Ива Екимова и Петрозар се сгодиха

Пиарката и приятелят й Петрозар се сгодиха след няколко години съвместно съжителство.

Обратно в новината

Коментари - Ива Екимова и Петрозар се сгодиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но повече няма да ни занимаваш със себе си, става ли?

Щом тази грозница се жени три пъти. Какво остава за някоя по-хубавка.

А представяте ли си като се зажени- това рокли, торти, букети, шаферки, менюта...А пък като започне да забременява...

Въпросната Екимова генерира само отрицателна енергия.Високо самочувствие, но без покритие, силно саморекламиране, много натягане...А това, дето била ослепителна красавица, е най- забавната смешка.Да му е честита на този пишман жених!

Радвам се за Ивето. Успех и щастлив семеен живот им желая!

е името на циганина?

Ива, ако можех да те имам, бих добил крила!

Ива Екимова и Гала са едни от най-сладките и изкусителни дами от българския ефир, само да ми паднат

Шегуваш се, нали?

По-гнусни и калпави коментари не бях чела досега, какво ви пречи, когато някой иска да бъде щастлив и да продължи живота си. Обичат се, нормално е да се сгодят, след това и сватба. Ива е все още млада жена, няма да живее сама след смъртта на съпруга си, станалото станало, животът продължава.

това са лоши хора,завистливи и ощетени от природата...Аз се познавам с Ива ЛИЧНО........Трябва да ви кажа, че нито е лицемерна, нито е долна, а е невероятно искрен и обичлив човек, с огромно сърце, участваща в благотворителни кампании за бедни, мила, благородна, нежна и съчувствена. Същевременно е амбициозен човек, който си разбира от работата и я върши с мерак и хъс, няма недоволен клиент, разберете!!! ОТ МАСАТА ТЪЛПА ОСТАВАТ НАЙ-ЗНАЧИМИТЕ! Ивка беше едно от момичетата Невада навремето, коя още от тези момичета остана?! Гала! Всички други се разпиляха като безгласни адреналинки по света! Но типична българска черта е, като видим нещо хубаво и наше, е да започнем да го замерваме с камъни и буци пръст, и употребяване презървативи, намазани с изпражнения. Вместо да се радват, че тази хубава и умна жена е българка и е останала в България, злобарите злобеят, но нищо, завистта загрозява, а щастието разхубавява! Браво Иве!!!!

Разбира си от работата,колкото ти от благородство и безкористност! Аре марш, "Ивка" си е само за Невада - да се хили вечно и безпричинно, но поне да ни спести огромните си претенции и нулевите си възможности...

Хората, които со щастливи няма да ги видим по медиите да споделят, това са галфони. Аз си споделям с най-близките и грам не искам никой да ме знае, екста съм си :)

Да се оправя, но да не ни се навира с 5 те си косъма на главата и огромната си уста напрекъснато във физиономиите! ПР-ката,за която нищо никой не е чувал и не иска да чува...

Ива има отвратителни хиксовидни крачета, смъкнати пилешки раменца, огромен нос, смешна рядка косица и лице с ужасно груба костна структура. Рядко грозна жена.

Оооо, приятелю Минчефф, защо такъв псевдоним? От Какво те е срам по дяволите, едно време не те беше срам да си кажеш, че си работиш ватман на трамвай!! Как е половия ти животец? Клецат ли те, клецат ли те :)))

Пепо има доста селско изражение,

...кът тебе.

Пепо,много си докачлив.

Имам чувството, че тука са се събралЕ злобницата Албена Вулвева и пиндираса Юджийн Минчеff и се надпреварват да обиждат жената, който нищо не им е направила.....още в Вип брадър видях как я мразят точно тия двамата, и хич няма да се учудя, ако те пишат злобните коментари, или пък плащат на банда лумпени някакви си жълти стотинки, за да плюят по форумите.

Иве, спри се де, след всеки коментар и твой такъв. Разбрахме вече ,че си най-красивата, с най-белите зъби и най- умната и т.н.

дъще, ти ли си , ма?!

възможно най - фалшивия човек който се вее из родното пространство!позната като бившата жена на Дими от сленг!!! въздух даже не под налягане!!! не ни занимавайте с този мутант!!! само ако може й дръпнете още устатат !!! на тази ламя та да изглежда супер доволна от глупостите си !!!!!!!!!!!!!

