Джеймс Мидълтън: Трудно е да си брат на Катрин

По-малкият брат на херцогинята на Кембридж даде интервю за списание TYD.

Обратно в новината

Коментари - Джеймс Мидълтън: Трудно е да си брат на Катрин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво момче и ще си намери хубава жена, защото рейтинга му се е покачил като роднина на бъдещата кралица.

Чета коментарите и се чудя как е възможно толкова злоба и жлъч да прелива от всяка дума. Толкова ли зъл народ сме, не ми се вярва. Като не ти харесва- не ти харесва. Не можем всички да се харесваме. Но толкова гнусотия в изказванията- просто не ми се иска да вярвам, че е истина.

...въпреки че съм брат на много важна персона, в края на деня аз съм просто Джеймс", - преводачите да си свършат работата - at the end of the day - тук не е в края на деня:(

За Джеймс е ясно - прилича малко на козел, но интересното е на снимката с костюма кой е красавеца, който седи пред него .... Дир, разровете се.

Айде, вече официално можеме да му честитиме празника! Честит втори февруари, уважаемо кралско чиче! И не яж газообразуваща храна да не съсипеш празника на любимия си!

Благодаря, спести ми писането...

Не е ''чичо'', а е вуйчо..Имаме си хубави български думи за роднинските връзки!

Чичо, вуйчо, свако или лелинчо - все тая! Все си е пендел!

Изглежда много неприятен човек.

Добре, цъкайте минуси, за да защитите един човек, който и на видео не сте виждали. Такива хора са им нужни - предатели, родоотстъпници, нихилисти.

Измислени и нагласени плебеи за заблуда на масите....,но хората не са глупави!Принцесата трябва да е Принцеса,а не селянка с претенции и болно амбициозна майка и фамилия.Смешно е като седнат да правят сравнения с Дайана-нищо общо!Даяна си имаше кръв и гени,и обаяние на Аристократ,каквато беше!Фамилията Спенсър е много по-могъща английска фамилия от Уиндзор и това е факт!Спенсър са чистокръвни английски аристократи,докато Уиндзор имат шотландски и немски гени!

Доста по-свястно изглежда от другия чичо на принц Джордж.

Жив да го ожалиш! Направо води окаян живот, пък и тази негова съдба-а....Кофти работа! Я да дойде тук сред нас, да си плати данъците, сметките и да му удържат каквото изкара - така ще се почувства пречистен и волен като птичка!!!!!!!

Горкичките, да ги оплачеш всичките.....

Тарикатче, прави си реклама. Той вече сигурно и със сестра си едва ли се среща, но за бизнеса му е добре. Англичаните си обичат кралицата и всеки ще иска да работи с чичото на един бъдещ крал, с шурея на друг бъдещ крал.

Тоя да си затваря устата, защото може да го поръчат и него, ако се разприказва много.

Стига сте ни занимавали с тия плебеи - Катрин, Карол, Пипа, сега и Джеймс... Очаквам в скоро време статия, озаглавена: "Лабрадорът на сем. Мидълтън: Тежко е да си куче в семейството на принцесата!"...

Нито ти,нито,който и да е от семейството ти ще бъдете някога кралски особи,а ще бъдете записани като невзрачни 'комънърс',които с 'много усилено драпане' са успели да се загнездят в кралското семейство.Всички видяха на сватбата само Уилям има право да сложи халка на сестрата,но не и тя ан Принц Уилям,защото винаги ще бъде третирана като Херцогиня,но не от тяхната каста.Комънър няма право да слага венчална халка на наследствен аристократ.Даяна постави хълка на Чарлз,защото е от един от-най-големите аристократични родове на Англия-Спенсър.

jvno gena v semeistvoto e vse gotini ...pone na vashen vid

Ама кат почнат да се жалват колко им тежал живота ... Кво като британците съвсем официално обедняват масово.

Не обедняват масово. Напотив, благодарение на кралицата се държат в завидно добро състояние, съотнесено с усилията, които полагат да се трудят. Мързеливи са. За това и няма да махнат кралицата и семейството й, понеже рботи за поддържане на статуквото, което иначе не би издържало да е такова. Всеки тъпак би задал иронично въпорс какво толкова прави кралицата. И на този простак не можеш да му обясниш, даже да го заведеш да стои около нея с дни. Понеже тези неща, които прави кралицата, не са от компетентността на простака. Те не се ядат, не се обличат, не топлят къщата - за него тези дейности са простотии. Но когато остане без тях, няма и да знае защо е обеднял. Понеже говорим за интелект и съзнание, което у простака липсва. Това се нарича примитивизъм.

Мноооого си зле! Кралицата прави нещо, никой не знае кво е, как го прави и защо го прави ... ама благодарение на това нещо ингилизите забогатяват! Айдеее, сиктир!!!

Уййййй на батяаааааааа :)

Тоз ми мяза на педигрийпал !

Абе още не е дошъл втори февруари, що ни занимавате с такива???

има за какво да се притеснява момчето, на кралското семеиство няма да им мигне окото да очистят и кеит . (не че ще е голяма загуба).

... беден език е това английския... хм, или бедни са ни журналистите...

абе някак така много нещастен изглежда, а, ко мислите?!

да мойто момче но в дъното е свръхамбициозната ви майчица, която обърна света, за да омъжи дъщеря си за принц, а за вас остават само изискванията. кралска тъща - тц - тц - въх

Време е да спрете да превеждате "at the end of the day" буквално. Изразът означава "в крайна сметка". Проверете го.

горкия, па и собственик на голяма бонбонена фирма

Когато проимаш такава фабриак и разбереш каква отговорност и какъв тежък ангажимент, какви нерви и безсънни нощи са, тогава задавай подигравателно въпорса си. Всъщност си гледай риалититата по телевизията на бира и не питай много-много. Няма да разбереш. С разкаване не става.

Е пък той да не е станал собственик по нещастно стечение на обстоятелствата. Всеки собственик, като много му натежи, може да се откаже по един или друг начин от собствеността си.

за разлика от българия - понеже не са бедно & плебеиско семеиство, кеит беше приета в кралската фамилия... у нас шоколадената фирма щеше да се появи след сватбата... на сестра му...

горкият, да те съжаляваме ли?!