Васил Найденов пее на концерта на Мария Илиева

Мария Илиева разкри още дуети, които ще чуят зрителите на концерта й на 5 март в "Sofia Event Center".

Обратно в новината

Коментари - Васил Найденов пее на концерта на Мария Илиева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра певица, млада, красива, усмихната,верен приятел, когато те прецени, че ти си точен човек. Приятелка ми е и и се радвам винаги, на борбеността, и това, че прави нещо с живота си. Успех Мария

От толкова поканени дуети,певци и пр.,ще има ли време и тя да играчи нещичко на собственият си концерт.Предлагам й да покани и Майли Сайръс,за да си продаде скъпарските билети!

... Константин Цеков на този концерт?? Аз съм убеден, че тази така наречена "певица" едва ли е слушала музиката на ФСБ. Много "висока топка" е за нея. Сега парадира, че е поканила живи легенди, за да привлече повече хора на концерта си. А Косю Цеков си е страхотен професионалист - канят го и отива да си свърши работата, която умее. А за Васко Найденов - бил закъсал за пари. Този певец има толкова заслуги, поколения българи израснаха с песните му, срамота е да се обвинява така. Всеки от нас иска да печели пари и всеки го прави кой както може.Къде с професионализъм, къде с гузна и нечиста съвест, къде без морал....аз като си отида на село в дядовата къща, наливам си една малка, пускам си "След края на света" и се отдавам на сълзливо-носталгични спомени за моето детство: )...

Споко де, тя Мара залата от 2000 човека само с любовници ще напълни!

Коментиращите тук ги тресе върла ограниченост. Може би желаят да гледат соц. продукта Лиляна Иванова?

Признак на ограниченост е да посочваш само тези две възможности и да не виждаш разликата между тях

Нещо не мога да го схвана този български реализъм!Аз на Дийп Пърпъл за великата свирня дадох 40 лв. за билет в Каварна,като са група от звездна величина,а на Мара билетчетата започват от 40 лв!!!Брех мама му стара,ще излезе прав този професор Вучков в оценката си на Мария!Е няма да си кривя душата и ще се различа от Вучков!Аз Мара си я харесвам,ама само в задника,но пък чак 40 лв.,множко си е и за този задник!

концерт в зала за 2000 човека е концертче от нулево значение.

О, неее, защо не виждам името на онова нещо "криско" ли беше, "дриско" ли? Ееех, Мария, опитваш се да компенсираш с Васил Найденов - е, нема как да стане... Провал си беше и се помни, ...ноооо не с добро.

Ами тя и Джей Ло е пишман певица, досущ като нашата.

Това моме се е взело доста насериозно. Наистина България е страната на неограничените възможности и чудесата. Тука всякакви посредствени некадърници стават "звезди", верно на местна почва, но това им осигурява доста приличен начин на живот. Определено се раждат късметлии, защото в нормална държава нашите местни звезди биха събирали фасовете в обществените тоалетни. А Васко Кеца сигурно е закъсал за пари щом се съгласил на този цирк. Но концерта наистина ще е добър, когато Мара пее с някой друг, тогава най-силно изпъква некадърността и.

Мария е невероятна певица и има страхотно отношение към публиката. Първо помисли ти в какво си способна и после криткувай другите. Ти си много елементарна.

Аз съм от мъжки пол. С първото Ви твърдение определено не съм съгласен, но се съгласявам с второто. Слабичка ви е вокалистката, слабичка.

Тази футка се мъчи да прилича на Дженифур Лопес. Засега е докарала приликата само откъм задника.

Дакела да покани Викито Петрова да направят дует .

Нов бардак със стари ку*ви.

Тя пък е една певица, аз и по телевизията не я гледам, що ли пари да дам.

Боклуци

"Васил Найденов пее на концерта на Мария Илиева........" ....Нека да позная....."телефонна любов".......Как може с 2-3 песни цел живот да си на вържа на славата?!??!? Това, ако е в цивилизованите държави като Америка и Европа тоя щеше да събира шишета и хартия от кофите за БОКЛУК!

Здравей Мая, точно така е в цивилизованите държави. Правят се по 1 или 2 песни в рамките на няколко години и хората живеят от тях деситилетия, защото за всяко пускане на песента (дори и след 20 години) се взима процент. Стойностние песни винаги са акуални. Ако ние бяхме цивилизована държава Кеца с 2 песни щеше да е милионер.

xakepxakep

Доколкото знам, парите се полагат на авторите на песента. Изпълнителят няма авторски права. Например Емил Димитров, а сега синът му, получават отчисления от Франция за 1 песен, на която обаче Е. Димитров е и автор. Също така Теди Кацарова получава отчисления за песен не като изпълнител, а като съавтор.

След като Илиева мина към чалгата, не искам й да чувам за нея.

...чалгата и порното.Тази си повярва и самозабрави.И малките си песенни възмождости доунищожава с текстовете и клиповете които прави.Тя е падение на музиката.Много неприятна за гледане и слушане.А когато е жури ? простотията и няма граници.

може ли в тези дуети с мария тя да не участва ?

Абе дира попитах ви, това платена реклама ли е и сте ми резнали коментара.

Никога няма да дам 100 лева за концерт на Мария Илиева. Със или без Васко Кеца.Че те Pink floyd пяха за толкова.

Васил Найденов пее на концерта на Мария Илиева От това заглавие разбирам, че Васо Кеца ще подгрява публиката на Мария Илиева. После пък пише, че щял да пее дует с нея. Последно?

васко е закъсал с парите и ще подгрява марчето- лошо няма, но кой ще изкупи билетите - за 50 евра можеше да се купи билет за концерта на мадона на стадиона в берлин