Михаела Филева с бляскава усмивка на парти

Михаела Филева беше звездата на вечерта по време на купона на сп. Joy в клуб Tiffany.

Обратно в новината

Коментари - Михаела Филева с бляскава усмивка на парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато Михаела беше в Денсинг старс всички й се възхищавахме и искахме да спечели, но като се появи Албена Денкова обърка нещата и Михаела завърши втора. А иначе е певица, и то доста добра - за тези които питат коя е. "Усмивката" й не е усмивка, но нима Мария Илиева проумява, че се зъби и то страшно - виждат й се вътрешностите като зине...

Не разбрах това реклама на паста за зъби ли е?

Хубаво момиче, ама с малко прашни обувки!

6-ти горен - кариес.

Това не е усмивка, а озъбване!Лакалут :))))))))

КВО Е ТВА БЕ ?

БАХТИ ОВЦАТА

Много неестествено изражение!

Леко да не си сдъвчеш ушите бре моме....

По принцип не харесвам нашите "звезди", но това момиче има много приятно излъчване за разлика от повечето дами с курвенско-перхидролено и наджукено излъчване. Музиката й не ми харесва, но за това не е виновна тя. Има приятен глас. И стига сте мразили бе хора. Озъбена била, ква била. Вашите зъби и усмивки сигурно щото са по-хубави :)

Спокойно, още не е "израстнала". Ще дойде време и за джуки да помисли. На снимката каква бляскава усмивка ви се привижда? Тотално изкуствена, точно като за зъболекар.

това на снимката не е усмивка, а зъбене

Тази освен да зяпа друго правили ????

Ооооо чичо, това смешилище е на светлинни години от Джулия Робъртс. Нещо си се объркал. Не прави сравнение между чара, красотата и таланта и някакви си озъбени културтрегери и псевдозвезди.

БРЕЙ,СТРАШНА УСТА,ЗА КАКВО ЛИ Я ПОЛЗВА ??????

Ако тия никакви "звездички" са толкова прости, че не умеят дори да се усмихнат, то къде са редакторите и къде им е акъла , за да подбират точно такива снимки и да ги показват? Да ги излагат и тука да ги ругаят ( с основание). Макар че не се знае чия е вината за озъбването - някой и е казвал - по-широко, по-широко.

Все едно гледам женския вариант на Иво Аръков. Всичко друго отговаря като определение на тази усмивка, но не и бляскава.

Харесвам я, но се чудя зъбите й дали не са повече от 32?

Единствено на снимка 4 може да се каже, че има усмивка. Всичко друго е озъбване. За новоизлюпените випове и хора, чиято единствена работа е да ходят по партита, въобще не ми се говори. Виждаме от света някакви партита и червени килими и ги копираме едно към едно. Кой издържа тези търтеи - ние, обикновените данъкоплатци, които не сме всяка вечер на партита. Срамота е! Народът гладува.

Усмивката и прилича на малката главичка на пришълеца (Alien). За справка: aliensonline.hu /hirkep/ alien-oots.jpg Без spaces.

а за твоята ненормалност - справка тук, написаното от теб.

А за твоята тотална и всеобхватна липса на хумор и въображение - губиш ти :)

Страхотна си Михаела и въобще не обръщай внимание на злобните коментари ! Може би много от тях искат да са като теб ! Успех мило момиче !

Какви като нея, че не разбирам точно какво толкова е постигнало девойчето, освен да се зъби по партита.

С това озъбване е по-близо до приматите, отколкото до хомо сапиенс!

......LA-CA-LUT

Интересно грозниче

ти пък крокодил марш в блатото

Уплаши ме това зомби и ся нема да моа да спя :DDD

Повече от прекрасна!

Това, което се вижда на снимката, е по-скоро бляскаво озъбване!

"Писателката Людмила Филипова", дъщеря на Руснака Гриша Филипов, който не знаеше даже български, но беше премиер министър на България по жувково време. Тази номенклатурна издънка сигурно пише мемоари.

Новата Джулия Робъртс, може би...??Успех във всичко, което си мечтала, сладко момиче!!

"Михаела Филева с бляскава усмивка на парти..." ..??!? Каква бляскава усмивка, каква новина бе....?? И аз мога да се упуля с такава искуствено-долнопробна "усмивка"....Скапаняци от дир....!

....Извинявам се, но тази пародия на усмивка ми прилича на рекламата на Лакалут с негрото...

+ 100 от мен :)

Докато има неграмотни тенейджъри ще имо и такива озъбени муцуни.Нямо що голяма новина , що не сложите една бедна и изтерзана от мизерия жена ......защото това не продава ноли

Много е симпатична,но гримьорите са сгрешили-когато устата е несъразмерно по-голяма за лицето,НЕ се слага ярко червило

Мишел е готина. Тя не е ли интимна с т.нар. Графа?

Като гледам усмивките на тая се сещам за един роман на Реймънд Чандлър, в който героят казва за една: Като я видях да се усмихва, мислено я сравних с пиано!

Това е добро :). Браво!

Мда... много чаровно се е озъбила! Абе на тия хора не им ли писна да се правят на маймуни от едната суета? Че и никакво чувство за мярка нямат - докъде свършва наистина естетичното и откъде-нататък започва гротеското...

Това не е усмивка, а зъбене.

Не разбирам защо болхарски русофили обиждат мене, ние сме от една порода, другарии. Ние руснаци сме ваши братушки

В Карлуково и на 4-ти километър плачат за тебе, миличък.

Такъв тип усмивка - при която се откриват венците е белег на три еврейски клона - евреи, цигани и гърци! Като ги гледате ще ги познаете!

Е, нека се порадва малко девойчето на слава и блясък. И без това ще е за кратко, дори няма да има време да свикне с тези неща. Колко знайни и незнайни като нея имаше само с последните 2-3 години. С туй си останаха и залязаха - корицата на някое списание, 5-6 участия в тв предавания и десетина партита. Твърде млади са и не схващат, че номера да имаш слава и популярност е в това да не си на показ постоянно.

Много е хубава, само да не слага лилаво червило и да не се зъби като на първата снимка!

Много си е хубаво момичето.Пее чудесно,позитивно,усмихнато,чаровно.Коѝто не гледа и не слуша музиката ѝ защо плюе толкова!Защо обиждате толкова младите,които творят и работят в своята област.И в танцувалното шоу беше борбена,упорита и страхотна!!!

Прилича на сьблезьб тигар.

ф устичката

Това озъбване усмивка ли е? С какво по-точно се занимава това същество?

поточно озъбена а не усмихната