Страхотна е, нали? Невероятно секси сладурана, страшно чаровна усмивка, красива уста, хубави бели зъби, със страхотно тяло, висока, изправена като кралица...невероятна дама е.

Уважавам Димитър Екимов (Дими), солист на група Сленг. Слушам техни песни периодично и уча децата си на тяхното творчество. Надявам се това общонароднопрезряно алчно същество Ива да не се кичи вече с фамилията на бившия си мъж, а да се ожени най-после за бившия най-добър приятел на Дими и да вземе неговата фамилия. Тя не е Екимова и никога няма да бъде! Тя е крадла на чужда известност, талант, чар и доброта! Не мога да я понасям във всичките й измерения, но най-тъжното за мен е, че има и дете, което е нейно копие! Жалко за гените на Дими! Жалко и за нас, ако наистина е преподавател, пък било и в НБУ! Прочетох коментарите дотук и установих, че първата половина са писани от нормални хора, а втората половина от свои хора на Ива- такова възхищение, доповръща ми се!

Браво, дърта лельо, каза си мнението, а сега стани, иди пред огледалото, виж се какво си кюфте, виж си увисналите до пъпа млечни жлези, виж си увисналите до коленете срамни устни, напъни се, пръдни, и осъзнай мисълта, че ти си една обикновена злобна и грозна женица, а Ива е звезда и е класи над такива като теб!!!

не те ли е срам, виж са ти най напред Присмял се щърбел на хърбел.

Личи,че само такива чудовища,каквите описваш, си виждала, сори,съжалявам те,но само със злоба няма как да се смени животинската ти природа

Когато Дими беше на върха (красив гинеколог в столична болница, талантлив певец, чаровник и много още...), Ива я появяваха често. Някак заедно вървяха известни. След смъртта му тя отиде дизейнерски "решена" на погребението му и оттогава ми стана безкрайно антипатична. Започна да парадира, че има връзка с най-добрия му приятел - няма грам срам, а освен лицемерна е и много тъпа!

Ами, точно това е разликата между вас - простолюдието, и нея - момичето от класа. Плебеите от простолюдието никога няма да разберат, че една Дама от обществото ще се облече като ДАМА дори и по най-ужасния повод като загуба на съприг, защото така показва, че е аристократка и че дори в скръбта си е красива! Не можете да го разберете, това ми е ясно!!!

Get a life! Сленг имаха 5 песни, от които 3 приятни. Дими беше сладур, лека му пръст, но не беше велик. Ива е кифла, на не чудовище. И двамата / тримата не заслужават човек да си докарва хранително растройство. Хубав ден Ви желая!

Хубава двойка са, каквото и да се говори тук! Нека да е трайно щастието им!

Ама,отдавна не бяхме чули за нея. А,сега ни дайте и останалите подробности от битов и интимен характер - колко се обичат, колко са щастливи, с какви материални блага разполагат,какви са им семейните планове, та и ние обикновените хора да се поучиме.

Само тази PR-специалистка да е останала в света, пак нямаше да я наема.

Ива е много сладък и позитивен човек, много лъчезарно и красиво момиче, а Петрозар е много готин пич. Убедена съм, че една шепа злобни и явно грозни жени целнасочено плюват по Ива от завист - няма да се учудя, ако са 23 кощрамби на кръст. Е, гледайте сега и завиждайте, че такъв готин пич е неин, а ви най-вероятно или сте стари моми, или сте малтретирани от вмирисаните си на ракия мъже и оттам злобата ви се превръща в нещо, което разяжда единствено вас!!!

2-3 кощрамби на кръст - печатна грешка

Да завиждаме за какво? Някоя си се взела с някой си - ми това всеки ден се случва в тази държава. Много хора се обичат, женят, живеят заедно, раждат деца и т.н.За какво трябва да завиждаме - обикновена новина - въпросната съм я гледала по телевизията, не я харесвам и всичко случващо се с нея не ме вълнува.

Ами уважаема лелке, ти сама се издаде...Завиждаш на това, че Петрозар е готин мъж, с хубаво тяло, секси жребец, а твоят мъж най-вероятно е някой люлински смърдел, който те пребива като се напие и после те изнасилва анално.

