Захари Бахаров с роля в ”Игра на тронове”

Българският актьор Захари Бахаров ще се включи в пети сезон на един от най-актуалните сериали в света - "Игра на тронове".

Обратно в новината

Коментари - Захари Бахаров с роля в ”Игра на тронове” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безспорно голям пробив за Захари. Убедена съм, че се е представил достойно. Това, което ми нагарча в цялата история, е че българите, които ги взимат за касови продукции са все the bad guys и то не чаровните лоши момчета, ами такива, дето освен симпатията на някой психар, други фенове не могат да съберат. А няма какво да се лъжем, феновете правят звездите в киното, не добрата игра.

dirddd@

Супер новина! Единственото глупаво е, че в трейлъра го показват за по-малко от секунда... Вярно, че няма да е един от главните герои, но дано все пак имаме възможността да го видим за повече от 2-3 минути за целия сезон :)

ЗАЩО ИМА ИМЕ "ЗАХАРИ", А НЯМА ИМЕ "СОЛЕНАРИ"?!

баш си му приляга

Ще играе дивак в сериала? Ама той не играеше ли в сериала "Под прикритие", където му викаха ДИВАКА?

Не "Дивак" а "Ивак" от Иво

Поради "доброто" озвучаване на сериала не съм чул добре. Надяваме се, че поне сега съм прочел добре, че ще е дивак!

Някой помни ли още, че Башар Рахал игра в 24?

Много ясно! Само не мога да се сетя кой беше оня русичкият, дето и той играе там хахахахаххахахха

Ами защо не ми припомниш в кой сезон е играл и като какъв персонаж, че да прегледам сериите и да го видя тоя Рахал? Не ми се преравят всичките сезони, за да търся някаква епизодична роля, защото са над 200 серии! :-(((

В IMBD огтоворът го има веднага - "Day 8: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (2010) ... General Wasim"

а на башар рахал една от добрите му роли беше във филма 'ледена смърт' хи хи хи

Талантлив е Захари , много успехи му желая ! Обаче се съмнявам , че сериалът ще стане добър . Зрелищен - да ! И толкова ..... Книгите обаче ме кефят , четат се на един дъх : ) Със здраве !

Защо кухите журналисти продължават да не знаят БЪЛГАРСКИ ЕЗИК? Кога ще разберат, че се пише и говори взЕмат, а не взИмат. Последното е диалект на Западна България. Или повечето са оттам и не могат да си изоставят кривия говор? :) Даже се стигна до глупостта, да го вкарат в речник, като взаимозаменяеми думи. Сиреч, признато за официално. Нещо подобно като софийското мазЕ, вместо българската дума мазА.

Я се вижте вие как говорите, селяни жалки....напъплихте тука София като хлебарки, един селянин като се качи в градски транспорт хваща "ЧИЛИФОНА" и започва да обяснява на цялата си рода как "СИЙ НЪМЙЕРИЛ РАБОТА И КВАРЧИРА", като разбира се вика така, че да го разберат и глухите и да се насладят на селяндурското му плянкане на "меко". Акъл седнал да дава, говор от Западна България бил - абе я .... ви у селяните

Същото могат да кажат за вас шопите жителите на морските и планиски курорти: аман от софиянци, които профучават през населените места с 80 километра в час, паркират където им дойде по зелените поляни, често обработваема земя на някой човек със селско стопанство, изхвърлят си пластмасовите боклуци по пътищата, ходят по нужда където им свари и мЕкат на шопски как нЕмало табели...

То вЕрно нЕма табели де...

За сведение на всички шопи, София не е единствения град на картата на България, въпреки желанието на днешните политици да сведат цялата ни страна точно до това. А преселението на хора към голените градове, уточнявам големите градове, а не само София, както и в чужбина е в резултат 25 годишния 'успешен' преход към демокрация. Макар че пък предишния 45 годишен прехо към друга система доведе до обезлщдяване на селата. Програмата за 'развитие' на българския народ продължава...а вие се сетете на кого точно трябва да се сърдите.

Вие г-н Костадин... може би сте филолог, надявам се де... и поне като сте такъв... случайно да сте чували за "развитие на езика"... или не? писмеността е такава каквато се произнася... нали именно затова и братята Кирил и Методи създадох азбуката ни по подобие на изговаряните звуци... а не на съществуващи стереотипи?

ДиалИекта миЕ е много по-добър от диалИекта тиЕ :)))))

Надуха ми глъвъта тйез дъртаци прости, добрйе, чи тъз вечер съм канен на госчи. Дъ идем кифтйета, вино дъ съ лей, ти няя ли да пускаш нова песен - ей къдей. Запомни едно - хип - хопа ми, е много по-добър от хип - хопа ЧИИИИ :D

Според българския тълковен речник "взема" и "взима" са дублетни форми, както "обяд" и "обед". Така че, Динко, не се пали преди да си се ограмотил достатъчно. Виждаш ли как се озъбиха заради теб чистокръвните арийски Гелета, Вутета и други знайни и незнайни аристократи, които пътуват в трамвая.

