Дъщерята на Уитни Хюстън е в изкуствена кома

Боби Кристина Браун, единствена дъщеря на покойната попзвезда Уитни Хюстън и певеца Боби Браун, е била поставена в състояние на изкуствена кома.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Уитни Хюстън е в изкуствена кома | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тези мързеливи негри, освен певци, гангстери и наркомани нищо друго не става .

Радвам се че има хора като вас Слави!!!Положението е много зле ..... ,много дребни душици(прости)има в нашата държава !!!За съжаление това ни олицетворява! Много се радвам когато прочета нещо,което аз самата бих написала.

Да смени дилъра - този големи боклуци продава !!

....Дано да се оправи! Не сте ли се замисляли, че това черно лА*но да нея, за което се омъжи наскоро я подтиква към наркотиците за да му дойдат парите на Уитно-то наготова. Като му гледам мазната гнусна физиономиика май натам вървят нещата.....

Мисля, че си абсолютно права! Няма да се учудя, ако този е "помогнал" и на Уитни Хюстън да си отиде толкова млада......Тук определено нещо марише....!

Не вярвам в конспирациите ви, но като нищо може да и набавя дрогата, която им е нужна.

Парите не прощават.

Не знам защо,но нещо не мога да проявя съчувствие.Има една камара пари,а не може да направи нищо с живота си.От друга страна няма никаква заслуга,че ги има тези пари.Просто ги е унаследила.Майка й беше наркоманка,но поне беше талант и работеше.А малката?Просто нищо.Работела ли е,учела ли е,борила ли се е за нещо или с нещо или само секс,наркотици,алкохол и депресии?И наготово,винаги наготово.

Тя не е виновна, че майка й не се грижела за нея и не я е възпитала. Всъшност е виновна майката на Уитнито, която е направила от дъщеря си навремето златна касичка...

И каква е трябвало да я направи майка и? Фризьорка? Сервитьорка? Уитни имаше дарба, талант, който се ражда веднъж на 100 години. Добре, че я е направила майка и певица, че да ни радват и до днес песните и. Колкото до нейната щерка - трябвало е по-внимателно с глезотията и парите, защото детето си е купувало наркотици, вместо да учи, да направи нещо полезно, но така се получава винаги с получените наготово пари. Какво и е на малката пикла? Можела е с изработеното от майка и да живее цял живот без да си мърда пръста за нищо, а тя вместо това се тъпче с боклуци. Ако оживее - принудително лечение и труд, да види цената на парите.

Господ да помогне на момичето.Твърде е малко а е изтрадало.

"Момичето е в кома, аз се моля искрено да оздравее, и да се наслаждава на живота, с пълна радост. " Добре, човешко чувство.Само, че за какъв чеп ни занимават с тази, чиято единствена заслуга е, че е дъщеря на певица, талантлива, но наркоманка. Някой, може ли да отговори защо и за какво. Погледнете какво става около нас, с нашите родители, деца, приятели, познати и непознати сънародници. Как се борят, мизерстват, оцеляват и измират. Та, не ме интересува тази световно проста кифла и нейните истории.

Не е важно кой с какво занимават, а примера. Поуката е че никой не е застрахован. Нима бедните наркомани от квартала ти, са застраховани от същото макар че са бедни и мизерстват???(сарказъм) Това е младо момиче загубило майка си. Майка й е беше суперзвезда и е една от най големите легенди в музикалният свят. И изведнъж, всичко това се срива. няма го. Обстоятелствата в живота й са резултат от действията на родителите й. няма значение дали е милионерка или бедна, резултатът винаги е един и същ.. избягване от реалността. На всеки се случва да се отклони от пътя. И липса на добри примери в семейството. Защо съдите? Нима вие сте застраховани? или по безгрешни? Дано оздравее и си вземе поуката. Живота е пред нея. Нито едно младо дете или млад човек не заслужават такава участ. Дано оздравее и изживее живота си... искрено го пожелавам.

