”Бърдмен”, Мур и Редмейн с триумф на Оскарите

За Най-добър филм бе обявен "Бърдмен", в който главната роля изпълнява Майкъл Кийтън.

Обратно в новината

Коментари - ”Бърдмен”, Мур и Редмейн с триумф на Оскарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние тази година изпуснахме влака, но догодина непременно ще участваме с филма финансиран от ДПС "Дякон Левски". Така де, поляците с какво са по-добри от нас!

Доста силна селекция тази година, отдавна не е било така. Аз лично бих прибавила и Предопределено с Итън Хоук и, разбира се, Интерстелър, но без последните му 10 минути бозав американски финал. Това с Бърдмен ми е малко прекалено, но всеки артист си е един бърдмен през определени периоди, така че си беше очаквано. Някъде мернах някакво пренебрежение по отношение на актьорския труд, но точно във филмите тази година се вижда, че това е талант и много много къртовски труд! Моите адмирации, удоволствие беше да гледам номинираните!

Хаха, тая помия бърдман спечели а няма нито един Оскар за gone girl. Мда, на зле отиват

Точно пък Gone Gilr е балон с вонливи газове.

Винаги трябва да се уточнява , че въпросните филмови награди са най-престижните еврейски такива ;) Фен съм на европейското кино , с класи е над холивудското. Препоръчвам " Игра на кодове " , съгласен съм , че Бенедикт е невероятен . Мисля си , че да се пръскат милиони за някакво кичозно събитие , на фона на милионите хора , засегнати от воини , глад , болести и природни катаклизми , е меко казано извратено. Особенно когато гореспоменатите нещастия са пряка последица от действията на спонсорите на малоумния цирк. Със здраве : )

супер коментар, съгласна съм напълно. :)

Полският "Ида" на режисьора Павел Павликовски=претенция, скука, нескопосана игра!

Някой да не се излъжи да го гледа т.нар. " Бърдмен"! По-тъп филм през живота си не бях гледала, едва дочаках края!

moket1

Единствено може би бозата със Скарлет Йохансон.

Иди гледай "50 нюанса ...", тогава говори за боза и тъпи филми !

Доколкото разбирам, все при филми, с тема човек болен от нещо, отидоха наградите.

Все още не съм гледал Бърдмен. Но съм гледал 80% от филмите на Иняриту. Много е добър!

Филмът е много добър, но чак толкова Оскари...Просто всеки артист вижда себе си в главния герой и това е основната причина да му дадат толкова награди :) Гледайте, определено е за гледане.

Т. нар. филмово и театрално изкуство винаги е било едно порно в същината си. По времето на Римската империя да си актьор била една от най-презрените професии, защото да играеш друг образ се е свързвало с лицемерието. В Рим на почит са били гладиаторите, защото са залагали живота си на арената и страданието и смъртта им са били истински. Актьорската професия набира популярност през Ренесанса, като актьорите още тогава са изпълнявали и сексуално-обслужващи функции на богатите. Така е и сега. Трудно се намира "велик" актьор който да не е започнал с чистата форма на това "изкуство", което е порното. Нашето общество обаче направи актьорската паплач богата чрез рекламата и политическото доктриньорство. По тази причина от 20 години не плащам и стотинка за гледане на филми.

а четеш ли книги ? И какво мислиш за създадените от автора персонажи в тях?

Когато ми задават този въпрос "какво мислиш за..." на мен ми плащат и то добре. Иначе какво мисля си е моя работа, освен в случаите когато реша да изложа мислите си безплатно, както съм направил по-горе.

Много точно казано. Същото се отнася и за певците и спортистите.

тоест хората с талант не стават, за да могат некадърниците да имат по-голямо самочувствие и да превъзмогнат комплексите си :) живеете май в собствен свят, господа...

За спорта има една разлика. Неговите източници са по-древни и са свързани с изкуството да се намира храна и да се печелят битки. Тогава спорта е имал пряк и съществен смисъл. Сега той също е изроден до поредните рекламна и хазартна индустрии за глупаци.

20 години не плащам и стотинка за ток и вода уткрийте разликите дет ги няма

А пращал ли си смс-и за някое реалити ?

Дженифър Лопес и жената на Робърт Дювал са с еднакви рокли!!!

Да ! Всичко е суета ! Всички награди в изкуството са за да чешат егото на творците . А всъщност всяко произведение е субективен "прочит" на нещо . И понеже животът е "последователно и свързано задоволяване на емоции" хората се подават на суета сред себеподобни. Т.е. , обективност изобщо не съществува и всеки е прав в коментара си. Често се случва , след време, да си променяме становището за прочетено или видяно и да се чудим как сме го харесвали или как не сме разбрали , че е добро .

