Новите звезди в ”Като две капки вода”

Над 1 милион души са гледали първия епизод от новия сезон на "Като две капки вода".

Обратно в новината

Коментари - Новите звезди в ”Като две капки вода” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е безсмислено. Азис се похвали, че той ще го спечели и с основание. Всички цигани ще гласуват само за него, а българите ще си въобразяват, че избират най-интересния и ще пръснат гласовете. Това може да се избегне, ако всички гласуват само за един - например Филип.

Крайно неприятно впечатление ми направи дарението на победителя,на фона на бедстващите в момента,той дари парите за детето си!?И това са тези,които ни набиват в очите!

Като цяло идеята на предаването е добра. Предните 2 сезона ги гледах с интерес, въпреки, че не бях съгласна с присъствието на някои от участниците. Смятам, че певци не трябва да участват в такъв формат.Все пак имат повече гласови данни от останалите участници, и това би им помогнало да стигнат до финал...Не че Криско е певец.. :D

Тотален провал на арменеца!!!

Новия сезон на "Като две капки боза" започна. Ликуй народе!

Не разбрах кои са звездите-джуджи, муджи, пуджи и т.н. как са станали звезди и защо? Няма да гледам

няма да гледаш?- голям праз.

Като не е голям защо ги броите-зрителите? 1 милиона, 6 милиона и т.н. Или само си броите родата дето ви гледа??2

sx69

Ново име: Като две чаши боза...

Аз пък и не съм разбрал, че е почнала и този бълвоч!

Прост народ се манипулира лесно. Хляб има. има и зрелища-бол. Кое от кое по-пошли, тъпи и малоумни. Хляб и зрелища за тълпата. Вместо да обсъжда собствените си проблеми и болежки, зомбираната сган се тревожи за това кой щяла да имитира Йотова или Маца... Телевизията- бичът на съвременното общество- фабрика за илюзии пропаганда и промиване на мозъци.

Прав си. Много по-интересно е да гледаш кой, кого и кога е убил, сгазил и ли изнасилил. На кого да държим шлифера и други подобни......

В тoзи формат трябва да участват само певци, много е неприятно да гледаш на сцената хора, които си нямат хабер от пеене

Ами това е целта на шоуто. За певци има 10 други формата.

"допреди това актрисата не е имитирала никой" Абе дир бг, вие не можете ли да напишете поне една статия без грешка? "Не е имитирала никоГО" би трябвало да е, а не "никой"! Неграмотници!

Милена Маркова-Маца е много готина, тя ми беше любимата от акт. състав на "Аламинут". Само нея ще ми е интересно да гледам, за другите дори не искам и да чувам!

Ами,гаси си телевизора,като дават другите!ХА ХА!

Коя е Прея та вече ще я имитират...

Младо момиче, което има много интересн глас и пее. Ще я имитират защото е колоритна и интересна персона.

На лайното Криско полата му била проблем. Ами песните, бе кретенче? Ти си декламатор, а не певец. И ко прайм ся? И на нечистоплътната Фица ще са проблем май песньовките.

Започнах да гледам предаването, но щом изтипосаха на екрана тъй наречената "Джуджи" мигом смених канала. Неам нерви вече от таквиз персони...

ИндиЛа.

Развалиха предаването. Със "звезди" като Нона Йотова и Джуджи ли е каква е? Вече не са интересни, беше.... И имитираните звезди все се повтарят. По добре книги да се четат, а не да се гледат глупости и глупаци по ТВ.

А Криско и Азис повече ли ти допадат ? Накъдето и да се обърнеш, във всички "неописуеми" реалити дивотии- пошлост и простотия. Напълно те подкрепям за избора, но масите не мислят така, струва ми се.

Един милион , ама друг път : )))))) И на това " риалити " екипът и "звездите " са в пъти повече от зрителите .

разказват за това какво ще дават по телевизията и това е новина ? Никой не е гледал това шоу , камо ли 1 млн души, внушава се сензация, каквато не съществува. Промиване на мозъци и реклами нон стоп.

Какви са тези звезди, бе?Някои май ни мислят за тревопасни.

Чудно ми е как Дриско му е трудно да се облича като жена. Той се е доказал, че за пари прави всичко и няма никакви скруполи.

на където и да погледна все едни и същи муцуни,навързали сте се като свински черва,хората нямат пари да изхранят децата си,а те се чудят на какви чучела да се правят.Дайте малко път на обикновените хора,те ще са ни и по-интересни от вас,вие ни втръснахте.......Боже какви предавания,а глупаците,които пращат есемеси им пълнят гушите.Ако никой не праща есемеси тези блудкаши ще изчезнат

Вече в къщи не се гледат каналите на нова тв от както направиха платени мачовете .Лакомията им няма граници .Не стига че си плащам кабелна тв но и отделно техните канали да плащам .Пълни идиоти.

... айде малко обикновени ,нормални ,никому неизвестни хорица вкарайте в тия предавания де ! Едни и същи муцуни сноват от едно предаване в друго - ай сиктир!

Днес само на вода ще ни върви. МАрия Илиева пиела 4 литра вода, а тези тука се давят в 2 капки вода. Протестирам и си наливам блага ракийца! :-)

Споко, утре ще ни информират по колко вода отделят. Това много ни касае.................. То друго какво да ни казват, че други ден ще връщаме 16 млд. ли ????????