Приятел: Амал сложи Джордж на диета

Амал Клуни е решила да приведе във форма звездната си половинка за церемонията по връчването на "Оскарите", издаде приятел на двойката.

Обратно в новината

Коментари - Приятел: Амал сложи Джордж на диета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не че нещо,ама всеки път си мисля,че 'тази' Амал е била всъщност 'този'.Прилича ми на мъж,който е претърпял множество операции за смяна на пола.

Kalin

Май скоро Клуни пак ще е ерген;)

Амалката е много скелетозна. Джоржи е тамън

да им имам проблемите на тези, хаххааа

закво му беше да Клуни да се жени на стари години за тая? Сега ще го тормози - диети, мангизи и прочие, добре си живееше и без нея

Съгласна съм, злобна и властна скочумбра

Стига вече.

Забелязвате ли че след статията за Бориса където тя бе плюта от два дни изчезнаха статиите за Бг хайлайфа.Явно хайлайфът объяви бойкот защото му писна всеки път да бъде поют.

А тоя късмет де. Инак нищо не съм забелязал, статия за Бориса не съм и посещавал, но ако е така - супер.

Дано диетата не го наподоби на кон като нея!

Каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи:)))

Тази Амал е грозно слаба.Май тя трябва да качи някое килце, а не Джордж да слабее.Но той пък защо ли и се подчинява? Какво да се очаква от застаряващ актьор останал в спомените ни с ролята си на доктор средна ръка, в посредствен лекарски сериал и участието си в реклама на мартини !

Тя да не се грижи толкова за коремчето му, ами да си направят едно бебе защото като знам на колко години е тя пък и той май вече изпускат последния влак.

Нищо не стяга така и жената и мъжа както секса.Щом мъжа пусне коремче,за шкембе да не говорим ,значи той не изразходва сексуалната си енергия.Кокалестата Амал,в арабския свят нямаше да се пласира добре.Липсва секс,затова глад.Младоженци.

Кой е казал, че мъжа като се ожени и трябва да качи 20-30 кила, а в случая са 7, никакъв проблем да ги свали ! Не стига разликата в годините, ами и на балканец ще започне да прилича !!!

Човек дори добре да живее... се жени :(

"Една жена каза..." Това новина ли е?

Кога го Ареса,моме,не беше ли с коремче ,мъж на средна възраст!?!Аман от тия амбициозни жени да прекрояват мъжете си веднага след сватбата.....Чудя се как толкова успели мъже се натрисат на такъв тип жени !?

К'во стана, бе, Амал?! Едва мина медения месец и почна кусури да му намираш! Ами то вече всички чуха за теб, целта е постигната - можеш да се развеждаш!!!

Амал сложи Джордж на диета. Ако Джордж иска а й сложи нещо първо трябва да свали 7 кила.

Ама вярно е, че мексиканските дюнери са много яки! :)

Кои, Тако Бел ли?

Не, че не бих искал да съм на негово място, ама тоя пич хич няма късмет... Докато го забележат игра години наред в сериалите и то по времето когато те се считаха за роли втора ръка... После див прогрес, успехи с всякакви жени и от много избиране взе че се натресе на тая... Ако и политическа кариера не направи, направо си е ебаси нещастието :)))

каква политическа кариера - в герб, до баджака на цецка цачева ли?

Сексуална диета ли?