Михаела, Невена и Славин на финал в ”X Factor”

След оспорван двубой Пламен и Иво напуснаха сцената на крачка от финала.

Обратно в новината

Коментари - Михаела, Невена и Славин на финал в ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

sx69

Много нежен глас има това момче... Фалцет та фалцет.

Михаела визуално ми прилича на Лара Фабиан.

Трябва да съм глуха - Михаела, та Михаела. Пее, сякаш има прекалено много мускули в гърлото - и както прекалилите с омускулявянето вървят тромаво, така и тя пее дървено.

Поне Михаела и Невена пеят, а не като Славин само да грачи, поне последните му изпълнения са ужасни, а и имаше къде, къде по-добри от него. Ще видите, че на финала той ще отпадне пръв другите са с класа над него!!

Оф, тая Саня е като баба Яга-само метлата й липсва.А като ментор е мащеха за Невена,толкова скомна и талантлива, и любяща майка за Михаела,едно повярвало си посредствено същество. Г-жо Армутлиева,гълтайте си лигите като възхвалявате протежето си,защото отблъсквате и малкото й останали фенове.

Фенка съм на Славин Славчен но според мен е по добре да не спечели Х фактор за да не попадне в ръчичките на Саня Армутлиева.Всъщност като се замисля май е по добре онова врякащо чудо Михаела Маринова да спечели Х фактор за да попадне в ръчичките на тази Саня всеки които попада при нея нищо добро не го чака.Спомнете си първия мюзик идол Невена Цонева заведе дело срещу Саня и Вирджиния Рекърдс и Невена го спечели.

Големият талант Славин... Бива го момчето, но само толкова. Да можеш да пееш е като да можеш да бягаш. Всеки го може, но не всеки е световно известен лекоатлет... Понеже става въпрос за по твърда музика, такъв и пример ще дам. Мислите ли, че ако да речем, Джеймс Хетфийлд беше спечелил реалити навремето щеше да е нещо повече отколкото е? И кой или какво е попречило на Славин да направи бандата си световно известна? Който си има истински и голям талант не му трябва реалити!

Малко могат да пеят. А в музикалния бизнес освен талант, излъчване и труд, ти трябва много ама много късмет. Тези формати са шанс някой да блесне пък дано го забележат. Затова младо и старо се явява по тях. Не разбрах какво искахте да кажете с този пост.

Ами то в България всеки може всичко май.Ето сега всички говорят английски,но някои го говорят перфектно, а на други нищо не им се разбира,но имат претенции,че знаят английски.Така е и с пеенето!Някои са гениални,а други просто си пеят.

Лично аз съм за Славин, много ме зарежда това момче, но и Невена и Михаела са добри, снощи останах доволна от крайният резултат, в който и тримата отиват на финал. Невена има невероятен глас, по-добре пее от Михаела, това е мое мнение.

балами, тва всичкото е предварително натаковано бе. Ей сега сериалчетата дето вървят по нова и по бтв от 1 -2 години ги дават по германските ТВ та. Нещо като биг брадър без брадъра и като сърбайбъра дето си е жив цирк.

НЕВЕНА Е ПО ДОБРА ОТ МИХАЕЛА. ЯВНО НЯКОЙ СТОИ ЗАД МИХАЕЛА И НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ АКО Я НОМИНИРАТ ЗА ПОБЕДИТЕЛ . ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СЛАВИН Е С ПЪТИ ПО ДОБЪР ОТ НЕЯ.

Всеки знае победителя-Славин!Успех!

Дано Славин да спечели, ама това шоу го превърнаха в " Дързост и красота "... Преди колко време почна, още не е свършило. Голяма мъка!

Славин заслужава да стане победител. Всичко има в него- скромност, излъчване, а да не говорим за певческия му талант. Момчето заслужава да спечели.

Менторите са пълен леШ! От тъпи по-тъпи песни!

Славин - 100000000000000 пъти за Славин! Но не пускам sms защото X фактор са много алчни нагли и мошенници!

Ще е хубаво да спечели Славин. Жалко е, че не го очаква договор за $ 5 000 000! Можеше поне за 500 000 лв., достатъчно пари изкараха от този формат!

