Мария Силвестър иска дъщеря

Водещата на “България търси талант” Мария Силвестър мечтае за дъщеря, но не вярва скоро да попадне на мъжа, който да вдъхнови създаването й.

Обратно в новината

Коментари - Мария Силвестър иска дъщеря | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aйде, още едно самозабравило се, само щото го дават по телевизията. Мария, ако още не си разбрала това не е концерт по желание и не зависи от това дали бащата ще е заслужил или не твоето благоволение - я вземи слез на земята, че много на инфантилност ми прилича това изказване. Ти да не си в 7 клас и да си дърдориш с приятелки през голямото междучасие какви деца ще имаш и какви очила ще носи мъжа ти.

Не мога да й помогна на Марийчето. Специалист съм по правене на наперени момченца бебенца.

На Татяна Лолова Славе й е втори съпруг. За протокола...!

Не става въпрос кой съпруг поред е, а дали имат дългогодишен брак.

имам един комшия, де що е женско у блоко, се е негово.Нека ми се обади, че я уредим за един сеанс. Гаранция!

Стою

Бе кво ще я уреждаш? Кат иска - да ражда нЕкво. Да е живо и здраво, че то сега като поотраснат сами си избират мАжки ли са, или женски...

Клеце, ами требе да гльодаш кой маж има само женски дечиня. От него ще са пак женски. Тъй да знаеш. Ако не знаеш такова маж - лупай се со секи дето ти посака ил ти му посакаш. Все ше излезне нящо :) Ако не мое намериж такова мажко черясло дека те сурвака как искаш - яла, язе ке те опиням цела ношт и мое да излезе мажко :) ама нема се сърдиш, нали? Се е дете! :) Пиши тук, да прочета кво си сторила по вапроса.

Готина е! Ако ме възбуди добре орално, може да се пробвам да й направя дъщеря, а ако излязат близначки още по-добре. Но ще трябва поне месец активни опити.

Аз правя женски.

Брейййй, големи майстори и мераклии тук предлагат услугите си. Ама дали собствените им жени имат същото мнение за възможностите им?

Съм достоен и специален!!! Работим по поръчка...

На това селско моме, самонарекло се с този тъп псевдоним, още 3 малки момета мога да и изработя!

Хубаво е, че мечтае за дъщеря. Ако е в детеродна възраст и няма осеменител до себе си, има банки със сперма, избираш се цвят на очите, дължина на бедрото, размер на бюста, цвят на косата. Забъркват една смес и желанието е сбъднато.

Че то само един сперматозоид опложда яйцеклетката. Най-много два, когато има еднояйчни близнаци. Това с бъркането и месенето баба ти ли ти го разказа?

Стою

Два - на Върба в петък. За еднояйчните. За разнояйчните - за всЕко яйце по един.

Ейййй, наистина света ще бъде затрит от учените! 'Бах ти и мозъка, 'бах ти и показното. Ти да не си шантав бе? Не схващаш ли бъзиците? Ми куту много знайш - иди я оправи, ко чакаш?

Ами не се обяснявай, ами действай, мари... Който подбира - мастурбира!

искала била дъщеря..??!! ми аз,само женски ги правя,..да заповяда..

Сигурен съм, че само женски ги правиш. То, когато жената не достигне оргазъм обикновено се ражда момиче.

Ама не и отърва да си смени фамилията. Та това си е реклама. Трябва да плаща за ползване на авторски права а и само Господ решава какво да е детето. Тоест ние не си избираме. Това не е пицария да си избереш пица от менюто. Може би е искала да каже, че Би ЖЕЛАЛА следващото й дете да е момиче но да търси някой да й направи женско си е чисто и просто златис отблясък в косите. Нищо, че е брюнетка.

мда.

Аз пък й желая да го намери, защото не виждах какво намираше в бившия си. Заряза ги с детето, заради първата фуста дето му се усука

Мога да й направя близначки, аз съм перфектният мъж.

са като силвестър и туити . Но кой кой е ?

Само като й чуя превзетия смях и изпадам в коитус!

В какво изпадаш ???

paбиpaм

И той не знае :)))

Готово, бе маце! Не се шашкай -ще те вместя в графика. В четвъртък ми се е отворил един прозорец, така че....:)

..."Трябва да е много специален Познавам един такъв, който е с два пениса, но сеансите с него не са за всеки джоб.

с два е, ама втория стърчи от... задника му!

Кака така се чуди за МЪЖЖЪТ ... ами че той е до нея Сашко Кадиев... най-якото копиле баце... :0

И ако се роди пак момче и разбере, че мама му искала дъщеря, как ще се чувства?

На една приятелка синът й призна че е гей. И от тогава две години вече ходят по психотерапевти, психолози и какво ли още не, но не могат да го излекуват.

кажи на приятелката ти че е проста овца и че сексуалността не се "леукува" каквото и да значи това. Горкото дете, не му завиждам.

А допитаха ли се до някоя жена дали пък не му е направена магия. В нашия блок имаше едно момиче на 14-15 год., което повтаряше на майка си, че харесва момичета, т.е. че е лесбийка. Но я заведоха при една жена - феномен и се оправи. Имало е магия, която са развалили.

Ще се прави на Кончита за да бъде възприеман от майка си.

Глупости на търкалета.... реклама на Славчо чалгаря,мутресата Дарина,мамините Кадурин и Кадиев ....все некъдърници сеещи пошлост...тръгнали таланти да оценяват!!! Това си е унижение за хората който които са отишли бездарници да им дават оценки.

Идвай бързо, че нямам търпение да започваме!!!Каквото си пожелаеш това правя!!!

Златният риб?

Хората и на ТОТО играят, чак пък вдъхновение ... Като те удари музата - и хайде в тотопункта ми ...

Ч.Р.Д Мария!Пожелавам ти успех и побързай с момиченцето, времето върви...

И как да побърза? Тя казва, че в момента не е намерила мъжа, ти я юркаш да бърза. Аз пък и пожелавам да намери точния човек и да има дъщеря от него и да я отгледат с любов и в щастие.

Винаги, когато се женят, хората от тоя бранш казват, че са намерили точният човек. После се оказва, че това съвсем не е така. И всичко започва от начало. Бих искал за зная, съществува ли някоя моногамна двойка в тая гилдия, които се различават от нормалните хора, само по броя на браковете си.

Ами да започваме !

Това ми звучи като зов за секс.

Кой беше тоя ?

ами тоя надут и превзет пуяк кадиев- е нема ли други хора да се появат на екрана, та само него сте гледаме и тапата му реч от която нисто се не разбира сте слушаме....ама ха. да го нема, да го не срестам........ялко за вас...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.