Орнела Мути осъдена след вечеря с Путин

Орнела Мути получи условна присъда и глоба, защото излъгала, че е болна, за да пропусне участие в постановка, а вместо това била на вечеря с Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Орнела Мути осъдена след вечеря с Путин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За първи път чувам ларингитът да пречи на човек да яде. За говоренето съм съгласна.

Предполагам, че са я захапали заради Путин... ако се беше крила у тях едва ли щеше да е проблем... По принцип, обаче е правилно. И като казах правилно, у нас сигурно се издават хиляди или десетки хиляди фиктивни болнични на месец. Само че у нас плаща държавата и не е проблем, защото тя, както всички знаем, е мноооого богата и няолко мижави милиона на месец не ги усеща... Ей тъй си минават покрай борси и детски, и помощи, и всякакви там екстри, каквито само една мнооого богата държава може да си позволи...

И аз смятам, че детските трябва да се спрат. Когато ставаше въпрос за детските на ромите, всички бяха с мен, но когато разбраха, че за всички - щяха да ме изядат. Да не говорим че поне 30% от тези дето вземат не ги заслужават, но просто крият доходи. Вече честно казано не ми дреме, ама бях млад и глупав и исках да оправя държавата, но тя оправия няма.