Роклите на актрисите с ”Оскар” от 2000г. досега

Роклята на актрисата Джулиан Мур, с която тя взе своя "Оскар" вчера, е била изработвана в продължение на 987 часа или близо 40 дни.

Обратно в новината

Коментари - Роклите на актрисите с ”Оскар” от 2000г. досега | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам само да добавя- слу4ват се нещата само на този, който докато 4ака действа.

Джулиан Мур е прекрасна а вие сте грозни ,нещастни злобари.

това куркузу от снимката не става даже и за трибют! отварт! поредната американска отврат! спрете да им се подлагате и ни ги пробутвате! нашите ни стигат! съща чалгарка!

рокля която е виновна за убите слонове заради бивните. скапана работа

умна, добра, интересна актриса! брава!

Крайно време беше да получи Оскар и него дълго го чака.Много добра актриса!

Да заповяда госпожа Мур у нас, където ако на 25 не си омъжена и на 30 нямаш вече две деца, те сочат с пръст, че си егоистка, кариеристка и т.н. Кой ли е чувал за духовно съзряване и личностно израстване...а не само и само да имаш дете, за да се отчетеш пред обществото, че видиш ли голямо добро си сторил!

Зависи в какви среди сте отраснали и се движите, никой в моето обкръжение не коментира така жени без семейство. Но за себе си съжалявам, че не родих едно дете преди 30 тата си година, сега на прага на 40 е късно, предвид личното здраве.

да бе, късно... първото си дете родих на з5, второто на з7... сега съм на ч0 и се чувствам прекрасно... :) и определено средата има значение - нито една от приятелките ми не роди преди з2-3з! затова пък всички имат прекрасна кариера и семеиство плод на зрял избор и след дулгосрочна връзка...

Интересно, много интересно! Написано от истинска жена, минал по пътя, който описва. Но и друго ми е интересно: ако се приложи схемата от едно време (Възраждане и преди него) - станат на възраст полово зрели и оппала - сватбва. Родителите се разбират и се създава семейство. Иска му се на момчето - ей го момето, до него :) Негово си, нема да има срамотии, нема д аим изневери и проституция. Всичко е законно и реално. Иамло е по-здрав дух, от сега. Днес наистина всичко друго е по-напред от Децата. Имам предвид българите. Имали сме здрав корен, поради тези причини. Днес се омешахме с други и ни се изменя гена. Ей на, ингилизте вкарват и трети в играта. Засега с ДНК, ама после ще е и реално - ще има два в една :):) ... Ако не съм прав - вижте резултатите, мененията. Говоря за масовост, а не за изключения!

Всичко си идва навреме за онзи, който умее да чака.