Сам Смит е големият победител в наградите ”Грами”

В Лос Анджелис се състоя церемонията по връчването на 57-ите награди "Грами" - най-престижните музикални отличия в САЩ. Големият победител е Сам Смит.

Обратно в новината

Коментари - Сам Смит е големият победител в наградите ”Грами” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бек заслужено взе албум на годината Morning Phase

тъпутии пълни. всички те ми уважения към мадона, но жена на 56 г сами малко смешно да си пиказва заднука, а и то не е нищо ново... абсолютен кичцялото грами тази година....

Обама призовал звездите да подкрепят кампанията против домашното насилие. А ние призоваваме звездите да спрат Обама от световното насилие.

Слушам му песните и чувам само : мяу-мяу. Толкова дразнещ, провлачен и мяукащ глас има.Явно днес наградите се дават според това дали си гей или жена с брада. Лично на мен не ми харесват песните му. Съжалявам. Не ангажирам с мнението си никой.

Супер дразнеща песновка. И как може в Англия толкова много мъже да са гейове?

Браво на момчето. Много дразнеща песновка, но я въртят поне по 50 пъти на ден по някои радиа и накрая ти става любима...и взимаш награда. Така превърнаха лейди ГаРга, Риана, тЪПАНА и другите подобни комерсиални смешки в звезди.

Как можаха да дадат грамофонче на TenaciousD-,,Last In Line,, а да пренебрегнат Motorhead-,,Heartbreaker,, и Antrax -,,Neon Knights,,...Трибют албумът ,,This is your life,, с кавъри на Дио излезе през 2014-та и още тогава кавърът наTenacious D не направи кой знае какво впечатление,а сега получава Грами за най- добро метъл изпълнение...Това е абсурд.

дио не е с хомосексуална ориентация, останалите - също. преди да ми кажете, че няма нищо общо, споделете: защот се подчертава въобще сексуална ориентация при награждаване за музикални достижения? за свирки ли ги е получил господина на снимката?

Подчертава се с точно определена цел. Също и изказването на меката китка за вдъхновителя и,,влюбването,,. Песента му е някакъв лигав вариант на песента от 1989-та на Tom Petty-,,Won`t Back Down,,.

Тук е мястото да повърнем