Много силни участници има тазгодишното издание. С удоволствие го гледам. Но Славин е много над останалите. Въпреки че последните му изпълнения не бяха добри като в началото, пак се отличава много. Логично е той да спечели. Жалко че най добрите вече са обвързани с некадърен продуцент като Саня. Не само че нищо няма да направи за тях, но ще ги спъва да правят песни с друг продуцент.

Напълно подкрепям. Славин е великолепен, фен съм му, но обективно е да се каже, че върви по низходяща линия вече няколко предавания поред. Може би недостатъчно добър избор на песни, категорично- неуместен аранжимент, особено снощи на "Уморени крила" беше ужас. В този смисъл менторите провалят хората си. Само Любо е автентичен, неподправен и искрен, останалите маниерничат, най- вече жените. Дано на Славин да му е останала инерция от летящия старт, но и някое от момичетата да спечели, няма да е несправедливо

Само Славин,той е най добрия, има уникален глас.За мен той е истинския победител.

И кое му е уникалното? Пискливия глас или гейските маниери? Този пее, колкото настъпена мисирка, че даже и по-зле. Когато пее заедно с останалите, гласът му грам не се чува! Това ли е големия талант?Глас без сила и покритие...Смешни сте!

Славин има невероятно силен и въздействащ глас. Обожавам да го слушам. Другата пее носово и "дървено" - не ме впечатлява по никакъв начин, а и прекаленото възхваляване и превъзнасяне от страна на журито ми дотяга и отблъсква. Невена също има хубав глас, но не ми е симпатична. Дано Славин спечели!!!

Само дадох +, защото това е и моето мнение за всеки един 1:1.

То и аз съм за Славин, ама... Преди бях за Тома. Много се зарадвах като спечели и... после нищо. Направи една песен, смени си приятелката и от тогава не съм го чувал... Сигурно има участия в клубове, ама не това очаквах...

Че то кой успя? Аз си спомням: Невена, Тома, Маги, Жана, Рафи и Дивна като победители в различни формати. От всичките най-популярна май е Дивна и то популярна в България, и то с 2-3 песни, поне аз толкова съм чувал.

Останаха тримата най-добри. Който и да спечели ще бъде достоен победител. Лично аз съм за Славин. Има специфичен и рядко срещаш се глас, което го отличава от всички останали.

Нищо специфично няма в гласа си този мухъл!Иди си на село и ще чуеш дори пуйките да врякат по-добре от тоя смешник1

Има достатъчно глас и собствен стил за да може още като го чуеш да познаеш че е той. Е вярно често пее на фалцет но е добър. Всъщност малко певци могат да пеят така. Пее рок но според мен му липсва дивашкото при рок изпълненията. Неговите звучат някак по интелигентно и кротко, но е приятно за слушане. Особенно първите няколко изпълнения му бяха брилянтни. Тези на Тото, Аеросмит, Уанрипъблик и Майкъл Джексън. Без забележка за тях, рядко в музикален БГ формат някой е правил толкова добри изпълнения. Да не кажа никой. Невена има глас пее правилно но нищо забележимо, често и прекалено силово и кресливо и беше редно някой да и помогне с английския, че една дума не изпя вярно, буботи някакъв нейн си език. Михаела също има хубав глас но грам излъчване няма едно такова точно а безлично, като сложим и носовото пеене вече съвсем се губи.

Според мен Славин трябва да спечели.

Михаела печели състезанието. Ликвидираха прекия конкурент за първото място. Саня Отново подрежда пъзела. Явно има все още глупави хора да пускат смс-и за подобни "състезания". Ако ги накараш да пуснат смс за благотворителност или в помощ на някого, го правят с клизма. Ненормална работа

Че кой е бил конкуренцията ? Само Славин е конкуренция и още е там.Надявам се и да спечели,но мен също ме съмнява,че Саня ще пробута Михаела.А тя пее най зле от всички !

Подкрепям "недоволна" относно Михаела. Наистина пее носово, дървено и без чувство. Много харесвам и Славин и Невена. И двамата са достойни за победата. Лошото е ,че после нищо няма да им се случи в Бг, за да развиват таланта си, ще им се разбият мечтите, както на спечелилите подобни формати преди тях. Дори Невена, която беше първият музикален идол на България осъди "великата" продуцентка Саня, разтягаща локуми и заблуждаваща прекрасните пеещи таланти за страхотното бъдеще, което ги очаква и...какво от това, като я осъди...нищо...