Невена Цонева пусна клип по нейни текст и музика

Първият авторски проект на Невена Цонева „Когато най-силно ще боли” вече е факт.

Обратно в новината

Коментари - Невена Цонева пусна клип по нейни текст и музика | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен Невена Цонева е поредното доказателство че имаме добри изпълнители, но нямаме добри композитори. Явно това е и причинана Невена да си направи сама всичко, но най-важното мелодията не и се е получило според мен. Семпло, доста семпло...

Харесвам Невена много, но тази песен звучи като рок парче от 80-та година. Освен това, текстът не е хубав. Все пак се надявам, че рано или късно Невена ще се наложи на музикалния пазар у нас.

Не обиждай рока от 80-те! Това беше велика музика и песните се знаят и до днес! Това тук не е никакъв рок, а измишльотина в стил С.трифонов. Тази жена вие и изглежда като чалгарка.Голямо село!

langlima

Ужас! Прилича ми на чалга парче изпято и изсвирено без извивки, но въпреки това си остава чалга.:(

Съжалявам ,но мисля ,че музиката е нещо друго-това е просто мъчение.

скукаааааааааааа

Този стил не е нейният. Да не говорим, че текстът е много обикновен :/

Много харесвам Невена, но тази рок-песен не отговаря на гласа й. Доста е слабичък за този калибър. Да беше изпяла нещо по-женствено.

На мен лично песента ми се видя семпла, лесно смилаема, а Невена звучеше както чалга-певица. Т.е. нищо отличително и запомнящо се. Но от друга страна уважавам труда на хората, нека творят или поне пробват. Много по-добре от нищо не правещите мрънкачи на които все някой друг им е проблема.

Песента е мелодична и на мен лично ми хареса,предпочитам такава музика пред грухтене,баране по гениталиите и текст като за публичен дом.Невена има много топъл глас,пее страхотно,но не зная защо наистина не се наложи.

maniana

Успех, Невена!

Жалко е, че в България нямаме възможност да правим нещата както трябва - текстописец прави текстове, композитор музика, изпълнителят изпълнява. Само така може да бъде постигнат истински качествен продукт. Невена е много талантлива и много я харесвам като изпълнител, но ще й е трудно да съвместява 5 функции в себе си и то на високо ниво.

Амчи на нас кой ни е писал текстовете и музиката, мислиш?!?

Тази песен е за боклука,няма кой да я купи.Т.Е. фалит.

хареса ми...

Песента е хубава, мелодична и не знам защо все се започва с тотално отричане. Момичето наистина има хубав глас и който твърди обратното сигурно е глух. Само единствено да не залита към чалгата!

Красавица! Но и трябва читав имперсарио.

Не съм голям почитател и разбирач на тая музика, ама на мен тази песен с нищо не ме впечатли. Иначе Невена ми е симпатична, но все си мисля, че така и не се намери добър начин да ѝ се използва гласа.

Сетила се Мара, да се побара. Тая от кога прави кариера, вече излезе в пенсия и първи албум. Невена, вече никой нете помни, има много млади таланти

Това, че си много млада се вижда, ама как ли да скриеш и факта , че си още по-много проста ?

Мелодията е добра, но текстът е трябвало да бъде професионално написан. Боли-върви-ще чуваш тти...това са изтъркани послания. Хубава е и хубаво пее. Но за хитове се иска сбор от професионалисти. Успех, Невена!

пак ли с тая ни занимавате,Стига вече-омръзнаниииии......

След издънката с "Гласът на България" Невенчето се е впуснала в кризисен ПР, но с пеенето не и се отдава. Видя се, че като и изключат гласовия компютър, на живо гласчето и е доста семпличко. Най-вероятно ще пресоли манджата с тия чести появявания по форумите.

Клип за 42 лева....

е и? снобското мислене ще ви затрие

иначе хваща окото Невенчето, ама като певица не става! Да вземе да роди някое дете и да се прибира в къщи да прави манджи и да сменя памперси по-добре