Камерън Диас бременна с близнаци?

Американската актриса е на път да роди близнаци, гласят слуховете.

Обратно в новината

Коментари - Камерън Диас бременна с близнаци? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спала е без гащ. .

Toni

Тази винаги ми е била леко противна. До последно играеше тийнейджърски роли, съупер изкуствено и нереално.

Леле- кажи честно! А Анистън още не може да се омъжи, а Ди- Каприо да вземе Оскар, а Кардашиян да измисли поредна "бомба" от три месеца- колко несправедлив е света!

дя-до

Не е кой знае каква новина! Виж, ако беше бременна от близнаци...

НЕКА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА СА ЩАСТЛИВИ !!

Защо ни се четат таскива светски новини а не исмислените с нашите парвенщта? Пъров-0 хората са наистина известни и заслужили славата си, второ:новината е естествена и изкарва хубави, не пошли страни от личния живот и най-важното: НЯМА ги репликите на ГЕРОИТЕ в тях как били на яхта не знам къде си, какво яли, как са пърдяли и прочие балкански комплексарски простотии!Жива и здрава да е Камерън и хората около нея!

"как са пърдяли и прочие балкански комплексарски простотии " - е , това не е истина. На Балканите не се говори за пърденето така - може би ще кажеш ти (в твоя стил) - от фалш и лицемерие. Но това, което мене ме порази, е, че в американските филми пърденето е част от действието на филма - прави се, коментира се, използва се. Все пак е странно - най -малкото защото не е нещо, което се върши публично. Не знам дали в действителност е така - не познавам Америка и американци.

каква грозна и огромна уста на 'красавица'

Ако се казвах Бенджи Мдън щях да плача постоянно. Не от радост :))

Да е жива и здрава и да си роди здрави деца. Но друг път да не разтръбява публично, че не иска никога да има деца!

Е и ...? топ новина, редом с 3-ти март. Нямате ли си FB ?

Е пример за това как бременността се отразява положително на жената. Тя се разхубавява и придобива естествен вид, отърсвайки се от изкуствената самоличност, която й налага шоу бизнеса.

Как бременността се отразява добре на жената. Разхубавява се и започва да изглежда нормално, освобождавайки се от зомбиращия калъф на шоу бизнеса.