Венета Райкова извая спортна фигура

Водещата е в много добра форма и с плочки на корема.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова извая спортна фигура | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много коментирате всички а не се видите вие :( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

рахит

Фигурата й по бански е отвратителна!

Става жената! Убава е! Не си кривете душата! Завиждате на тези, на които пуска!

Да беше вложила времето и парите в правилно говорене, интелект, образование - от това има нужда!

Венета, не се притеснявай, всичко ще се оправи. Ти си просто куха лейка в депресия, и това ще отмине, всичко ще е наред, само не се показвай пред хората и без резки движения.

Провинциална куха лейка е! Като вземе и да говори за нейния мъж ще кажеш,че в цяла България само тя има мъж!Моя мъж туй,моя мъж онуй-от няма и къде Тишо се ожени за нея,защото тя не го остави на мира.

Жената на снимката е кривокрака, приличаща на преживно, тревопасно животно с голямо виме, даващо мляко.

Каквито и плочки да направи по корема си фигурата и особено краката са и много зле. Имам чувството, че ходи на кокили

Мъжът ми си мъ хъpесва пък!

Хубава е. Браво, Венета. :)

Комбинацията от Л-карнитин и Фет-бърнар превръща всяка жена или мъж в изваян атлет. Страничните ефекти - порок на сърцето, след време вътрешностите на организма стават като желатин...

Тази в ранна детска възраст или е имала рахит или ДЦП. Краката и приличат на протези. Това тяло не е за показ и гордост.А и между ушите май няма никой! Голям провинциализъм лъха от поведението и като цяло!

Мери я дай линк към твоя снимка да видим как изглеждаш. Сигурно су върха на сладоледа.

А бе това Венетче какво правеше на Митьо пищова.

На една от приложените снимки имаше хубави обувки. Интересно ми е откъде са снимките в това албумче - тя ли си ги поства, голям ексхибиционизъм.

Като свяляш кила означава, че искаш да се развърлиш по-малко или повече и да покажеш нещо. Тука нещата имат обратен ефект, защото на ниския ръст несъразмерно късите крака отблъскват, да не каже че е грозно. Затова препоръката ми към каката е висок ток, в нкаикакъв случай панталони и разголване.

извинете но тая изобщо не може да ме надърви.тя дори няма задник,циците са и изкуствени суха суха до няма и къде.че седнала да се хвали с тялото-боже опази!

вдигал самолета,но за теб май е късно.

много неприятна и злобна жена това и пролича в студиото на биг бродар балваше змии и гущери по албена вулева но не може да и стъпи на малкия пръст по акъл албена може да говори на всякакви теми а венета само за силикон чалга секс и плеимеийтки

Змеици и змеюве са се натпреварвали да уплюват в тоз чат туй красиво слатко високо русо момиче .... кой знай вие какви грозотий сте с бръчки брадаваци циреи и пъпки по видни и срамни части, с обратни захабки и искривени ости от злоба които са пални с змийска и миша отрова. Вие в банята си нямате плочки, а камоли по овисналите си лоени шкюмбета пални с остатаци от свински пачи и чарва.... браво винета радваме се до дъното на душите се че тренираш йода и балети... и най вече че тренираш активно клатенетика в което не се и самняваме. Правенето на клатенетиките на фонна на релаксираща музика с група одалжава живота и претпазва от много болести мизерий и девиаций. Бъди ни жива и здрава и ни радвай по теливизорите на малкиа екран с твойта интелегентност красота вечна младос. Обичаме те !

Ама как оспя да ги измислиш фсички тия грешки - умен и красиф/а/

Абе без дрехи и 20 години по-млада изглеждаше по-добре.

А тя нали затова се е изтипосала тук - за коментари.

Тя ли се е изтипосала тук?

ГОРКИЯ ТИШО,КАК Я ТЪРПИ ТАЗИ МАХЛЕНКА!

Сгодна женица !

Каката от снимката кой я ...сайдисва (в превод=зачита, харесва)? Сигурно някой отличник, както отговаря бащата на Иванчо на негов подобен въпрос.

И сега ние какво трябва да правим?Да ахнем,,да завиждаме,че Минета на 40г имала плочки на корема.Или да пишем-евала Венетке не ти личат годините изобщо!Или пък с тая снимка запушва устите на тези дето си мислят,че страда от това,че е безработна?С две думи да кажа аз Венета в Бъпгария не е еталон нито за жена нито за водеща.

A тогава ти ли си еталон за ЖЕНА? :-)

Като ми триете коментарите, които съдържат псувни, защо слагате грифче, че съдържат спам или не са по темата ? За да прикриете всенародната любов към ВенДета Райкова ? За да не личи, че всичките изтрити коментари са всъщност откровенни псувни ? Браво на Вас :) !

Всичките, които не и харесват фигурата и са 40+ моля поместете вашите снимки да се посмеем.

Мен пък ми харесва.

Има нещо недъгаво в тази СПОРНА фигура.

"извая плочки" и "изкърти мивки" с тъпото си самохвалство и 0 покритие- мозъчно!

Ами хубаво, че тренира тялото си, ама мозъка, мозъкааа...Него трябва да тренира, ако вече не е късно, че е закърнял.

спортна фигура???--недоразвито късокрако момиченце--така е в БГ...

Не я харесвам въобще, като водеща и човек, но пък, няма да си кривя душата, че външно изглежда добре. Лошото е, че това се оказва много недостатъчно, за да ми е по - симпатична, като водеща и човек. Или тя май вече не води нищо? Не знам. Може и да греша за това, всъщност. Не знам...

Късата база, двоен диференциал, раздрънкан ремус. Годината ... не се чете на рамата. Е мерси, пропускам. Не знам къде е тръгнала да се състезава с другите бегачки. Това ли е новината?

Ето една прекрасна новина - генерира почти пълно единомислие у коментиращите :) Аз ако се напъна да се самоснимам в такава поза, ще се сецна у кръста, и лявата подбедрица.

Само накакви бабоеби могат да харесат това подобие на жена. Тя отдавна е минала последният сезон и е направила бенефис. Само не ми е ясно кой я лашка още в Нова, за да е в ефир!?

да триете само псувните. А по горещите приказки да оставяте. Нас обикновените хора това ни доставя удоволствие. То дори си има лечебни свойства това. И да пуснете електронна анкета коя БГ звезда е по звезда.

Какво прави Патрик Тишов?

Смях се от сърце на доста от коментарите,те май са най-интересната част.Според мен не е толкова от злоба,както се опитват да казват нашите псевдо звезди,а хората тук си казват точно истината в повечето случаи.Анонимни ,но с директни думи ,без заобикалки.Така че е хубаво въпросните звезди да четат тези коментари и да ги взимат под внимание,е не като Тоца "завиждат ми,затова злобеят"

Свлила няколко кила, но но няма как да качи малко интелект, там е истината.