Коментари - Зуека: Децата ми много си приличат | life.dir.bg
назад

Зуека: Децата ми много си приличат

Въпреки че половинката на Зуека Ани трудно приемала злостните коментари след разкриването на връзката им, днес тя се радва на семейно щастие.

Обратно в новината

Коментари - Зуека: Децата ми много си приличат | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

догур си е зуето то таа нина прили4а на баба

старите хора са казали: маж като се замогне /издигне/, кащата му става тясна и жената грозна.

Зуека е талантлив.Може да не е хубавец,но е чаровник.Той си беше известен и преди Нина.Не знам защо чета злостни коментари за щастие,изградено върху нещастие и т.н.Нина сама не се е погрижила да задържи мъжа си.Всеки не може да е красив,но би могла да отслабне и да се поддържа.Да си направи хубава прическа,да изглежда като жена.Ама тя е толкова самодоволна и самовлюбена,че си е мислела,че Зуека й е в кърпа вързан.Това да е за поука на другите властни и самовлюбени жени.

Ми тя новата на Зуека е по-грозна от Нина.Прилича на дебел мъж.Единствено е по-млада ,но нито е стройна фиданка,нито е красива.А Зуечето е двулично човече което години водеше паралелен живот с две жени.Какъв срам ...дъщеря му да разкрие двуличността му.Сега седнал да се обяснява...дано децата не приличат на него.

Хайде сега, недей да лъжеш детето. И с психотерапевтични комплименти не можеш да изпереш гузната си съвест.

Оставете го тоя мерзавец....заряза мен красавицата и детето и се нахендри на оня дебел хипопотам....Верно не беше красавец, но пък голям комик и ...смешник излезна!

Благодарение на Нина, направи кариера и го познават хората , а се надува. Когато беше беден и с жълтите тениски по улиците това Нина беше най-добрата, а сега сложи малко пари в потфейла и да попита новата щеше ли да го вземе едно време с тениската-жълтата

Зуек, като казваш , че си приличат децата ти искаш да станеш по-смешен ли ? И какво ги интересува хората за твоя личен живот? Хайде стига хвалби ! Интелигентните хора не се хвалят , те просто си живеят скромно , така да знаеш.

Защо ме изтрихте,като писах,че прилича на вампир?! Може да играе в хорър,не му трябва грим.

Много са му равни зъбките, няма кучешки! И затова е извън темата.

Това е защото и двете ти жени са еднакво грозни и дебели - т-е- генетичния материал е много сходен

ама много е грозен и защо трябва да ни го набивате тоя некадарник.

Впечатляващ правопис... KLETA MAJKA BALGARIJA :(

Jeni

Не го харесвай, но не го обиждай! И всеки сам решава как да си живее живота, не на да се допитва до теб!

представятттте ли си каква става физиономята му когато "свършва" - филм на ужасите.

Не, но си представяме твоята физиономия, ако свърши в теб. Ужас и половина :))

" a ( нерегистриран ) 20.02.2015 13:48 представятттте ли си каква става физиономята му когато "свършва" - филм на ужасите. " хахаххахахахах този коментар ме скапА от смях, а тоя 004 отдолу е глупак.

Предлагам ,щом жените му са много щастливи и децата много се радват и си приличат.Да направи като в исляма.1ден при старата ,1 ден при новата.Каквото на едната в леглото и с пари ,такова и другата.Всичко друго е лицемерие,егоизъм и наглост с която обясняваш нагона си.Децата му какво да правят ,още са финансово зависими от него, а като пораснат и на Луната да идат той е баща им.Човек не може да си смени кожата.Май е този вече не излиза от образ.

то всичко стоиностно което направи беше с първата му жена. сега което прави е хал-ту-ра!!!

Стою

В десетката! Браво!

Ми то при всички е така ! Вторият брак е окончателно бракуване !

Gal

е нали и той ще остарее......

не стаеят а тая повлекана като е млада да не би да има някакъв смисъл освен, че е във фертилна възраст

Тя Нина си знае колко и с какво се гордее

Ани си падаше по жени...Ама пусти пари и слава....

A ти много ли си умен и красив, моля?! Не мисля!

Зуека е един от малкото, които не си струва да го напсуваш. Свестен тип. Айде, ако обичате, недейте толкоз да се интересувате от жените му, ами си гледайте ваш'те! Човека има право да си търси щастието.

зло джудже,противно,а да се присмива от екран умее,отвратителен!

махаите веднага това плашило,да се снима само във филми на ужасите!!!

"Зуека: Децата ми много си приличат..." ....Само се моля на тебе да не приличат! Грозно, гадно, злобно, дребно човече....

И да триете по грозен от този няма по СВЕТА. Уди Алън е КРАСАВЕЦ СПРЯМО НЕГО, НО ПЪК КАДЪРЕН ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕГО. Те тва е.

Не може да му се отрече, че е много кадърно момче, щом и рачков се качи на гърба му, че и на сериозно се е взел. Зуека просто си може. За жени и деца, щом не чука моята, да прави кво си ще.

с т'ва селско изказване,няма начин други да не чукат твоята...докато си на риба.

Не всички са като теб, да правят чекии без ръце.

И моите си приличат.

А бе, като чета такива дивотии си мисля дали в следващите 5-10 години и аз ще изтрещя... Дано не е при всички мъже, щото отстрани много смешно изглежда. От поне 20 г. си мечтая за Харлей ще взема да си купя най-накрая, като превенция за кризата на средната възраст. То и дядо на мотор не е приятна гледка, ама като сложа каска, кой ще ме знае... Пък по-добре на мотор отколкото с гадже на годините на сина ми...

Ехо.... какво по-секси от леко прошарен мъж , лека брада и мотор - според мен класика в жанра, черни очила - тип police, мирис на хубав френски парфюм носещ се като лек бриз от чистата риза под класическото кожено яке , без много капси и дрънкулки. Добро попадение, но това няма да те спаси от ордите истински мацки.

Живеем в аморален свят. И "звездите" ни - аморални, като всичко останало. До кога ли ще продължи всичко това и как ли ще свърши? Моля се Бог да ни вразуми, най-вече да ни спаси от нас самите.

Така си е !

са от един и същ комшия ;-)

Значи "начи", си голям простак!

Ей, прекрасно чувство за хумор имате непростаците.

да те светна деца се правят чрез това, което за възмутените е простотия!

Мале, как са ти наскачали, тия вярно не разбират от хумор.