Много приятна новина. Подходяща двойка, дано да се обичат и да се разбират повече, отколкото с вироглавия й първи мъж, и дано този да не я тормози. Петрозар не знам откъде е излезнал, от хората зад екран в телевизията ли , или си има някакъв друг бизнес. Но като ги гледам и двамата са вече на годинки дали Петрозар не е бил вече женен и колко деца има? Ако може Дир-а да разучи и да даде допълнителна информация, просто живо ме интересува.:)

Все едно тя си е купила пръстена. този мъж знае ли, че е сгоден за нея?

петрозар - откачен като името си. целокупнят български народ гледа как тази с огромната уста се натискаше и целува6ше всеотдаино в "биг брадър" и сега се жени за нея. човек без достоинство.

обожавам жени с такива усти, много са ми секси...а твоята вероятно е пълна с развалени зъби и мирише на градски кенеф.

Новината ме разби.Кичозната сватба на Отварачка Гущерова бледнее пред това светско събитие.

Леле, каква уста, какво устище!Горкият ПетроЗОР, каква съдба на куртизантка го чака!Ще се оЗОРи с тая устата булка.Дано й насмогне!

Дреме ми на шлифера за тези.... Искам да попитам друго. хора, кажете ми колко нередовни могат да бъдат родителите на този за да го нарекат Петрозар? И второ - дете от нередовни родидели както как ще е .....А?......

Питаш -отговаряме...Рей Шугър...

Петрозар изхглежда ок. Що чини с тази неприятна жена?

"Що чини" ли? Ще ти кажа що чини - гали я, целува я, прави с нея любов по три пъти на ден, води я по луксозни курорти и я гушка, преди да заспи! С две думи ВСИЧКО, което Петрозар НЯМА ДА ТИ НАПРАВИ НА ТЕБ!!!Защото си неподдържана и неугледна дупеста и кореместа леля.

Иве,май наистина имаш нужда от прегръдка или лекар ? :)

Нещо не ми се виждат читави и двамата,ама щом се обичат-да се вземат!Нали са заедно от години,нека се пробват!

По-скоро да се прекръсти на ПетроЗОР..Зор ще види с тая лигла..

Дир Бг, моля Ви утре да напишете как по точно и е предложил,колко струва пръстена, колко ще струва сватбата, къде ще е медения месец, станало ли му е на Петрозар онази вечер и колко деца планират. А и също искам да знам дали се къпят в лукс като Мара Отварачката. И също какво са си поръчали тази вечер в ресторанта.Защото такива са ми идоли. Благодаря

Да кажат как са златките, николери и актуалните турбомегагигахипер фолк звЕзди. И за мега-олд-скуул бг хип-хоп изпълнителите също да се пише как са и какви са им бъдещите творчески планове. Аре и хвала на дир.бг. Алилуя!

Толкова сладка двойка са! Бъдете много щастливи, милички!

Тази женица е изтъкана от лицемерие. А този мухльо щом я търпи, значи си я заслужава. Хак да им е!

Хора току- що и изгледах видеовизитката от ВИП Брадър..... Тя била и университетски преподавател.....Майкоооооооооо....Добре, че емигрирах преди 3 години......Пфффф !!!

Щом този Петрозар се е сгодил за нея .... означава, че и той толкова струва. Като онази приказка - търкулнала се тенджерата - намерила си похлупака. От далече се личи, че тази жена и фалшива, превзета, изкуствена, интересчийка ... и тая огромна уста - може затова да я харесва.

Завиждате ли, аааа?

Оффф...

честито!Много здраве и щастие.

ОпИчалената Ива на погребението на Дими хич не изглежда... зле. Издокарала се е с черна дълбоко деколтирана рокличка, модна шапка и т.н.

Само и само да не се размножават такива.

Странна работа - да се сгодиш за любовника на покойния си съпруг.

признават свободната либов. Ми може пък такава да е заръката на бившия и. Може и общ бизнес да имат хората.

Извинявайте, тези хора звезди ли са? Stop Making Stipid People Famous. Липсва ми звездата БЕДРО ХАЛВАТА!