Национална мрежа за децата с протестно писмо до папата

Национална мрежа за децата изпрати писмо до папа Франциск, който заяви в своя реч, че е допустимо родителите да удрят дете с възпитателни цели.

Обратно в новината

Коментари - Национална мрежа за децата с протестно писмо до папата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Национална мрежа за децата, малко времето ви е прекалено много, финансирането ви е в повечко и навика да си пъхате носа в семейната единица, подобно на ония незадоволени лелки от ДАЗД, е вреден. Светът е в предвоенно положение, милички. Ако трябва, аз лично ще обучавам синовете си на пердах, самозащита и отговор срещу насилието, защото до догодина тези умения може да са вече екзистенциални. Пък вие си работете по-тихичко и кротичко, за да не ставате за смях с американизираната си дебилна добронамереност.

кат не слуша звяра в къщи само шамара го възпира. Те да вземат да питат и да работят циганите да не си продават децата за секс и да не раждат деца деца.

И до Далай Лама трябва да изпратят такова писмо. Правилното възпитание при будистите във възрастта между 5 - 10 години, вклюва понякога и физически наказания. Трябва и да Плевневлиев писмо. Трябва да се промени конституцията и всички родители, които пошляпват децата си, да се вкарват в затвора, а децата им да се отглеждат от институции с любов и разбиране.

аз бих нашляпала и доста възрастни...