Джеймс Артър на клуб с финалистите от ”X Factor”

Актуалната британска звезда Джеймс Артър се присъедини към партито след финала на "X Factor".

Обратно в новината

Коментари - Джеймс Артър на клуб с финалистите от ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Cлaвине, още от началото съм за теб! Mного успехи и у нас и по света ти желая от сърце! Tи можеш!

Какво да кажа?-БРАВО НА СЛАВИН!!! Радвам се, че спечели това момче! Самороден талант, без да е изучавал пеене, без музикални педагози! А какво ще е , ако има такива??? От всички музикални интерпретации на песни и изпълнения на поп идоли, които чухме във формата, неговите бяха най-добри!!! БРАВО СЛАВИН!!! САМО НАПРЕД И НАГОРЕ!!!

Честито на Славин Славчев победата в х фактор.Пожелавам му още много успехи и да не обръща никакво внимание на злобни коментарчата то мъжка завист към Славин ще има щото в България е пълно със хейтъри но от това да не му пука важно е ще зад гърба си има фенове които винаги ще го подкрепят абе когато ще оставят победителя от х фактор 3 България да се наспи като хората нищо чудно да го видим тази седмица или другата гост в на кафе при Гала.

Нямам нищо против Михаела, момичето пее добре, но това което не ми харесва е, че изведнъж започна много да позира и се взе за голяма звезда! Славин и Невена са доста по-умерени в поведението си, освен че лично за мен са доста по-добри певци!

Този младеж прилича на нашия Миро, ама с по-женски черти на лицето..

Ама изобщо не ми пука за тези идиоти!

нидеи така, че ша пуснат смс против теб!

На полуфинала а и преди това Михаела беше над всички.На финала кой и препоръча тази песен не знам но това беше лош избор.Невена се представи блестящо и въпреки че пуснах 5 смс-а тя загуби.Нямам против Славин но ми стана ясно при изпълнение на песните на Дони и на финала на ФСБ че е много далече като глас,диапазон с една дума има някакви данни но не за певец.Нещо като човека глас но бледо негово копие!Жалко за момичетата .Саня изпързаля типично в неин стил двете си подопечни.

Пак прецакаха най-добрата участничка! НЕВЕНА заслужаваше наградата. Тя беше най-добрата от всички финалисти. Славин кукуригаше като петел, а на височините пееше абсолютно фалшиво. Спечели само заради Джо.

Такива като девойките с лопата да ги ринеш - всички пеят добре и са толкова еднакви, че се чудиш коя как се казваше. Добри певици и толкова. Славин може и да не беше най-перфектния, но това което може той, го умеят малко хора. Точно затова беше фаворит и съвсем заслужено спечели. И в музиката е като навсякъде другаде - цени се онова, което рядко се среща. А Търнър беше жесток! Само ме хвана много яд, че тия нашите журиращи си позволиха да седят на столчетата си пред него. Няма никакво значение, че даваха коментари за Славин. Когато пред теб стои жива рок легенда ставаш на крака. Особено в този конкретен случай. Мария Илиева много я плюха, но тя единствена говори права.

Искам да направя само една забелжка. Не се пише НА КЛУБ, а В КЛУБ.

Грешката е потомствена и се предава по наследство. Преди са казвали на село, на мегдана - затова сега автора използва " на клуб"

Не сте прави, изразите са идиоматични: "отивам на..... клуб, на ресторант, на дискотека, на сладкарница, на стол" на само на мегдана и на площада. И в София никой не ходи в клуб или в бар.

Това беше най-силният сезон на Х Фактор в България и не само. С палки изключения /истеричните водещи и Саня/ всичко друго беше на ниво. Финалът бе грандиозен и запомнящ се. Well Done!

Не гледах формата, но само от снимките ми се догади.

Михаела за пеене и глас: 6+ ; за стайлинг: 3-. Кой болен мозък реши, че Михаела трябва да се показва, както ходи и на плаж. Вярно има какво да показва, но това не е нито за възрастта и нито мястото е за това.

Михаила за бедро - 6+ За гръклян 4 на релси.

.... коментират музиката. Пълно е с коментари на "музикални еродити". Направо да ти се прис.ре от "меломани".

Всички на финала пяха много добре. А Славин наистина е добър. На мен ми е неприятно когато чета изказвания на неграмотни българи. Казва се ерУдит (от ерУдиция).

Айхафте, "тинейджерките" пощуреха по женчо. Чудно какво искат от него.

Определено това бе най- добрият финал на музикален формат в Бг до сега. Всички бяха добри, но чуждестранните изпълнители определено вкараха доста класа :))

Аз съм мухлен, мухлен мъж. Мухлен съм от край до край. Аз съм мухлен, мухлен мъж, а не ти се вярва май. Мухлен е и моят крак, а и моето очо, срам ме е от танци, щото как... Аз съм просто най-прост Джо.

Защо слагате минуси на Джон Ленън, бе недоразвити. Слжете минус на кухите си лейки, ама и за това не ви стига неграмотния мозък.

Славин има харизма на пън, бът ху дафак ис Джеймс Артър, а уонна ноу.

Защо изтрихте отговора ми на норвежки, а не изтрихте това на английски. Моето беше поне цивилизовано.

Не мога да разбера, зашо Невена не спечели първото място. Та тя е уникален талант. Гранд дама. Славинчо , пее добре момчето, но не е нищо особено, това си пролича много и в дуета му с Джо Лин Търнър. Този пее като змей, толкова богат глас, а нашия скимти до него като коте. При Невена токова мяучене и пищене, просто няма как да се получат. А и не жаресвам женствени мъже, които на 20, приличет досущ на 45-годишната си майка.

Е то до Джон, всеки би изглеждал слаб. Не можеш да сравняваш 40 години шлифовка на страхотен талант с едно момче, което тепърва му предстои. Да Невена е страхотна и Славин е добър. Аз лично исках той да спечели заради БГ РОК музиката. А Невена ще има бляскава кариера със или без Х Фактор. Както казваше баба ми " Талантливото не можеш го разталантиш"

Глупости.

Кой е тоя Джон, ма? Джо Лин Търнър се казва човекът, умнице.

славин определено беше най-слабия от 3мата. само не знам какви клубове, какви чудесии за под 18 годишни ... така се дава пример значи

и са ко праим?

Двете момичета бяха далеч по-добри от Славин. И техните дуетни половинки бяха известни, ни Невена и Михаела бяха много добри, Славин пищеше.

А, махленската клюкарка Ники Кънчев какво прави на партито на финалистите?!

Децата бяха страхотни! Дано имат успехи и в бъдеще!

СА тези пръсти, стърчащи от всяка снимка, идиотски физиономии.............

Дуета беше страхотен! Невена също беше невероятна. Най-зле от тях тримата беше Славин. Естествено е да са най-добрите, защото именно те стигнаха до финал, но и двете момичета бяха на светлинни години пред Славин.

Не се гледа само финала,Славин беше притеснен и много развълнуван от присъсъвието на Джо Лин Търнър. През останалото време той беше на светлинни години от Невена и Михаела, които от как се помнят са с музикални педагози. Славин е истински талант.

Точно така, подкрепям мнението!... като , разбира се, напълно подкрепям и двете момичета заради таланта, амбицията и ентусиазма! Но Славин е просто уникален глас и талант, просто снощи си личеше, че беше много притеснен, той си е много интелигентно момче и душа-човек и заради това е по-чувствителен...