Карли Клос избра ученето пред Victoria's secret

Красавицата от Victoria's secret Карли Клос вече няма да бъде модел на производителя на луксозно бельо. Вместо това тя ще се посвети на образованието си.

Обратно в новината

Коментари - Карли Клос избра ученето пред Victoria's secret | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво. така се прави. само тъпи зелки са задоволяват с това да си показват телата в тоя живот. които има мозък и талант нека ги използва , за да се докаже като добър специалист.

ех и аз да имах такова тяло. страхотна

Чудесно! А какво ще учи?

Как ми се иска да преспя с нея.

Ей сега ще почнат да ти пишат от руското послство минуси... Как може да не боготвориш водката... С жени ще се занимаваш не те е срам...

Абе как така приемат в университет ако някоя кифла ти напише препоръка? И какво точно е препоръчала, че е добра в някои френски рецепти, може и турски. Иначе, нека учи момичето.

не знаеш цалата истина. в западен университет е по-леко да влезеш, но трябва яко учене и акъл, за да останеш и си завършиш образованието. не е като в бг. особено в този университет, които е елитен изискванията са много сериозни, повярваи.

Щом сега е обикновена студентка може ли да си я поръчам? Тя ще се нуждае от пари за следването.

Ей палавнико, внимавай какво си поръчваш. Изберете родното от ц. гара!

а теб да те поручаме моге ли?

Много умна постъпка! Манекенството е до време, тя добре го е разбрала и е направила наистина добра инвестиция на парите си от моделството! Браво!

Благодаря ти, вдигна ми настроението. Имало и умни хора, които да пишат тук!

След стажа си в "Секретите на Виктория", предполагам ще следва медицина или микробиология?

Защо не! Cindy Crawford е учили за химик-инженер, и то със стипендия, но се отказала, за да се "отдаде" на кариерата си като модел!

Да си успял модел, означава и да имаш нещо в главата, защото винаги има по-хубави, по-високи и по-слаби от теб. Конкуренцията е много голяма, защото непрекъснато се появават по-млади модели..така че ако нямаш акъл, не можеш да се наложиш. Само с късмет и хубост не става.

И какво искаш да кажеш, че аз ще си остана треторазряден "Лош и Гол" модел?

добре че ми каза

Глупците казват: "Глупава е!". Умните казват: "Умна е." Ти решаваш от кои си.

Правилно!! Мисли за бъдещето си! Не иска на 25 г. да я обявят за баба и да си търси препитанието като компаньонка!

Готов съм да ме обучава.... По цяла нощ...

2 минуса, защото съм намекнал, че бих...... с това красиво създание цяла нощ.... Верно сте от третия пол всичките в руското посолство...

Тая нещо май е откачила.

"Карли беше приета в университета, след като колежката й Кристи Търлингтън, възпитаничка на същото висше учебно заведение, написа препоръка за нея" Егати университета

кой е все пак този университет?

Някакъв, в който те приемат с препоръка от манекенка

В университетите в Северна Америка /САЩ и Канада/ е лесно да влезнеш. Трудно е да завършиш, повярвай ми. Изискванията са на много висико ниво, но шанс за започване се дава на всеки.

Глупи, вместо да си се врътка до 35 и да се пенсионира от подиума, и да си гледа кефа и живота, та кариера ше прави. Ма мазохистки колко щеш