Актрисата Ева Борисова извървя пътя Камино през зимата

Актрисата от сериала „Седем часа разлика“, при която родният елит се надпреварва да отслабва и да се подмладява, тръгна по пътя Камино.

Обратно в новината

Коментари - Актрисата Ева Борисова извървя пътя Камино през зимата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Между другото имате пропуски в инфото - въпросната госпожа си има салоните от много години и е самостоятелен собственик. Просто преди няколко месеца е направила неподходящо към момента съдружие. Иначе тя пари си има от години, получила е добър капитал след развода с Пламен Минчев ( който беше собственик на соковете ВВВ, а тя е била омъжена за него в най - силните години). Та така за първоначалния капитал...

Обикновено като се разведат , мъжете си вземат всичко, което са " подарили". Но за тази явно действат американските закони, където мъжете делят парите си с жените при развод , и го е оскубала както си иска

Уважаеми законно ли, Първото, което прави умният човек е да бръкне в Гугъл и веднага ще разбере, че в центъра на Ева Борисова работи д-р Гоцева, обучена и сертифицирана от американците, които държат патентите за тези топ апаратури. Добре е първо да се чете, после да се пишат лъжи и измислици на болно въображение.

За да работи медицинско лице в БГ трябва да бъде "сертифицирано" ( каквото и да значи това) в България. И какво значи"американците'? Прах в очите за вярващите. Криене зад име , което обикновено означава качество и напредък. И как така отведнъж я изрови тази Гоцева? Зашото медиите писаха, че клиниката е с Кадурина. Което не пречи и Гоцева да работи просто като специалист.

духовният път не се изминава с краката. А за българските "бизнес" дами ще напомня, че "по-скоро камила ще мине през иглено ухо, нежели богат човек да влезе в рая..."

Възможно ли е в БГ човек, който няма специално медицинско образование , да "върти" и да"оправя"( както са се изразили по-долу приятелки на г-жата), . салон за медицинска козметика? Това е свързано с апаратура и процедури, които изискват специална квалификация. А тази жена, освен някои специални масажи, нищо друго не знае. Кой и е разрешил да упражнява тази дейност? Не трябва ли и нея да я проверят по линията на проверките във ВМА, защото специалистът е Кадурина?

Тази статия е просто реклама на нейната клиника, няма лошо де. Който може да си ги позволи - евала. Но е добре от онези реклами за салами, превръзки и лекарства...

Дир-а, защо копирате от други медии като папагали. Като въпросната се качи на Еверест, тогава пишете. И защо занимавате хората с тази посредствена актриса? Пишете, когато направи добро за някой, когато помогне за някаква хубава кауза, а не как е решила да харчи пари на други кухи лейки.

Тая има пари да си плати да я спуснат с въртолет на "Еверест" и където си пожелае, та няма да се учудя и там да е била.

По-древен от ел камино е само един друг път на поклонниците. София - Атон ! И сега се възстановява : ))) Ще се срещнем по пътя , приятели ! Светлината да е с вас : )

Тя е истински богата жена.КОйто може да си позволи,а и го прави е пътешестващият по света и у нас.Страхотно.Възхищавам се на хора,които пътешестват,така обогатяват душата си :)

Абе я стига сте съскали! Ева е една от малкото бизнес дами в България, която си е направила бизнеса сама, без ничия помощ, без никакви "спонсори" и глупости. От години има най-добрата апаратура за подмладяване в България, а Кадурина идва да приема клиенти един път в седмицата пробно от няколко месеца. Нито са съдружнички, нито Ева й дължи нещо, камо ли пък лазерите й да са от Военна болница. Кадурина няма място да бъде обсъждана под този материал. Злобата край няма, ей!

Има предположения, че Кадурина вече е изпрала откраднатите пари в нови клиники и вече може да мине и без ВМА. Явно общият им салон с Ева Борисова е такова място за изпиране на пари. А колкото до първоначалното натрупване на капитала на Ева Борисова колко са хората , които сами са успели в прехода дори физически да оцелеят? Хайде изсъскай сега с отговор, Катя! Сигурно лижеш остатъците от нея

Много си далече от истината! Сама казваш.......Блажени са вярващите.

..."тръгна по пътя Камино"!Ми то камино означава път,та,преполагам,е извървяла Камино де Сантяго,малко Гугъл би оправил мазалото в превода.

