Книгата на видеоблогъра Емил разбива рекорди

Премиерата на дебютната му книга „Нещата, на които не ни учат в училище“ на 7 февруари изви огромна опашка пред книжарницата на „Хеликон".

Обратно в новината

Коментари - Книгата на видеоблогъра Емил разбива рекорди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честно!и без злоба!Гледах едно негово клипче във вибокс 7 преди време,защото са все в избор на редактора и се натрапват.Но бях меко казано отвратена.Но...въпрос на вкус...

Това същество с неопределен пол блокира всеки, който му напише негативен коментар и естествено трие коментара, като така оставя впечатление, че много го харесват. Мафията на хомосексуалните е много опасна и отмъстителна! В Сърбия на гей парада излязоха 15000 души да бият 5000 от парада. Едвам ги спасиха гейовете с БТР-и. Предлагам да вземем пример от сърбите!

Oгромно браво! има надежда за страната ни щом младите четат и пишат хубави книги!

за един пълнолетен младеж който контактува с непълнолетни и им разказва за половите контакти, за наркотиците и как да го примем това? Това е все едно дъщяри ви което е на 14 г. да е закачат батковци на 25г. Та и тук така. Егмонт май биват спонсорирани да правят подобни мръсотии.

това какво объркано и търсещо себе си създание е.. страх ме е на какво може да ви научи децата като той е пред вече срив харесват ли го или не пазете си децата!

дрога неква

Само се чудя защо в клиповете си за момичетата,връзките не покани една ,ами се зачулва с тениски?!

И ти си съгласен/на детето ти да подражава на такива инфантили,фолкпевачки и мутри,които само ни натрапват ?!За мен е поредния,известен с това,че е известен.Хубаво,че има пари....ама на какво учи децата?!

Леле, гледах му 1 клип (с лелята) и останах потресен... Тоя ако бил "умен", както по-долу някои твърдяха... Не само че е умствено доста ограничен, полу-мека китка, ами поведението му е на 15-годишен... а е на 25!!! УЖАС! Ми и аз съм бил тийнеджър, ама толкова прост със сигурност не съм бил!!!

И още нещо... "Нещата на които не ни учат в училище" - ами тези неща се учат у дома, в семейството. Преподават се от родителите. Не идват от сини книжки с QR код. Срам за родителите на деца като този...

Цитат от българската съвременна култура: "Хей, хей, ти си мазен гей, но нищо, че си гей, проблем е че си мазен, Хей, хей, хей, ти си мазен гей, в главата си наказан" Това имам да кажа "толерантно" за този писател - чукча не читател, чукча писател.

Тоя как ли ще изглежда на трийсе... :):):)

Този за какви заслуги пише книга?!Че прави изказвания,неотговарящи за възрастта си ли?Че феновете му са пубери ли?Едно време 20 и кусур годишните работеха,деца гледаха,имаха отговорности.Успехът на млади хора ме радва,но когато има защо.Да кажеш едно браво и да се почувстваш горд,че си българин.Пък това е трагично,защото още повече затъваме с такива кумири...

Хах, колко злоба в коментарите. Няма никакво значение има ли смисъл или не, в това което прави пича. Сигурен съм, че цялата работа му носи доста добри доходи от да, вашите деца. Като си погледне банковата сметка от трафика, който генерира в интернет съм сигурен, че хич не го е еня, че има много хора на които им е противен. В youtube е пълно с далеч по-вредни субекти, но продължават да се правят на шутове, защото това е доста доходоносно. Нещо като "модерна" професия.

Поредния пробутан гей. Мариус Куркински, Човекът Глас и една камара "талантливи" творци.

Hа Mариус Kуркински не си достоен и праха от обувките му да бършеш.

с читателите му и започвате да му задавате криви въпроси и дотам ще е с далавератана Егмонт . Тоя пич получава пари то Егмонт, те пък насаждат педерастия анти социално поведение върху децата.

Този е пълен идиот.Когато говори и оголва венците си, е и гнусен. Сигурен съм, че е и педал.Направо е вреден за децата.Чувам, че "размишлявал" на тема наркотици в книжлето си. Ако е истина това, тоя да се арестува.Как не чухме нито един сериозен критик да каже нещо за това книжле, добро или лошо. Само новинарски клюки по темата, което всъщност си е една реклама.

Момчето е женствено. Доста при това. Негова си работа, ама защо трябва да го афишира? А и когато "феновете" му навършат 14 дали ще продължат да го харесват? А тия родители на децата за какво си дават парите?

