Намери се откраднатата рокля на Лупита Нионго

Откраднатата перлена рокля на Лупита Нионго бе намерена от полицията в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Намери се откраднатата рокля на Лупита Нионго | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ясно! търсиш си работа и мъж(по възможност да се ожени за теб). като си видяла какво работят чужденците в малта и не ти изнася защо остана там 7 години, после малта ти е виновна. хващай си куфара и заминавай някъде, където твоята квалификация ще се търси или чакаш някой да те закара до там на бял кон?

Защо не споделите с каква висока квалификация сте тогава? BTW Малта не е място за хора с образование, това го видях само за 2 седмици престой. Наивно е да се очаква друго от страна с население колкото Пловдив и работна сила от 180 000 човека.Дори и за курорт е много зле съжалих, че отидох.

Сигурна съм,че вие точно нямате докторска дисертация и там сте си точно на мястото. Като не могат да ви оценят просто се преместете другаде, ама няма да стане, нали?:)

на мен ми беше предложена работа в малта, престижна бих казала. отказах, защото реших да живея в друга държава. мисля, че когато човек е пробивен и вярва в себе си ще успее. аз лично отдавна съм разбрала, че никой няма да ме дундурка и никой не ми е длъжен с нищо. за да продължиш напред, когато си паднала трябва да се отърсиш от стари болки, защото този негативизъм ще те кара да се самосъжаляваш и да си останеш в ла...та.

Китайската дрехарска мафия копирала роклята на спокойствие и любезно я върнала. Очаквайте скоро в Илиенци, за 12 лв бройката :)

Когато бях на екскурзия до Малта установих, че българите които работят там също са "от дървото"- без квалификация и съответно работят най-нискоквалфицираната работа, така че не се изказвайте за другите, при условие, че и вие не сте по-добра от тях.

Потърси филма "Идиокрация" и ще си отговориш сам на зададените въпроси . Ако не беше толкова тъжно , щеше да е смешно .

Защото това е част от "Мирния геноцид" на които сме подложени благодарение на овчедушието си

По-хаотична мисъл отдавна не съм чела!!!!Прочитайте си творчеството преди да го публикувате- все пак трябва да има някаква логика, а не само да пишем думи и да цепим мрака.

Хубава е мацката и тоалета е страхотен.

Ега-ти културния крадец. Бих му стиснал ръката преди да го вкарат на топлинка.

Мноооого красива рокля. Лупита не ми харесва, но признавам, че има уникален стил, винаги носи зашеметяващи тоалети.

цялата идея е че и в калифорния се краде ама наедро. иначе момичето си е и хубаво и талантливи, да е гива и здрава

Хвала на Господ, Всевишния, Абсолюта и Велият Архитект на вселената! Обявавям три дни всенародни тържества!

Тая Лупита има много секси име, много и отива. Бих я прострелял с лупара, като герой на Марио Пуцо без да се земислям и с рокля и без.

Тази новина беше изключително важна за България!Нито тая Бонго сме я чували, нито роклята й, но сега вече знаем, чме са добре!

Ох, успокоих се. Няма да ходи вече гола. Ще си има рокля. Само че дайте и снимка и без рокля де, да видим как е била когато са и я откраднали?

И кво шъ видиш? То сичко черно, ве ......

Очарователна абаносова красавица! Лупита има невероятно магнетично излъчване и много красива, нежна усмивка, хубостта й е напълно натурална - без силикон, екстеншъни и ботокс. Не случайно беше избрана за рекламно лице на френската луксозна козметичната компания Lancôme Paris.

Мисля, че сте мургава, високоуважаема, и трябва да отслабнете. Проектирате собствената си личност върху всичко с наднормено тегло. пп: Към модераторите. Какво я пазите като бодигард? Вие и да я опазите, огледалото няма.

Горе искат да стрелят с пушка(лупара това значи), а вие триете постове свързани със съвети към едно пълно момиче!?

Тъпанар

А сега остана да и намерят и гащите.

какво ни занимавате с тая да не казвам каква че ще ме изтриете - грозна, некадърна и пробутана от мениджъри като някакъв тъп продукт на първо място в рафта на супермаркетите ?! Роклята и изчезнала, бикините и били кални , какво ни интересува ?!

Извинявай г-н грубиян, но това е едно прекрасно създание с ослепителни черти и тяло, каквито не могат да притежават хората от бялата раса. Погледни добре и се абстрахирай от цвета на кожата! Цена си и поддъжам моята принадлежност към "бледоликите", дадена ми по Божия воля, но което е хубаво, си е хубаво! Честно казано?

Ами Риана е хубава, Холи Бери е хубава, Анджела Басет от по-старото поколение е хубава, ама това на снимката - не е! Александър Дюма също е метис, както и Слаш от Guns`n`Roses. Огромни таланти. Ценя си очите и разума дадени ми по Божията Воля, не че се заяждам.

"ослепителните черти", бабо ти май трябва да смениш дилъра мила!!! Ходи да си решиш ... и дано някой да ти я ... Няма такава проста и продажна сган, като тукашната.

Моля, гледай първо филма '12 години в робство' и тогава се изказвай. Жената е изключително талантлива и чаровна млада актриса. Казвам 'чаровна', защото не на всеки би се харесала нейната етническа красота. Също така може да потърсиш в интернет нейната реч от наградите 'Оскар 2015' - там тя коментира расовия проблем, който дори и след 200 години явно още е налице в Америка. Лупита е не само чаровна и талантлива актриса, но и смела, социално отговорна млада жена.

Нещо неразбрах: Истинска ли е роклата която са намерили или фълшива? Освен това немие ясно защо една такава скъпа рокла е даржана в хотелска стая, а не се е намирала под ухрана. Все пак става навъпрос за 150 хилиадарки!!!

А на мен не ми е ясно с този правопис до кой клас сте бил/а/ на училище?

Понаучи българския език. Все пак 10 грешки не са малко за твоето писъмце!

13 с пунктуационните.

о, времена ! о, нрави ! о, родна реч, омайна и сладка ! о, неграмотна българия!