Не е хубаво когато превръщаме вярата в спорт!

не само в спорт, но и в бизнес. Господ е изгонил търговците от храма.

Аз съм била в студиото на Ева в Манастирски ливади. Има жестоки лазери. Правих си Фраксел, сега лицето ми е като порцелан. Познавам Ева лично, наистина е много готина, бойка мадама. Оправя се с целия бизнес и е все усмихната. В България усмихнатите хора със свещ да ги търсиш. Киселочите са под път и над път. То от злоба сме на този хал!

какво ли значи " жесток лазер"? Сигурно лазер-убиец! Откраднат от Кадурина от ВМА? Ама нали 'ЛОЯЛНИ" простакеси могат да си позволят да ходят там, какво друго да пишат?

И от много крадене и беззаконие!

Iter

Каква Антарктика, какъв Еверест......??? Тая девойка вероятно и в Антлантида е ходила, но в сънищата си. Аман от "светски личности", които ни натрапват присъствието си и държат да са в публичното пространство на всяка цена.

Там НИКОГА,ама никога не си сам!

Вероятно е била с бизнес-съдружничката си М Кадурина. Затова Кадурина е изчезнала и не се появява в последнио време.

Евка е голям пич! Сама си върти бизнеса и то много добре, сама си печели парите. Е, сама решава колко и как да ги харчи. Кефи я да избира трудни места. Ами пробвайте и вие де!

Сама си "върти" бизнеса с няколко "въртящи" от времето на едни момчета и мошеничката Кадурина. Хайде млъкни, плаятен писачо!

Какъв бизнес "си върти сама"? Може би едни специални масажи?

Ако сам 'въртиш' бизнеса, как така се решаваш и заминаваш за месец и половина да се вееш в друга държава? Повечето хора, които сами си въртят изнеса даже без почивен ден остават, или пък затварят единствено за 1 седмициа зимата и максимум 20 дни през лятото вкупом със всичките си служители. Поне така са хората, които познавам. Но може те пък да не разбират толкова от бизнес като тази всестранно развита дама, или по-вероятно тя да стои начело на бизнеса само за параван...

Откак направиш по нечестен начин първия милион, нататък всичко е лесно, нали. Ама не ни съветвай ние да опитваме, червените куфарчета бяха само за избрани.

Всъщност жената казва, че е успяла да отдели 2 седмици, защото не може да остави бизнеса си за по-дълго. Май да лежиш 2 седмици на българското Черноморие излиза доста по-скъпо?

ти шизофреник ли си? Къде ги видя тези две седмици, които е отделила? Освен това 900 км при скорост 30 км/ден не е 14 дни. Но за неграмотните все тая.

Освен това е била съдружничка и със Слави Бинев в първите години на демокрацията ( не знам в кой бизнес). Затова може да има колкото си иска отпуска и колкото си иска финансови средства, за каквито въздишат някои от вас по-долу.

Дай Боже всекиму да има финансовата възможност да следва мечтите си!

Това не е ли тази " актриса" , за която наскоро писахте, че е притежава супер луксозен козметичен салон в съдружие с печално известната в момента "проф." Мирослава Кадурина?

Същата е, не знам колко е актриса, но знам, че вкара преди 2-3 г. първите уреди за хипокси терапия в няколко салона. При нея топят мазнинки само богаташи, защото цените са непосилни за останалите.

Това ми е мечтата, но знам че взима около месец. Незнам кога ще мога да взема накуп 30 дена отпуска.

Когато станеш съдружник на М. Кадурина в клиника за красота, където "работи" въпросната г-жа.

Браво! Браво и поднасям моето възхищение от силата и духа на тази дама. За жалост не я познавам изобщо, но се радвам, че в България имаме хора с дух. Да е жива и здрава още много смислени успехи й желая.

Хора с дух са, сдухана водице, тези, които с тежък труд са принудении осъдени да изкарват мизерни пари, за да живеят. За да има такива като тази съмнителна бизнес-дама с неизвестни средства.

Ако е вярно тази е опасна. 20-30 километра на ден зимата си е професионална история.

25-30 км на ден, и то зимата? Айде там снегът е рядкост, но ми се струва невъзможно да се поддържа такова темпо непрекъснато.

5 часа ходене е това, не е много...

Браво ! И на мен ми е мечта да мина по ел камино :)))) Убеден съм , че е невероятно изживяване . Със здраве !