Мис България 2012 стана водеща на новини

Мис България 2012 Габриела Василева е новото лице на "Канал 3".

Обратно в новината

Коментари - Мис България 2012 стана водеща на новини | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, страхотно момиче. Прекрасна дикция. Много различна. Успех!

леле колко злоба има по света ,не мога да повярвам какви хора существуват. злобата и завистае много лошо нещо.злобата и зависта единствено могат да породят не увереност и не сигурност в собствените качества на човек и това да е ключово качество да попречи да успее човек по собствения си начин. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Айде стига с тези дървени фолософии. Хората не са злобни и не завиждат на някаква никаква, която ще взима 1000 лв. заплата в престижния "Канал 3". Просто се дразнят, когато ги манипулират да повярват, че са кьорави и момичето е хубаво, а то не е. Видимо е нищо особено, ама трябва да повярваме, че е нещо повече от останалите. Няма как да стане. Да си видял някой да злобее срещу Татяна Лолова, Коста Анастасов, Стефан Данаилов? Схвана ли разликата? Българите, поне средно статистическите такива, познаваме фалша и мразим посредствени хора да ни се правят на повече от нас на никакво основание. Въпросната е работила в дискотека в студентски град, докато е следвала. Като каква?

ВиждалЕ и сме и много по-красиви ромки.Тази е интегрирана от кол гърл на стол гърл.Абе нашто моме,добре са развива,навива и всичкото там.

ей завистници, хубава и умна е, е и ако не казва "НАМАЛЯМ", а правилното е НАМАЛЯВАМ,няма да има грешка

Не иска лисицата грозде, че било кисело. Сигурно никоя уважаваща себе си и що годе кадърна "четяща" новини не се е съгласила да отиде в този Канал 3. И както е модерно да се казва - шефката превръща дефекта в ефект - вземат от улицата някаква миска за говорител и тръбят, че не искат познати лица. Голем демагог е тази шефка на Каналл 3.

Ако знам къде и как тази идиотска шефка на негледана от никого телевизия ще я дам под съд за дискриминация

Върхааа

а кой шпек консумира момичето?

дипломиран икономист от УНСС,+ Тоест?... има-няма средно ?

И като е завършила УНСС какво? УНСС е септична яма, първото ми висше е от там и да си призная направо ме е срам да го споменавам.

Срамота по нашенски.

Естествено хубаво момиче е, не е някой перхидролен силиконов крокодил с екстеншъни, ботокс и прочие, като повечето псевдо-миски, платени от някой чичо/дядо..

тая от факултета ли е??...Няма що небесната красота.

Когато Природата пише на някой "Шестица",всички останали трябва да млъкнат.

Давам й 3 и половина.

А на дядото дай, моля, очила или очи

Много красиво момиче!Жалко,че последната ни миска е като охлюв!Успех Габи!

слоз ли си очилата? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Типично като за болшинството в българия - занимание в област, която и бъкел си няма нито пък ценз!

Тебе ли да сложат, бе , или мен - неземни красоти - момичето е завършило нещо все пак, хубава е , какво повече, то тука хора не останаха , каквито хората такива и водещите , такова ни е всичкото. А девойката ми е приятна, като почне да води , като я видим че не става - тогава плюйте на воля. Имахме 2 премиера за по доста години , които нямаха 1 работен ден в живота си , пък си ги избрахме и управляваха с години, не бяха и хубавци.

Ми то за това сме на този хал - с толкоз акъл и такива разбирания нищо чудно, пък ти си рупай ли рупай!

Змиярник е станал тук. Момичето е по-красиво и свежо от повечето Мис България за последните години. Спрете се малко със злобата.

"свежест" директно от ромската маала!

Що ти къде живееш, имаш ли представа колко сме българите и колко ромите ? Ехо в България си !

Бесните й стрии на сн. 5 няма да се видят под дрехите на водеща.

Ало перфектния, кой те знае какъв крокозъбел си, ама нейсе, момичето стрии имало , а ти си имаш злоба - да ти е честита!

Някой в Канал 3 е решил да спести разходи за високоплатени труженички :)

Браво! Предлагам във факултета по журналистика да махнат кандидат-студентския изпит по литература и да приемат само по въняен вид. С предимство да бъдат миските. Ама че фъфлели, съскали.... това са подробности!

И за какво ни е факултет по журналистика като си имаме конкурс Мис България. Аз предлагам факултетът да бъде закрит.

И аз предлагам да закрият факултета по журналистика. Освен миски, за "журналисти" ще бъдат вземани и участнички в БИГ-Брадър. Справка - неграмотната и неморална Зейнеб, която е "видна журналистка " на Нова и отличничка!? на факултета по журналистика ( как , като дори не го посещава?)

Супер е! Успех!

Каква смешка . Сигурно е много умна, за БаН е направо, що си губи времето в кабеларка..

Гардероба на 3ти канал да помисли как да подчертае природните дадености на новата водеща - пиърсинга на пъпа и операцията от апендисит.

От икономистка, че говорителка...Нормално за БГ, никой не работи това, за което е учил и което умее най-добре. Резултата е пред очите ни всеки ден...

То па едно учене, едно умеене :D -- я моля ти се...

Канал 3,голЕм престиж нЕма що,хаха!

Ако и дадат да води накои голи новини ще е перфектно.

Тя не е ново лице. Щом е мис България, значи е позната и има медиен потенциал. Нова щеше да е ако я хванете от улицата, което определено не правите. :)

Поне ще гледаме нещо красиво на тв-екрана, защото много от говорителките отдавна са за пенсиониране. Който не му харесва момичето, да си пусне да гледа Люба Кулезич!

Предаванията не са за да те възбуждат, а да предложат различни гледни точки, коментари и т.н.А тя ще чете новини и се радвам, че не ги гледам по този канал.

Въйййй.... То и високо къде 2 метра. Стърчи една глава над всичко живо. Преди и след Ваня Пенева нещо не им се получава този конкурс.

Ама, такова, туй мургавичкото ли е било мис България? Срамота... Ми то хич не е хубаво. За половин час по улиците ще видите поне десет по-красиви момичета.

Защото не си я виждал на живо и без грим!!!! Твърдя, че момичето е естествено красиво, но като се на гримира, прилича на всички останали..

А кой я кара да се загрозява? Прилича на средностатистическа чалгарка, само дето е с една глава по-висока. И си спомням, че леко фъфлеше, но се надявам че са й отстранили този дефект. Иначе - успех като водеща.

Браво симпатична е това е основното за тази длъжност

ако няма и мозък и се изруси ще е още по-подходяща.

Не, не е. Основното за тази длъжност е да можеш да предадеш информацията на драгия зрител - да имаш добра и обработена дикция и интонация и да използваш езика на тялото - мимиката и жестовете адекватно на това, което говориш. Ама последно това се учеше не в УНСС, а в НАТФИЗ специалност "Публична реч", та надали ще я бъде работата. Но кой ти гледа "Канал 3", та много важно.