и сега дами и господа да стискаме палци оная видоблогерка дето я даваха по телевизията, и тя да не и хрумне книга да напише за пиянството и цинизмите които (не се) учат в училище :-)

Ако всички 25-годишни са като този.....Нямам нищо против обратните, те са хора като всички други.Все пак много известни личности,сега и преди, са били такива.Проблемът не е в това.Интернетът на днешно време е възможност да влияеш върху много хора,и е огромна сила,стига да я използваш правилно. Мисля,че всеки на 25 година би могъл да сподели повече житейски опит,да научи тийнеджърите на нещо по-полезно и значимо от това какви са даскалите,родителите.Най-малкото би могъл да им каже как да се държат сред хора,как да кандидатстват за работа...Нещата в клиповете му са верни и забавни,но са до време,възгледите се променят,също и отговорностите...

Това ли се харесва в днешно време?!

Не, не се харесва. Просто се рекламира. А с медийна реклама можеш да хванеш повече риба в торбата.

Айде още един Джъстин Бийбър или там както му викат...

Това не е животът на съвременните тийнейджъри/ки. Децата искат да учат по-сериозно.

Настоявам за обяснение: КЪДЕ Е ЕТНИЧЕСКАТА НЕТОЛЕРАНТНОСТ НА КОМЕНТАРИТЕ МИ?!? За какви етноси става въпрос, принуждавате ме да се обърна директно към шефовете на скромната Ви медия, за мен не е проблем, повярвайте ми. Настоявам за обяснения и веднага откриване на коментарите ми.

Ходи при майка си да тропаш с краче и да настояваш!

ще се убърнеш към кого ? А бе пич ко ти пука звънни му на редакторчето то е много наплашено онзи ден се оплакал че го сърбяло между краката.

това Конрад, еврейско ли е...

Ами може да е японско, ама... едва ли!

maniana

момчето е с немско-арменски корени.

Ужас!И за това пари дават.Жива да не бях....

кога живее без да го снимат хаха. Охххххххххх поредния фалшив "риалити формат" хахаха. Пълно е с такива като него в мрежата, само че самойдейци и никому не известни хора. Защо ли не са известни ами защото нямат подписан договор с Егмонт например. Последните 20 години вместо да се чакат да се появят самородни таланти които да се харисват наистина на хората то ПР Агенции, Издателства и ТВ компании започнаха да ги фабрикуват. Това е като Х-Фактора и като всички други бози дето се водят "риалити формати".

Навсякъде изскача този индивид...Гледала съм му клипове,има забавни неща,но според мен не е нормално 25-годишен да снима клипчета с тениски по главата,вместо да работи и да гледа семейство.Може и да има,не съм запозната с живота му,но е прекалено инфантилен- уж зрял човек да говори за продавачките,автобуси и как се държали кифлите.Не злобея,но са странни разсъждения за някои толкова голям на години.Ясно е,че го харесват само лапета на по 13-14,но...Чак и книга!Я стига!Вместо младите да научат нещо полезно,да четат класици ,идоли са им такива влогъри с тениски по главите и разни фолкпевачки.....Срам ме е,че такива хора са на почит и не ни показват българи наистина постигнали нещо, а някакъв клечо със съмнителна ориентация и акъл на 10-годишен.

времената се промениха, братя и сестри.. децата карат колело с каска, младежите не ходят в казарма. СВИКВАЙТЕ, че и по-лошо ще става.

Мислех, че е ученик. А то се оказва 25 годишен. Опитвам се да си спомня Део кога си започна кариерата и че не ме дразнеше, ама хич. Не знам защо. Даже се сещам, че Христо Смирненски има издадени 2 огромни тома Събрани съчинения, а е умрял на 23 години.

задай си въпроса кой го издържа, как се издържа, как така той в инт. търсачиките е на първо място. То всичко това не става само от 1 човек. Няма никаква самодейност, човека е платен и е поредния начин да се управлява общественото мнение.

... сегашният пубертет откарва докъм 30!

Типична "мека" китка

по големи блогъри от вас няма . как може да напишеш с начална голяма буква "Тийн" книги, тва е прилагателно. Все едно да напишеш Исторически книги някъде в средата на изречението. Ако беше в началото на изречението добре. Определя се жанра на книгата или Детски книги. Много жалко, освен да ви определя като Мръсни хора които развалят постепенно езика.

"Хуморът" му е доста неумело изкопиран от американските влогъри. Нищо оригинално.

Новата култура, носи нови ценности и има нови герои... Аз лично нямам почти нищо против момчето освен, че малко ми бие "у лево", но като цяло 99% от нещата му са меко казано повърхностни... Това че милиони ги харесват е проблем на милионите не негов. Лошото е че тези милиони са нашите деца, които пък са нашето бъдеще, ама като гледам ние каква я надробихме...

Каквото поколението, такива му и идолите...

Във ви бокса постоянно го пробутват в топа защото е гей явно. Тъпа история.

Хайде пак гейовете са ви трън в очите.