Въпросът не е в това кой от какво е застрахован. В САЩ обществото и неговоте ценности се "ръководят" от едни хора с много сбъркани разбирания. Шоу-бизнесът там е с изключително прогнила ценностна система и разбирания. В същото време чрез този същият шоу-бизнес тези сбъркани ценноти и разбирания се натрапват на целия останал свят. Както ти посочваш майката на това момиче е звезда и ярък представител на този шоу-бизнес и всичко свързано с него... от зародиша до резултатите и последиците. Та тези същите ни натрапват това и на нас. И може би очакват съчувствие ? И това след всички останали проблеми, които са ни натресли с тяхното разбиране за демокрация. Аз не съм против демокрацията, а против това, което ни натрапват за демокрация.

Ето защо България е на този хал. на Българина всичко му е накриво. Затова шепа политици го въртят на малкият си пръст. Овце. Вие големи съдници станахте. Сякаш сте застраховани от това, което се случи с момичето. Вие повечето родители знаете ли как децата ви по дискотеките се друсат и е*бат като зайци, и вие си нямате капка представа, понеже страдате от синдрома "моето е най умно, най хубаво, на него това не може да се случи". Да, ама не, зад гърба ви стават такива чудесии. Вие сте последните който ще съдят. Момичето е в кома, аз се моля искрено да оздравее, и да се наслаждава на живота, с пълна радост. Не ме интересува наркоманка ли е била, или каквато и да е, тя има право да живее. А вие се молете това да не се случи с вас или вашето дете, понеже по разсъжденията ви, виждам че не сте и кой знае какви родители ако това ви е начина по който виждате нещата... жалко. Тази злоба и завист и тесногърдие във вас, ги оттърсете, защото иначе цял живяот ще сте едни утрепки, и няма да мръднете и милиметър от стъпалото в което сте в момента... Айде със здраве, и помислете за себе си, преди да съдите. И се убедете че сте безсмъртни, преди да пожелавате на някого лошото, или когато се подигравате на чуждото нещастие, защото всичко се връща. Повръща ми се от вас...

Един вид африканчето да живее, а ние да си умираме ей така, за да не ти се повръща от нас.

Това че е Африканче, означава че правото му да живее е по малко от нашето ли? Какви са тези разсъждения, бе човек??? Ти кой си да съдиш кой да живее и кой не??? Ти в кой век живееш???

Прав си горе-долу, ама това се отнася за белите хора. Хамериканците са си интегрирали нещо като нашите цигани, които не заслужават съжаление.

не са открили наркотици, защото не са търсили където трябва. да бяха погледнали в кръвта й!

Като чета какви глупости пишат тук повечето хора, ме е срам. Още нищо не знаят, а веднага бързат да обявят момичето за наркоманка. Може да се е подхлъзнала и да се е ударила на ръба на ваната, затова и да е получила оток на мозъка. На всеки може да се случи. Може внезапно кръвното да се промени и да ти се завие свят. Много неща могат да доведат до падане. Ама - не. Българите сме всезнайковци. Всеки, който е паднал, непременно е алкохолик или наркоман. Особено, ако е млад. Нищо, че може внезапно да му е прилошало. Например, една колежка припадна заради вирусен менингит. Беше няколко дни в кома. Друга беше в прединфарктно състояние. И двете бяха на 25 години, когато им се случи. Сигурно е заради наркотици, според умниците, които имат мнение за всичко.

99.9% от трагичните случаи са от наркотици, лош ген, лош късмет или превишена скорост и не спазена дистанция. За останалия 0.1 % нямам обяснение. Бих казал че е Божия промисъл, но съм агностик, така че се въздържам.

всички сме били млади. всички сме падали...докато тичаме или играем, но не и във ваната. а ти продължавай да се срамуваш или просто (за по-лесно) смени държавата, името и...гените си. така няма да се срамуваш.

Хората се съмняват, че е от наркотици, защото и тя е наркоманка като майка й ! Дано да се оправи, младо момиче е, да се помолим за нея !

хехехе.. SD, ти на коя планета живееш? дрога... всичко това е извратена работа и дрога, ако не си наясно още...

Всичко е от големи финансови възможности, липса на положителен пример в семеството.

Абе на тия кой им дава визи за Америка? Ми те един душ не могат да вземат кат хората. Българската армия да оборудва там бани и кенефи.

Т'ва умиране във ваната да не е наследствено бе!? И майката така! Да махнат ваните и само душ!

Глупак

Glupakut si ti. Za Humor ne si li chuval?

