Вредните конфигурации в семейството

И майката и бащата играят важна роля в живота на детето.

Обратно в новината

Коментари - Вредните конфигурации в семейството | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи пак излиза,че всичко зависи от жената...горките жени,къде,какво,все те са виновни.Трябва да разпределят любовта си правилно,така че всички да са доволни,трябва да имат енергия за грижите в дома,работата навън и винаги да са свежи и усмихнати...

Много вярно е написано даже. Мъж ми и свеки са жив пример за такива отношения. Понякога не мога да ги трая вече. Тая не ни оставя на мира и се меси непрекъснато - даже и в коко часа да ядем и какво ли не, а той й позволява това и майка му е светицата, а аз лошата.

Тогава се разведи....

На мен ми е интересно, дори и само на думи как според психологията двама души могат да живеят в хармония помежду си? Това за според мен не е само психология. А и твърденията на въпросната госпожа психолог ми се струват доста хлъзгави. Патологиите лесно се посочват и откриват в другите не не и в нас самите. И тук е основната грешка на психологията - все някой друг е виновен чак до девето коляно:)

просто много филмчета си гледал от САЩ.

За да живеят двама души в хармония е необходимо всеки от тях да е в хармония със себе си, а чак след това двете хармонии да се слеят в една хармония. Нещо като каручка с два коня- ако единият кон не е в хармония със себе си, то той не би можал да тегли каручката до другия кон .

това ми мяза като на следното да вземем една книжка от запада или от русия по психология и да вземем да е четем по радиото.