Джони Деп и Амбър се женят следващата седмица

Холивудският актьор Джони Деп и годеницата му, актрисата Амбър Хърд, ще се оженят следващата седмица, съобщaват от "Контактмюзик".

Обратно в новината

Коментари - Джони Деп и Амбър се женят следващата седмица | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-хубавото нещо, което може да има един застаряващ мъж е пари и хубава млада жена до себе си.

toq haho dori veche ima starcheski petna po liceto

този трол изсмука красотата на Ванеса и сега се излага с млада интересчийка, че и ще се жени Ванеса беше красива фина и млада, роди му две деца, но явно представите за брак на този са младо месо на стри години и ако може лесбийско

Доста грозничка е Амбър, а и злобара изглежда. Джони яко ще се прецака.

Грозничка - друг път. Не знам какви са критериите ти за красота, но явно са нереални. Така, че попитай, някой който не ти е роднина, как изглеждаш ти в сравнение с нея. И СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА! Все едни и същи коментари, да ти писне от простотия, до втръсване.

Голяма логика имаш - който не я харесва е грозен, а който я харесва - вероятно е красив като нея... Що за мислене?!? Всеки има право на вкус, а и право, ако реши да го сподели. Мен лично далече не ме плаши оценката и подобно мнение тук. Трябва да имам твоите виждания или какво? Я малко по-нормално се дръж със съфорумците, елементарно е. Подкрепям изказаното мнение. Венеса имаше излъчване, с Джони бяха една порода. Тази ако не грозна, е толкова безлична, че не си заслужава дори да се коментира.

Виждам всеки ден как изглеждам и засега съм доволна от вида си. То е ясно, че Джони няма да дойде при мен, но не е в това въпроса. Можеше да си избере някоя по-интелигентна, по-лицеприятна, но времето ще покаже дали си е заслужавало да се залъгва с тази нелицеприятна жена.

Требало е тебе да те вземе. Тогава, направо ще требе да се гръмне. Ама, едва ли некога е бил толковвва пиян та некоя като тебе да му заприлича на жена.

Явно не е фотогенична, защото и на мен не ми харесва на снимки. Но потърси някое интервю и ще се убедиш, че е искрящо красива. Има някакъв чар, който на снимките не личи.

Ванеса е станала голем караконджол!

Амбър е страхотна красавица. Ще поживее малко с дедо куку, ще придобие опит, ще го одруса с няколко милиона и после Лайф с млади гаджета. Голяма хитруша е, ама красавица!!!

ванеса паради много се иълзга с този боклук, направи и деца не се ожени за нея и сега си изживява мидлаиф кризата с наикаква млада крава. искрено съчувтвам на ванеса

Скоро гледах Ванеса.Много е грозна.Тази е хубавичка,но съм чела,че е лесби.Ама като се обичат да се вземат.

Poor Johny!

Амбър е много арна. Лошото е май, че тази загуба на тегло се дължи на диета от мет и пудра захар. Но както казах, простено и е, супер е!

тези снимки са ама направо гола вода....бих разстрелял фотографа....не се снима така...явно не са му платили добре задаги изкарва толкова зле.....иначе за двоиката ..супер са

Уникална мацка! Евала на пича :)

Джони ша искара поне до 70+! И се си я е*е кат пич до 50. :) Не го мислете него Вий.

Стою

Ми той сега е на 51. Значи - според твоите твърдения - Амбър остава на сухо, или на чуждо... Що се женят тогаз?!?!..

Като се оженят, тогава съобщете. В "новината" се казва, че нЕкъв източник на обкръжението бил казал, че двамата ще двигнат сватба.?!! wtf! Аз си помислих, че те официално са оповестили на медиите решението си. Що за псевдо- журналистика... Отвсякъде мирише на "жълто".

Имам чувството,че Жониту тоя пък яко се прецака....Той и Мел Гибсън така залитна по рускинката навремето.....и тя му разказа играта..

Мдаа след 10 години той на 61, тя на 38, какъв секс ще правят?! Все пак трябва да се гледат реалностите. А докато не сме навлезнали в 3тата възраст си има значение това, без да е най-определящото. Амбър на 35-40 ще и се живее, едва ли ще е много забавно да си отглежда дядо и като му тегли шута с един развод за милиони. Прецаква се Джони, всички отстрани го виждат, ама каквото сам си направиш и Господ не може.

10 години са ужасно много време за Холиууд! Не го мисли, още след 3-4 ще я е сменил за по-млада и по-спортна, понеже може.

А кой казва, че в плановете на Джоно Деп е да съжителства с момиченцето до преклонна възраст?! Като стане на 61 ще се обзаведе с някоя 48-годишна да си се цункат и гушкат само.

Като и гледам долната челюст , като на повечето англосаксонки , е с обратна захапка , като акула ! Захапе ли няма пускане !

Как се живее с лесбийка?

А Ванеса защо не е поканена, нали бяха в добри отношения заради децата? Ама май не са.

Ванеса явно не си пада по сватбите, виж, че Жониту даже не се ожени за нея.

Ей, оказва се , че тия американки са голяма работа. Дори и французойките не "минават" пред тях