Абе, че са "трън" (или розова пъпка), то е ясно. Само, че трънът не е в очите:))) Нейде другаде го търсете, или направо усетете:)

maniana

за тове съжаление не е гей

Факт е, че момчето има заложби и знае как да се държи пред камера. НО зачестилите напоследък статии вече стават натрапчиви. Оставете хората да преценят сами. Не е нужно да се пише всеки ден за него. Който го харесва, ще го гледа. Който не го харесва - какво го интересува? Обаче от некадърност или от мързел журналята винаги търсят най-лесното и започват да се бълват едни статии. Почва да ми става противен вече ... Моля ви, скъпи журналистчета-дилетантчета - не ни натрапвайте хората така, защото ефектът е обратен (поне за осъзналите се хора, тийновете може да се пипат по половите органи колкото си искат).

Какво блогъри, какви щуротии! Хората май се чудят как да си губят времето!

Хора осъзнайте се. Какво ви е направил Емил Конрад, че е този хейт към него? Момчето е интелигентно, завършил е университет, има дар слово и чувство за хумор, не е някакъв селски бек, който само се тъпче с анаболи и друса кючеци. Емил е свеж и готин. Не е казано,че трябва да го харесвате, но поне не хейтвайте един човек, който е възпитан, интелигентен и си изкарва паите честно, без да краде и да върши зулуми. Има толкова некадърни хора с връзки, които са на всякакви позиции в държавата и за нищоправене взимат огромни заплати, вие сте се хванали за едно момче на 25, което си работи сам, изкарва си парите и на никого не пречи.

Няма вече в БГ инженери, леяри, доктори. Всички са влогъри :Д Тъпотията и мързела е повсеместен и ще затрие БГ. Момчето просто е хванало най-лесното - да си извиестен. Тъпото е, че го давате за пример като пишете тук за него. вместо да има интервю с някой БГ учен от топ 20 университет в света или някой бизнесмен, който дарява пари за образование и медицина. А има такива в и извън БГ ... жалка история.

гледах видеата и не мога да си обясня това момче какво точно иска да каже. историите които са му се случили са дори зле и несмешно разказани ? разсъжденията са объркани и повърхностни. колкото до заблудата че не бил взимал наркотици :))) гледайки клиповете с приятелчетата ами....

Бе те това поколение са такива шматки - момичетата си викат една на друга "брат" - пълна скръб са!

Гледал съм малко клипове и да ви кажа, като цяло е доста скучно и тъпо, явно децата се кефят. Има едно НО обаче и то е, че пича сам си е постигнал всичко, а не е издигнат от ХХХ корпорация, която го е "цоцала" да е примамка за СМС-и, и след 2-3 месеца пак да е никой. За това браво на Емил.

корпоражията която ще го цоца или може би го цоца и спонсорита е известна :))) явно се прилагат добри и нови за нашия пазар маркетингови стратегии

Проверих няколко от клиповете му и те не ми се стори оригинални, а по-скоро с неясно изградена и теза. Става като за тийновете.

Звучи ми свежо ! Успех !

Младо съединителче,искащо бързи пари,като всички,впрочем.

Да, поведението и езикът на тялото му определено не са на мъж.

браво много се радвам че има такива готини млади българи!

Намерих го от любопитство във ФБ - 200 лайка ДИР, не 200 000 ;) Иначе успех на момечето - симпатяга изглежда.

То и за търсене във фейсбук се иска малко мозък :)

По-добре това да слушат тийнейджърите,а не онези чалга ''певици''

Емил е просто друга форма на чалга. Той е чалга-мислене - в смисъл на повърхностни мисли в стил Фейсбук-мъдрост, поднесени на импровизация. Чалгата не е музика, а дълбочина на разсъждения и структуриране на околния свят.

И чалгата и този палячо са един дол дренки - нищо смислено, нищо задълбочено, нищо ценностно.

И какво точно му харесвате на това творчество? Налудно, самовлюбено гримасничене.

Всяко поколение си има своите писатели и поети.Няма как децата ни да четат Виктор Юго, Зола и Мопасан.Скучни са им. Успех му пожелавам!

То точно там е проблемът, че не четат класика, защото няма кой да им даде пример. А чалгата, субкултурата изобщо - те са толкова лесносмилаеми ...

Именно. Защо си въобразяваме, че Юго е бил лесен и интересен за тийнейджърите по неговото време? Напротив, също толкова труден е бил. Просто това е било норма. Ако са можели да цъкат Фейсбук и да четат Калина Паскалева, още тогава са щели да го правят. Така че да не бъркаме "вкуса на поколенията" с лесния достъп до евтино качество стоки.

А най-добре е да си чел/видял и едното, и другото. Както аз може да съм чел Юго и Мопасан, а сега му видях и на този видеото. Едното не изключва другото. Въпросът не е да отричаме новото, а да не се ограничаваме сами.

Искаш да кажеш, че аз като съм чела Юго и ми е харесал, нещо съм му връстничка ли, какво?!

Заради такива като тебе вкараха в учебниците по история "турско присъствие", вместо робство, както и, че можеш да прочетеш за почти всеки празник на малцинствата, но не и за българските празници.