Зоуи Салдана разкри как е отслабнала

Зоуи Салдана, която роди близнаци преди 3 месеца, разкри, че всъщност доста лесно е свалила килограмите, натрупани по време на бременността.

Обратно в новината

Коментари - Зоуи Салдана разкри как е отслабнала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отслабнала?! Не разваляйте хубавата жената!

Стига с тези глупости за кърменето. Има кърмещи жени- слонове! Не съм кърмила и ден, свалих 11 те килограма за 3 седмици - нямам спомен дори диета да съм пазила.

Затова ли не си кърмила, понеже ти е противопоказно?

vesimar@yahoo.com

Противопоказно е разбира се - за силикончето.

Доказано е, че при кърмене на поискване дневно се изгарят 500 калории. Не е невъзможно да казва истината. И все пак те са свикнали на режим, едва ли се е тъпкала с торти, но съм съгласна, че кърменето помага.

то и аз кърмя вече 3,5 год, но някак си не съм станала на клечка... Всичко е гени и разбира се по/малко стрес

Ей вярно , в БГ само малоумници са останали. Трябва да въведат разрешителни за ползване на интернет и задължително психопреглед......

Ще я заслабя с много секс !

Как ли ще трябва отслабва, когато стане на 60 години (?), защото като я гледам тогава ще бъде просто една друсла ...

Егати наградите, щом Скалътъ излиза да ги обявява.

Много интересно,че никоя не казва как е отслабнала.Тази кърмела,друга правела фитнес,дрън-дрън.Според мен пият някакви хапчета,но не казват,защото не звучи здравословно.

По време на бременността бях качила 17кг. Десет дни след раждането бях минус 12кг. Два-три месеца по-късно свалих и останалите. Това при яко хапване, но на здравословна храна, защото кърмя и търчене покрай бебето. Така, че нищо чудно няма.

Няма да ядеш.

Няма нищо толкова чудодейно. Просто по време на бременността следиш теглото и гледаш да не качваш прекомерно. При нормално качване в рамките на 10-13 кг., после за месец-два си във форма.

Е, това вече са пълни глупости! Кърмене, бла-бла! Пластичната хирургия си е казала думата тук!