Вижте топ 15 на звездите с пищни форми

Времената на болезнено слабите модели от 90-те години отдавна отминаха.

Обратно в новината

Коментари - Вижте топ 15 на звездите с пищни форми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

моите топ три са: 1.Моника Белучи 2.Меган Фокс 3.Кейти Пери ....

Само и единствено Тайра Бенкс е радост за окото и празник за душата... Другите или поне някой от тях са чаровни като Салма, ама Джей Ло и Кардашиян са анти в тяло...

Chefo77

Каква форма на пясъчен часовник бре? Една трета са безформени тулупи, една трета са обърнати кофи и една трета са ОК. Егати класацията!

Салемените силикони...можеше да приемем, че долу-горе изглежда добре за 150-те то со сантиментра

Че то от тези на снимките кажи-речи само Салма прилича на човек ...

Тука са се изявили един куп незадоволени мъже, за които екзибиционизмът чрез цинизми, намеци и думи е начин за задоволяване.

Това тука дето сте го показале са радости за ора с големи шепи. На нас, дека гордостта не ни е баш у размера на шепите, по ни аресва некое кръшно като козленце, да подрипа саминко...

Първа фаза-всички са грозни ,козленцата подрипат.Демек дедо лежи проснат и то се клати отгоре.Втора фаза ,козленцето вече не е отгоре а отзат,щот пак трепе некой да рипа ,но и виаграта не помага,пък силиконовите колани са еФтини.До колкото знам мъжа трябва да има здрав кръст,не козленцето.Дедовци или гейове.Се тая ,и двата вида са безобидни за жените и двата вида ги мразят,защото им напомнят за непълноцеността им като мъже.

От тук сниманите според мен Тайра Банкс няма никакво място в тази класация. Нейното тяло е направо СЪВЪРШЕНО! Пропорции, корем, крака, ханш....докато другите са или дебелогъзи или цицорести или късобаджачести и не могат да се мерят изобщо с нея

Аз също се учудих, че тя е в класацията сред останалите...добре сте ги описали. Но може би в сравнение с другите модели, които са кльощави, тя наистина си има форми. Сигурно затова е тук. Това е жена с форми, които радват окото. Другите - твърдо не.

Напълно подкрепям коментара, единствено Тайра Бенкс има пропорционално тяло и правилни извивки... радост за окото, празник за сетета...

Тук половината коментират как биха изглеждали въпросните дами след 20-30 години....Ако Дръгливите да не би да не увиснат ? В един момент ще са само сгърчена кожа като на шар пей . Ама кученцата поне са сладки и мекички.....Накратко-дамите с а си супер ! Ама трябва да си ценител....

По-малко недоволствай пред компа и тръгвай на фитнес.

Какво е Компа"? да не е вид компост?

Ограничено мислене - щом не си дръглива точилка, значи си шопар.Има жени, които са в златната среда и имат още куп качества, освен това да се перчат със слаботелесното си тяло.Но ти не би го разбрала.

Бъдете по - естетична и по - взискателна милейди. В кардашиян виждам само пошлост, кич и огромен ханш...

ето един реалистичен коментар.въпрос на ген е разбира се всичко,освен ако не се наблъскаш със силикон.наднормено тегло не е здравослово.може да изглежда сочно,дкато са млади,но послеееее......яко се наливат отгоре на това,което вече имат и после заради възрастта всичко висва.хаиде да си го кажем направо.гравитация....

Не виждам и една от най-красивите жени за мен - Моника Белучи.

Стою

И аз за нея гледах, ма в новината приказват за "американска мода"... Да вземат да се допитат до южните ни съседи/комшии.

Напоследък май започнаха да ни подготвят за ефектите от нахлуването на ГМО в Европа с подписването на търговското споразумение със САЩ. Талия над 80 см е опасна за здравето!

Хубавото тяло е много важно за една жена. Но за жената успеха се дължи на това кой е съпруга й или баща й.

Не, Иванов, това е успеха на "кифлата", която е доста популяризирана в нашите среди.Ти да видиш, има много умни и успели жени.

На тати тамагочитата сладки...дебели били, еди кви си били, арни са си мометата, вие кво искате- 2 метра кожа, рагу и зъби ли ? Мерси сме, ей такива са много убави, само дето няма кой да ги оправя там, на ония от дрогата не им става, да дойдат тук и ще видя булгарише бомбоне...малко високооборотна грес и ще плющят като на стара вършачка каиша, особено това с влажният поглед на кошута

Само заради каиша на вършачката! чувал съм го как плющи :-)))))))))

Това е тържество на материята над духа!

Представи си материята след 20-30 години какво ще представлява - на едната да легнеш, с другата да се завиеш! Бррр, не не ща!

Свърши силикона в железарията и се чудех къде е отишъл , а то къде бил!!!

Тайра е класи над всички показани тук! Някои са направо страшни, На други неим трябват имоти, имат си по няколко декара зад гърба. Светът е тотално изтрещял!

