Жени Калканджиева отпразнува 40 във Виена

Жени Калканджиева отбеляза 40-ия си рожден ден в австрийската столица.

Обратно в новината

Коментари - Жени Калканджиева отпразнува 40 във Виена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е нейната титла за 6-то място в света в ЮАР му струва на Маргина 250000..след като забременя от него и махна детето му, той изпрати да я пребият.. да не говорим, че черни джипове развеждат нейните "манекенки" из скъпите квартали на София да дефилират.. Когато фактите говорят, дори ББ мълчи..

Не е добре празнуването на 40 г. - предизвикваш съдбата за лошо.Може и да е дошло време да плаща за мутрите ......

Ако е с китайско , може .

Xm,sus sigurnost na teb ti namaliava akula ,ako go imash izobshto...

много скромно ,мила жени - тортичка, виенско кафе - да не би да се подготвяш за манастир - дойде ти акъла в главата и може би ще решиш да си изкупиш грехивете

Hа 40 ли ?? Oвулацията и значи намалявааааа....

E това дето го изръси е върховна глупост.

A az otpraznuvah 60 v Paris!

Жени никога не се е занимавала със сутеньорство. Тя не е алкохолизирана. Няма тъмно минало.

да е жива и здрава, и както казваш, все така честна и неопетнена

Много постничко ...

Дри-слива кифла

Няма нищо по-екзотично от нахут яхния!Баба ми го готвеше,щото нямаше пари да иде до Виена,нито пък да плати на индийски готвач за това.Не знам кой е за съжаление-консуматорката на нахута,или аФторът на статията...

Who cares!

Егати безвкусието! Виена, азиатски ресторант, приятелки... А Тачката мандръса подопечни от "агенцията" и... Булгаристанско щастие!

Те това е празнуване на рожден ден! Да иде да се наплюска във Виена! макар че нещо много малка празничнта трапеза и доста бедна на снимката.

най-красивата Жена Миска в България

Браво на Тачовица!

Бахти новината, честно.

И аз като теб отдавна я чакам тая новина.

Нещо много невзрачна е станала 6 -тата по красота в света. Ама това не е за сега де, но все пак има доста по-впечатляващо изглеждащи жени от нея и без титли. Да й е честит рождения ден, изглежда готина и позитивна като човек.

това колкото по прост толкова по злобен било верно !жени е готина 6 или 10 за рдна малка страна си е доста постижение *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жалка работа. Лелчето си е поръчало пастичка. Сутеньорка-мутреса, която опропасти живота на много млади момичета.

за завистливите жени в бг жени е супер красива и на 70 ще е красива *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ама във Виена да ходиш на индийски ресторант? Колко по-хубави места знам, с бирата и джоланчетата му, ееех.

пак за гурме курбан по потурландски мечтаеш.

Като оставим тъмното й минало настрана, не мога да отрека че има естествена красота и е доста интелигентна и жена с характер. Това какво прави в личния си живот сабо ме вълнува...никой не е перфектен. Много моралисти обаче има тук.

20Г ЛЕЦУНЗИРАНА ПРОСТИТУЦИЯ НА СЦЕНА! ДА НИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ,МАМАН!

абе тая снимка пред австрийската национална библиотека (тя надали знае пред какво се е снимала...) нещо не струва: стил "простакеса със самочувствие"... явно вече само на маса е за снимка

Тази наистина прилича на дърта кошница,живота и премина в скандали и пиянсво,и ходене по мъже,и все оште не е намерила,това което тарси.

Малко е тъмно в ресторанта. Може би за това не се вижда Жени там. А кафето безспорно си е виенско - сигур и сладкарницата е там... Ама що ли ни занимава нас с лични неща. Или й трЕбва малко шум, че иначе нЕма телевизия... Все пак ЧРД! Да е жива и здрава! И да се слушат с нейния.

Много е красива Жени Калканджиева. Може да е всичко, но е единствената досега 6-та в Света

Престанете да заблуждавате - 6 в света ! Това не е вярно - Калканджиева беше в последните 10 момичета , от които се избраха трите най- красиви. И никой никога не е класирал Калканджиева - 6 -та в света !

Абе, жената празнува 40-те със задна дата. По точно с 2- години назад. Излагация!

Евгения Калканджиева си е сменила рождената дата, родена е 1973г., а сега във всички медии пишат,че `75-та. Само в България е възможно

Жени е пич и половина.Откакто яде бой,си взе урок.Малко я гледах в Брадъра-много е истинска ,не и пука от нищо.ЕВАЛА!Може да е к---а,на е честна.А това ,че ни занимава с нейните пътувания и манджи наистина е глупаво

А ОТ ПРЕСТОЯ ИСКАРА ЛИ НЯКОЙ ЛЕВ /ОТ ИСТИНСКАТА СИ ПРОФЕСИЯ/ЗА ТАЧКАТА СВОДНИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

когато една чалга фурия започне да си празнува рождения ден във виенски музей вместо при Петко Янкин, нещо не е наред....най-вече с главата.

Въообще не ми пука къде е тази тъпа ку-ь ,не не занимавайте. Няма един обществено полезен труд. Такива са гниди за обществото. И на Майорка да отиде, и в дворец да живее ще си е същата самовлюбена и безполезна к.....

особено е важно нашите "мутреси" да ни информират....къде са яли ,празнували ,обличали ..и прочее обществени и професионални прояви

Добре казано, не са значими за обществото такива

аз отпразнувах моя в батх....е ииии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво Жени добре дошла в моя град:-)

А,бе,сельооооооо.................

Браво Жени добре дошла в моя храд:-)

Бе след няколко ракийки бих я бъкнал с кеф !

Е, кви екзотични ястия, брат?!! Седнала е милата в някоя сладкарница, поръчала си е виенско кафе и две тортички и си е направила снимка. Хайде, все пак от много време границите са отворени и сме попътували малко или много всички. Просто няма как да се възхитим от две торти и едно кафе. То пък все едно няма виенски сладкарници в София. Жалко, че я затвориха тази срещу паметника на армията в...

Аз си мислех, че тази е по-стара. Не знаех, че платената либов толкова състарявала... Брей брей да се ненадяваш...

Главното в новината е - " във Виена " . Ако беше във Вълчидол , какъв рожден ден щеше да е ? Това не е новина . Пък там си е нагледала контингента .

заглавието е ,,виена отпразнува ч0 годишнината на калканпотуркова с индииски гозби .индииски факири показаха как се галта оган а тя им показа как се галтат мажки 4......нове.

Морски, кое училище посещава, че така те окепазиха, бре?

не е вашето в потурландiя другарко граматикова затова и потуристанският ми е зле. sorri.

англииски саит -питаш за нещо и ти отговарят.руски саит питаш отговарят ти и те питат нещо полезно.потурландски саит пишеш отговарят ти и ти казват че ти си наи големият глупак сред стадото от глупаци.