Ами Биг Пен ! Кой казва ,че размера няма значение...

Размерът винаги има значение :)

Фенка съм на Шон Пен.Разкошни роли в "Осъденият на смърт идва", "Аз съм Сам" и .тн. Но на 54 да кажеш , че започваш живота отначало, е леко откачалско. И може да се обичат, но не са подходящи за двойка с Чарлийз Терон.Та тя е цяла глава над него!

Шон Пен явно голям го вади, щом в един и същи живот успя да бъде с Мадона, с Робин Райт и с Чарлийз Терон! Не е човешко това, късмет е, чар ли е, други качества ли е. Много ги харесвам и двамата - умни, красиви и талантливи едновременно. Дано са щастливи дълго време!

С Чарлийз и аз щях да съм много щастлив :)

нооо, на бодлива крава Бог рога не дава ....

Харизматична е, но не чак толкова. Годините вече й личат, а и външният вид не е всичко дори и при жените. За един път никой няма да откаже, но брака е нещо различно.

Дано намериш жена дето да е по-харизматична и на 40 да изглежда по този начин. Всички остаряваме, никой не е останал вечно млад. Но хубавата жена си е хубава и на 40, и на 50, а грозната си е такава и на 20. Никой не казва, че външният вид е всичко, макар че при жените е доста важен и си е от значение. Просто коментираме него, защото не я познаваме като човек. Това не пречи да е талантлива актриса, а защо не и прекрасен човек. Спокойно, теб няма да те огрее нито за един път, нито за брак. За тебе някоя по-голяма хубавица :))) Тази жена не ти е на нивото.....

хахха,много се смях с коментара ви,точно и на място казано. Така е,има хора,които вечно са недоволни,обичат да критикуват всичко и да търсят кусури дори в съвършенството. Тази способност е присъща на комплексираните и завистливи хорица. Да дири някоя по-красива този извънземен господин ;)))

Явно Чарлийз е любимка на всички няма негативни коментари. всички я харесват ама то на бялото черно не може да се каже;;;

Ивето Екимова дето всички и "завиждаме", защото сме хейтъи, нали? Само някаква си Чарлийз, "нищо особено" както отбелязаха някои "познавачи"....

С такава красота всеки мъж ще бъде щастлив и влюбен независимо на колко години е. Добре че жените обичат повече с ушите, а не с очите за разлика от нас мъжете....Това обяснява избора на тази красавица.

Абе кой е този Шоп Пен? Не съм го виждал у Софето...;-))

Шон... ама помага и големият Пен ...

Ми то с тая жена и двадесетгодишен ще е щаслив

Ама не е честно така. Нека вземе некоя 60 годишна пък тогава да каже дали е влюбен и щастлив.

Cтрахотна двоика са, и двамата ги харесвам много. дано да са щастливи заедно и за много дълго!!!

Дано да имат трайно щастие въпреки визуалната и възрастова разлика.

След някоя година ще й се изпарят розовите очила и ще се върне при мен :)

Само Шон Пен може да обяснява толкова разпалено как изпитва все по-силна страст на 55 години...дано да има и други такива мъже, защото за съжаление за повечето хора чувствата стават все по-притъпени с годините и потъват сред грижите.

Ако си мелеонер като Шон ...

Какво е 'мелеонер' ;-)?

Аз съм на 37 и за мен 55 годишен мъж не е дядо. И не само парите са важни, мили мъже, има жени, които ценят опита и обноските на един по-възрастен мъж. Не казвам, че това е максима за вся жена над 30, казвам, че не всичко е пари! Умните жени ценят мъже със стил и увереност, с чувство за хумор и интелект над средното ниво. Няма значение нито как изглежда мъжа, нито колко пари има, но ако жената има определен жизнен стандарт, няма да отиде на по-долно ниво. Това не значи, че е меркантилна, а че уважава позицията си.

Ако се познавате от времето когато е той е бил на 35 - млад и секси, когато стане на 55 ще ви свързват много общи спомени и няма да ти изглежда като дядо. Но ако току-що сте се запознали ...

Пак! Явно познавате само мизерници...И тялом и духом.

каква ода

Случило му се е нещо толкова хубаво и той си го изживява.Има ли причина да се откаже от него ?

Не, разбира се. Защо трябва да се отказва? Човек може да се влюби на всяка възраст. Това е най-прекрасното чувство, което ни кара да се чувстваме щастливи и живи. Човек може да срещне любовта на всяка възраст и във всеки един период от живота си. Едва в края на житейския си път може да кажеш коя е била любовта на живота ти, защото голямата любов не се среща само, докато си млад или само преди брака.

Да забиеш най-доброто от Холивуд много добре, ама да се жениш за него си е игра на руска рулетка. Смелчага си Шон.

Великолепни са, И ДВАМАТА !!!

Верно си влюбен в страхотна жена. Заби кралицата на Холивуд, най-красивата жена......че и по-висока от тебе, че и по-млада. Браво, браво! Който си го може си го може......Хубавите ябълки, все прасетата ти ядат:))))

Абе ти си яж киселите ябълки и се радвай ... :)

Ще си я ям киселата ябълка, кво да правя, но това не ми пречи да си помечтая....много красота има по света, ама все е разпределена неправилно - виж как най-хубавите жени са изядени от най-грозните мъже:)))

Дедо, отваряй си очите, не само портмонето!

любовта идва с времето