Някой да знае къде мога да гледам запис на Оскарите?

нищо интересно, аз ги гледах, скука. намери си и две и три други занимания докато ги гледаш, за да мине по-бързо времето.

Панаир на суетата. Събраха се шутовете да си покажат тоалетите за милиони и да си раздадат по някоя друга статуетка. Резултатът е изхарчени милиони долари за нещо абсолютно ненужно, а в същото време не им спират устите да приказват как се борят с беднотията и мизерията по света. Хайде сега киноманите да започнат с минусите.

поне са ги изкарали с труд милионите и си е тяхна работа за какво ще ги харчат...а ти кой беше ?

Какъв труд бе палячо - да се прави на друг за десетки милиони долари - това труд ли е ? А ти кой беше - сив бетонен цървул, който пълзи в краката на измислени идоли и се изживява като техен приятел ? Съчустваш ли ? Подражаваш нали ? А нещо смислено сътвори ли ? Жалка картинка ...

Ето това е възможно най-тъпият начин да коментираш която и да е новина - хората гладуват, а те си правят панаир на суетата. Като няма какво да кажеш, не се насилвай.

Ами всеки има право на мнение. А вие които се обиждате от такива изказвания явно сте от гилдията на артистите.

Филм за невероятната журналистка Политковская взе награда на Мосфилм тоази година в моя Росия. Друга награда взе екшън с главен герой агент Литвиненко. Лично другаря В. илич Путлер връчи наградите трогнат и със сълзи в очите ...

Има си хас, след цялата кампания "залей си главата с вода" няма как да не дадат награда на Хокинг.

Наградата не е на Хокинг, а за уникалното актьорско изпълнение на Еди, правиш ли разлика между най-добър филм (BIRDMAN) и най-добра мъжка роля...а ти си илитерат и нищо не разбираш от кино!

Смешници. Бенедикт заслужаваше Оскар за "Игра на кодове". Брилянтен филм, великолепна игра. Да го д...

я списък на фимите, които не трябва да гледам. хахаха :-) Имаше лаф на един режисьор: Филм за хората ли ще правим или за Оскар. :-D

Едва ли разбираш от кино, независимо от кого е направено и затова не можа да удържиш тъпотията си да я излееш във форума. П.С. Другият ми коментар е за ценителите: впечатлена съм, че тази година селекцията от филми не е комерсиална и всички номинирани са чудесни филми.

подкрепям напълно мнението, за пръв път от много време да съм съгласен с всички наградени, уникална конкуренция тази година с много стойностни филми...само една забележка имам, не съм чувал никога през живота си такъв звук както при филма Интерстелар, бях в кинозалата и мислех че цялата зала ще излети, когато се заплаиха двигателите на совалката :) уникален звук...определено за ОСКАР

"Съдията" с Робърт Дювал е най-добрия филм, който съм гледал от години и е страшно стойностен, но игарата на Еди Редмейн в "Теория на всичкото", определено заслужаваше оскар!

леле много русофилистик в тази България бееее хахахаха шЪ сЪ упрайти скоро значи.

Много са по форумите, че са мързеливи търтеи!!! Иначе ги видяхме - на протестите против НАТО 70-80 човека организирано и платено, а на протестите против руската политика 1300 човека... :)

Явно ти си тоя дето им е изготвил разплащателната ведомост на 1300 -те соросиди. Сега ако ви спуснат и едно партино поръчение да се размножавате по между си след 1000 години може да съберете необходимия минимум за един класен евромайдан....

В моя Русия гледаме за баба Ванга сериала, а в деградиралата хамерика гледат секса и града. В моя Русия гледаме Те се стражаваха за Сталину, в хамериката гледат Убийци по рождение. Сега са пуснали и хубави китайски и северно корейски комедии в кината в Маскве. Всеки умен човек с незомбиран от соросидната пропаганда ще направи сам разликата и ще избере правилното.

Ниско ниво на подмяна на оценките. Опитайте пак, може би ще Ви се получи.

Аз гледам само Мосфилм. Западното "кино" само зомбира чистия ми, морален и детствен мозък на русофил

Ходи се лекувай. Дори не си забавен.

в този сайт под всяка новина трябва да се напомня, към какво се стреми пропагандата му

Тъпи филми.

А кои са остри?

Е защо не дадоха Оскар на Майкъл Кийтън?

защото е по-лесно да играеш себе си отколкото смачкан и изкривен физически човек, изтъкан от хиляди емоции! Но определено поклон пред Кийтън за изпълнението, уникално беше!