Има значение и отрицателното отношение на бащата към майката и детето. този Браун веднъж не направи нещо като родител. И понякога липсата на такава сигурност се появява. Момичето се ожени за това момче,защото търсеше връзка с майка си (тя е отгледала момчето) и бащата, който го няма. Понкога независмо беден или богат човек е сам, ама много сам.

Силният човек е винаги сам и го знае. А тези от слабите, които и когато разберат че са сами , винаги са били и ще бъдат сами често не могат да понесат този факт.

това е много точно казано

Поставяте сложен философски, социално-етичен и психологичен въпрос. Нещата не са така прости, нито еднозначни. Ако естеството, природата или Бог, ако щете, е възнамерявало да сме сами в този живот, защо ни е обградило с родители, сестри и братя, баби, и т.н., а не се спускаме сами с нещо като парашут, например ,отгоре? Защо черпим от опита на предишните и другите? Моето мнение е противоположно; макар и с трудности и противиречия в общуването често, човек просто е социално животно. Също споделянето, подкрепата, обичта, и още хиляди положителни емоции и чувства не идват от самотността, а от общуването. Сам човек, тц... Ето резултатът горе, детето явно е било само от дълго, дълго време. И ако си мислите, че със сила на характера и воля, ще се спасите от самопотъването и че сте в състояние да го преодолявате, вечно и че по този начин ще сте щастлив, грешите. Ще избие нанякъде, в един момент. Няма по-хубаво от истинското приятелство, истинска любов , независимо от кого и от къде идват и на кого и къде ги отдаваме. Наистина за тези неща си струва да се живее най-много. :)) Поздрави и бъдете щастлив!

като не са играли шамари като малка така става по-късно

добре че мама и тати нищо даром не ще ми оставят, за всичко което имам съм се мъчила по най - труден начин , та не ми е до изпадане в кома сега, така да се каже ....

Щом не са мама и тати, или някой друг се е мъчил за теб да те уреди, или ти си се мъчила в леглото - защото не виждам по друг начин да придобиеш и да имаш каквото и да било! Щото аз за 15 години мъчене, едно Фиатче Пунто от 99 г., нова мебелировка и лаптоп Леново успях да придобия. И това всичко някъде след 2008 г., дотогава заплатата едвам стигаше за храна! Да, и в последно време Смартфон LG Optimus. Добре че, чистосърдечно си признавам, панелката 40 квадрата ми е от мама и тати (продадени земи), та поне не съм под наем! Та това е маскимумът, с малко отгоре или отдолу, който всеки средностатистически човек може да придобие/има, ако живее честно и разчита само на себе си.

не е така, ако си образован/а или предприемчив/а можеш да изкарваш добри пари и да имаш висок стандарт и в България, както и почти навсякъде по света

Много плиткоумно изказване! Дамата по-горе не е споменавала какво и колко има, само е казала, че всичко сама е постигнала. Но тъй като ти си загубеняк, веднага я изкара пропаднала или връзкарка! Има много хора, които са успели с необходимите знания, усет и правилни решения да постигнат доста и без да са връзкари, да спят с някого или мама и тати да са някои. Но тъй като ти не можеш, трябва никой да не може, нали?? Много присъщо на българина е да мрази успелите и да завижда....

и какво излиза - оказва се, че по-лесно се понася провал, клошарски живот или живот в лишения, отколкото успех и много пари.

Не е така просто много хора не знаят какво да правят с многото пари освен да ги профукат за корви, дрога и алкохол а и приятелите са им такива че ги мотивират за това..не е лесно да си прост дори в Америка

Гледах реалити шоу със семейството на Уитни в Щатите. Беше тягостна картина. Подобен е живота на почти всички звезди и поколението им. То силно дегенерира. В реалитито на Ози, той също беше трагичен, а децата му още повече. За наследника или наследницата на Шер да не говорим. Всичко е пълна тъга.

за провалено родителство. Гигантски талант, но липса на позитивен родителски пример; логично последствията да убият този млад живот. Жалко! Дано има начин да се върне към живота и да го преосмисли изцяло.

с пари и слава щастие не се купува - това е истината

Купува се разбира се ама къде къде по-лесно е да си купиш бело вместо да си купиш образование за а разбереш какво да правиш с парите и да не ти ги вземат бързо разни тарикати

Дрогата не прощава!!!