Jeni

Кели Брук е много сладка, а Амбър Роуз ... з"дник и бутове!

Ех, какво знаете вие андрешковци? Да се заровиш в голем задник и между големи цици на топло и да ближеш, ближеш, ближеш до забрава...

Ще по.върна... Много извратени имало явно! И ближеш какво - мас ли??

С Мерлин може да се мери само Салма от тук показаните! Както казва Чандлър - секс на талази!

Hе знам защо,жените с големи цици и голям дупе ги наричат звезди??!! а мъжете с голям член и големи топки им викат....Hадарен,..като Mагаре ??!! хм...каква обида само??!!

А защо на жените дето сменят през ден мъжете им викат К...И, а на мъжете дето сменят жените всеки ден им викат "ГолЕми Е..ЧИ"??

Всичко хубаво, ама къде а цопнаха тая Ники Минаж.... Барем да можеше да пее, а тя...

Както е казал поета : "Голям майстор на голям тезгях работи!!!"

Или голяма свиня на още по-голяма се хвърля

Само хора със специфични ментални особености смесват в едно изречение животно и секс!!! Явно си от тях!!!

А така да има кво да барнеш:);). Който иска да няма никакви пищни форми да си хване някой мъж. С гейове е пълно сред дизайнерите и те затова искат жените да приличат на мъже.

Ама тая Амбър Роуз е пищна, пищна, та чак се е препищнила! Краката и са като някакви свински бутове, а задникът и е по-голям от на шести полк тупана!

Абе ,важи .Хубавелка е .

"В традиционната американска мода правилото е "колкото по-голямо, толкова по-добре"" Много обичат да грухтят и да се тъпчат със "здравословни" GMO храни.

Както казваше моят дядо: Големите цици отвличат ебача от главната цел!

Ако слушаш дедо ти ще си останеш само един чикирики и жена нема да барнеш. Хах.

Тц, не позна, женен съм от 25 години - цяла вечност!

Чак сега виждам поста ти :) Ето че възрастните хора сме мъдри. А децата нищо не разбират, нема какво да им отговаряш.

Затова са сложили и JLo в класацията, за да те върне към основната цел. :-)

ГОЛЕМИЯ ЕБ.Ч ,НИЩО НЕ ГО РАЪСЕЙВА....

защото той само се хвали но работа не върши.

Така приказват само мъжете, които са попаднали жени с малки цици.

По-добре здрава мадама отколкото скоба. И нека да сън цицоман, а не пришкоман. Скоба с пришки или мадама с цици?

ЪЪ забравих да си кажа че тука ми липсва Франческа Делера, а са сложили няколко дебелогъзи но не и пищни женици.

Франческа Делера и Белучи! Уникални жени са.

Най-готината е Салма Хайек!!! Не мога да се сдържа....връщам се след малко... ;)

повече от показаните "жени" имат задници на които биха завидели Татра-та и Урал-а. Ако наистина е модерно да си лоена топка, то значи, че поговорката "дълъг колан къс живот" не е актуална. Прекомерният задник и висналите цомби са грозно нещо. Силиконът също. Всичко е хубаво, ако е умерено.

Точно така, браво. Ах на дяда хубавиците.

Салма Хайек, Десперадо. Минаваща по улицата, два дарака с мексиканоси се сблъскват и почва кавга. Незабравима сцена.

Кравешки вимета и конски задници . Мога да ги изплющя всичките

Извивки, извивки, ама си трябва и хармонично тяло.

Момето е напращяло и се е развило прекомерно от тази пуста бигамия. Дето се казва, и на височина, и на дължина напред е еднакво. Ако можеше сега и една екстензия на бедрата да се спретне-е...Май най-обича да й гъделичкат сливиците отвътре.

Няма я най-важната - Моника Белучи.

Прекалено,доста прекалено,чак грубо.хубаво е жената да има голям бюст,но дупето трябва да бъде като детско барабанче и ако е съчетано с дълги крака.....На снимките почти всичоко прилича на прасна свиня!

Такива, дето ги описваш са само жените със силиконов бюст. За големия бюст трябва и носеща конструкция, която да го понесе. Ама това да го разбереш, трябва да си учил механика.

Мдааа, много рядко слаба жена е с голям естествен бюст. То дори е неестествено чисто визуално.И не знам колко е здравословно на слабо тяло големи бомби, дори силиконови. Нямаше ли някоя фолк дива, която си намали бюста, заради болки в гърба и опасност от увреждане на гръбначния стълб. Така че или голям бюст с пищни форми или стройно тяло с малък бюст. Всеки мъж сам избира, въпрос на вкус. Но всичко наведнъж не става, няма перфектни хора. То и жените искаме много неща, ама не става....

Ми това съм аз бре, стройна,слаба с голям бюст и малко дупе, при това всичко ми е естествено:) Въпрос на ген!

дай тел да ти звънна?

Щом я няма София Вергара нещо не е много точна тази класация :)

Готини са, но все пак бих искала да поотслабна малко вместо да се успокоявам, че извивките са на мода.