Ела, волна селянко в столицата при Геле и Вуте, ще седнеш отгоре им в трамвая и хем ще те клати трамвая, хем гелевия и вутевия ще те клатят твърдо, също като говора си...а не меко :)))))

Честно казано, не знам какво харесват на този изключително груб порнографски сериал. Който на 100% трябва да бъде забранен на лица под 18 години. Изглежда ми като изява на върха на простотията.

Прочети книгите :)

То книга всеки може да напише, ако знае да пише. Дори да са по-груби в книгите, никой не ги задължава да правят сериали по тях. Не знам защо считат грубостта за изкуство? Това е някакво отклонение. Такъв сериал преди 24 часа не трябва да се пуска.

Браво Захари :) Заслужаваш успеха си :)

Браво на Захари че се опитва да пробие на запад а и в Русия. Вижда се че в България свършиха сериалите и едва ли ще почнат скоро пак да снимат защото предпочитат да правят реалити формати и да печелят от СМС-и. Този филм не съм го гледал, но ми направи впечатление лошото осветление на трейлъра. Дано го оправят в постпродукцията.

извинете много но захари е лъйно. лек ден.

Не ми слагайте минуси! Захо ми предложи да сме гаджета, после ме нае-б-а и ме изостави!

Видял те е кво представляваш. И аз бих те праснал, и после шут в гъза.

Захо ли е виновен, че си лесна?

Logan

докато Дж. Р. Р. Мартин завърши книгите, може да намерят роля и за Асен Блатечки, Калин Врачански и СИЕ :D

dirddd@

Хахахахах... Само без тази с пърхота, простете за невежеството, но й забравих името, хахахахахах... :)))))))

Този, дето е на 1.4 мин от трейлъра, е "нашия човек"?

Браво на Захари! Всеки един успех, дори и най-мъничкият заслужава похвала! Аз участвам в любителска трупа. Играем където е възможно и колкото може повече. Купуваме си декори и костюми и пак сме на плюс. Просто много театри се ръководят лошо и неправилно, затова са в окаяно състояние!

И къде играете? А на Захари едно голямо браво и от мен!

Къде ли не сме играли. От театри, през училища, детски градини, хотели... та чак до двор на къща :))). Общо взето не отказваме. Хората казват колко пари дават и ние им предлагаме няколко възможности за тези пари, ако са съгласни - там сме :)

Ми супер. Честито и успех!

Захари Бахаров има много стойностни роли в българския театър. Жалко, че ще стане световноизвестен с ролята на дивак-канибал. Но такива са ценностите в днешното общество...

на крив човек всичко му е криво

Много правилно! То нЕма угодия! Ако никой не ни кани никъде - ревем! Ако ни поканят - ооо незначителна роля са му дали! Ми направо да уволняват Джон Сноу и да слагат него! Така е справедливо!!!

Искам да уточня, че лично на мен нищо не ми е криво. С удоволствие гледам Захари Бахаров във постановки на Народния театър, харесваше ми и ролята му в 'Под прикритие', която е отрицателна.Отделен въпрос е, че 'най-гледан сериал' в света не е критерий за качество, или художествена стойност. По тази логика и хамбургерите са 'най'-често купуваната храна в 'най'-големи количества и с 'най' много реклами...за качеството нека всеки си прецени сам. Приятен ден и 'хранете' по-често душите си с духовна храна. Повечето театри не са луксозни като киносалоните в моловете, но може пък да ви покажат стойностни неща.

Стойностния БГ театър, който никой не гледа.

Я пак?!? Ти на театър ходил ли си някога?!? Салоните са пълни и за някои представления се чака с месеци за билети! Ама това чалгарите няма как да го знаете!!!

Е, няма как да стане световноизвестен, при положение, че в българския театър се играе на български език, говорим от по- малко от 10 млн. души.

Не е лошо филмчето... малко е пресолено от към еротика и насилие, ама това сигурно да привлече младежката аудитория... Колкото до наш'то момче - по-добре малка роля във филм гледан от милиони, отколкото голяма във филм гледан само в БГ и то основно по телевизията...

Като не искате насилие и еротика, ходете и гледайте Ласи...

Аз съм за дързост и красота! :D

Че аз "Ласи" съм го гледал :))). Освен това не казах, че този не става за гледане, просто изразих мнение...

да, циците идват малко в повече. Ама какво да се прави - HBO продукция е все пак. като си плащат хората, поне малко да пооплакнат окото

Филмчето е правено по поредица книги. Прочетете ги тях, преди да изразите мнение за филма и какво съдържа

Коментара е относно филма, а не книгите...

Идеално описа филма с две думи, ако не беше това "пресоляване" щеше да е подходящ за доста по-голяма аудитория, дори на моменти в първият сезон се канех да спирам да го гледам...