Кънчев и Ели Петрова в журито на ”И аз го мога”

В ролята на жури ще влязат Александър Балкански, Елена Петрова и Ники Кънчев, съобщават от bliasak.bg.

Обратно в новината

Коментари - Кънчев и Ели Петрова в журито на ”И аз го мога” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, голяма злоба ви тресе. На фона на новините и публицистичните предавания, където гледаме едни и същи мутри - политици, които не могат да си разделят баницата, Халваджиян поне ни предлага нещо отпускащо и интересно. Пък като не ви харесва, канали бол, хващайте дистанционното и си гледайте каквото искате. Ама човека нали е успял и дребните неуспяли мишоци ги тресе завистта и злобата.

Да плюят участниците на 100 метра ли или да ядат вита баница за 1 секунда по 10 метра. Или например да цепят дървени кукли ли?

Още един бълвоч на Маги Чалгаджян,като включиш и турските сапунки и ха ха ха индииските такива предназначени за "маалата",така наречените българските телевизии не предлагат нищо за нормалните българи.

На 3 март т.н. български телевизии предлагат турски сериали

никито е русофил и ДС , затова го лансират

Ей, в таз държава едно 30 души, може да няма и толкоз се въртят до припадък в публичното пространство да досаждат...Добре, че поне Ели Гигова я няма този път.

Тази красавица, не бе ли онази която караше автомобила си пияна? Вероятно по тази причина е избрана, за да бъде еталон за подражание.

Аман от Ники Кънчев-вече имам чувството ,че ще се покаже и от тоалетната ми!

на харрисон форд днес му паднал самолета ама оцелял. така че внимателно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бре! Това пък "ЕЛИ" кой и кога успя да го сътвори !?! .......май някой се опитва да ни я натрапи за земна,близка до обикновения човек ЗВЕЗДА !

Давам ти......-гледай ''Мастър шев" по бТВ,участниците са неизвестни хора от всякакви възрасти.

Този сайт основно рекламира предавания на Нова тв.И макар,че по бТВ върви също световно шоу с официално закупен лиценз ,тук не може да се прочете и дума за него.

Това е сайт за звезди и лайфстайл, а не за телевизионни предавания. В Мастършеф няма кьорава звезда.

Ами няма, защото това е реалити за начинаещи и любители готвачи. А и т. нар. звезди не готвят, те звездеят.

Ами не гледайте бг телевизия..или изобщо не гледайте телевизия. Аз, например не гледам телевизия от 4 години. Телевизора го дадох на майка ми за да не мухлясва вкъщи и мога да ви кажа, че чувствам чист и прероден-без реклами, без тъпи и еднакви шоута с еднакви козли и овци в тях....

Завиждам ти за волята

Трябва ли да се изпробват всички "формати" върху едни и същи хора в нашата държавичка!? И без това напоследък ми е най-забавно да погледам как се споглеждат нарисуваните в "Малката булка" или как Рудолф готви от сръчно по-сръчно - около 10 минути и се връщам на тръстиката.

хах, и аз това правя точно. Пускам си някой индийски и гледам със зяпнала уста как без малко да си откачат главите от актьорстване, дори ги гледам без звук, после малко Фиеста и съм доволна от живота :)

как се стигна до там, че хората да предпочитат да гледат готварски канали вместо бълвоча по останалите телевизии

отвратителен човек -пак ли Халваджианите ?! Не разбрахте ли, че само едни глупаци може да впечатлите ?Как не напълнихте тия гуши и сметки ? И после половин година гарантирани възхвали при Гала ? Само като си помисля за оная с вечните перли какви мъдри мисли ще реди !!! Не -това вече е непоносимо !

Дано поне третия член на журито умее да импровизира (човека не ми е познат), че Елена и Ники са толкова неестествени и нулево чувство за хумор....

Тази е толкова радостна, сякаш е на сандвич. Верятно така е снимана за да е естествена.

Докога...докога този пънчев...? Смешници!

Ники комуниста стана привърженик на Холивуд. Е, как така бе комуне? Ако ние "десните" обичаме Холивуд, ще ни убиете.

правете връзка между Александър Балкански и тези . Познавам ги лично всичките , не е като тях .

Тази на снимката много сочна хетера?

Защо толкова злоба бе хора?

Не е злоба, а досада от едни и същи хора с ограничен умствен багаж. Или според тебе не трябва да имам мнение?

Господи, не мога да ги понасям вече навсякъде едни и същи несменяеми, пропаднали по всякакъв начин физиономии. Няма ли спасение от всичките тези досади, въртяни и дъвкани години наред къде ли не.

Ели и Ники - две дърти к..ви, пасват идеално!

ок, водещи явно са намерили, сега отсва най-турдната задача- да намерят зрители за тази умствена порнография.

Да, Да, Да, много точно казано! Писна ми от тези досадни вечни водещи-окупатори на ТВ екрана и изтърканите муцуни"звезди"! И най вече от тъпотията на прехвалените ни продуценти на подобни шоу глупости, които само копират от чужди телевизии и нямат капка въображение да измислят и наложат нещо свежо и забавно на зрителите! И се чудя има ли все още хора с толкова елементарни потребности, че да им гледат предаванията и даже да им пращат SMS-си?

И журито и участниците ще са ни много познати. Да ги гледаме вече сме го правили и сме виждали какво могат...

Халваджиян съвсем остана без въображение или търси безработни водещи.

Ели Петрова ще покаже как след 10-тата чашка може да управлява автомобил в пиков час, в София и как КАТ-джиите не могат да я глобят, защото просто е ВИП-аджийка :)

Едни и същи муцуни от тук до края на света. Толкова ли няма по-свежи хора в тази България. Омръзнахте ни, така да знаете.

А Елена Петрова като нищо не може, какво ще оценява ?

Може да ръси пърхут.

ще оценява качеството на алкохола в предаването, а ники кънчев ще дегустира - носи му се славата, че много носи на пиене, а за третият неврастеник - нищо, че е най-добре

Това всички го можем - от най-ранна възраст поне до 75 г.!!!

Докога с тоя малоумник Ники Кънчев бе? Няма ли други хора за вас или се притеснихте ,че ще му забравим мутрата като няма Биг Брадър и Стани богат?

Ники,и тук ли се навря?Има ли нещо,в което да не си се напъхал?Хм,май се сещам за една място...

Явно не си разбрал, че в България има няколко човека, които са професионално жури и водещи на тв формати. Просто само това могат.