Пансексуалните звезди превзеха Холивуд

Дали пансексуалността ще е новата полова ориентация на XXI век? На този феномен посветиха статии The Daily Telegraph, The New York Times и други медии.

Обратно в новината

Коментари - Пансексуалните звезди превзеха Холивуд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сексуалните помисли на похотливост масово са завладели съзнанието на човешките създания по цялата земя. Развратът е навсякъде около нас. Сексуалните извращения са станали норма на поведение за повечето хора. Трябва да се замислим малко. Вижте този материал: link

Този свят се е развивал, съхранил и стигнал до това ниво с яко шибане. Сега започва връщането обратно по наклона. И Америка, като най велика, първо показва новият път. Това не е никакъв ПАН. Това е тотална деградация.

Гледах порно с две лесбийки легнали по корем с допрени вагини и половин метрово дилдо, което потъваше цялото в тях. Като свършиха двама мъже ги поеха анално. Какви са, пансексуални ли?

сайта се чете и от малолетни. З атази статия трябваше да има знак забрено за 18 годишни например. Най-смешното е че ние уж европейска държава и уж трябва да спазваме една камара закони особенно за децата, вие ги нарушавате. Ай да я махате тая статия.

педофилите са новата раса

Глупусти на търкалета. 100 тояги по задника да им дойде акъла. Извратеха се отвсякъде и се чудят как да се оправдаят. Още малко и педофилията и некрофилията ще легализират...

Имам предложение - ТИ да ги налагаш ;) по задника - може и на голо.

Защо им се връзвате на американците ,те като не знаят как да кръщават слагат това ПАН - пан това пан онова,а сексуалността си е сексуалност просто една природна програма за продължение на рода.Ако има бъг в програмата няма продължение на рода просто, като 2+2=4.А вие коментари нормално ненормално какво ви пука за другите и без друго всеки от нас си е изпечен ЕГОИСТ,ама пусто ЕГО иска всички да са по наш образ и подобие да ама не няма как да СТАНЕ.Така че не се впечатлявайте и не преекспонирайте ,защото по този начин тровите само себе си.Хайде със здраве ;)

Поздрави на всички пансексуалисти у форума и от екипа на сайта! Ще се видим на традиционния годишен събор на пансексуалистите в България.

Според описаното в статията, пансексуалните си падат и по животни. Общо взето всичко което мърда, независимо живо или малко поумряло.

не бе, човече, не си разбрал...те гледат духовната красота на обекта...тях сексът не ги интересува ;-)

Браво Fokker- Тези процеси са наблюдавани с хилядолетия, описани са, документирани и са предписани мерки за избягването на нежелани последици. Рецептата е била безумно проста - когато са забележели ненормални влечения у някой младеж или някоя девойка, пращали ги в манастир, където в обкръжението на себеподобни и в условия на изолация от света тези хора са развивали наука, изкуство и са служели на обществото, без да раждат луди и уродливи, на които останалите хора да берат грижата. Животното си е животно - при него есетвеният отбор си върши работата безупречно. Но за хората законите за половата хигиена са задължителни. Не заради нещо друго, а за съхраняване на най-висшето - човешкия разум!

И какво се е случвало в тези манастири? Там е мантрата на хомосексуализма. Малко ли скандали е имало по църквите.

Много обичам аргумента "това е нормално, я виж как е при животните"... ;-) Ако някой се смята за шебек, да ходи в гората да оножда горили. Аз съм човек и смятам, че това е ненормално

Това новата дума за педераст и лесбийка ли е?

Като няма талант, "звездите" привличат вниманието върху себе си по друг начин.

Пан- значи все-. Без съмнение навежда на мисъл за козичките. Правилното според мен би било а-сексуални, след като половото привличане не играе роля. Хората биват привлечени от много неща в противоположния, някои и в своя пол, но това се нарича секапил. Ако те привличат качества на характера, това вече е а-сексуално. Аз така мисля.

Това е резултат на така наречените евро-атлантически ценности в които искат и нас да ни навлекат.... Да не забравяме и миналата година кой спечели Евровизия. Спечели женско подобие с брада, така наречената Кончита Вурст, на която цяла Западна Европа изпадна в екстаз.... За такива ценности ли жадувате българи ???

АБСОЛЮТНО ! Така ще покажем колко сме "разкрепостени". Просто вече не ни достигат простичките нещо в живота. Любов, хубава кнега, разхадки сред природата, театър, кино,ама филмът да е хубав.

Баба Ванга на времето казваше, че всичко лошо идва от Америка... Всеки сам да прецени дали това е истина или не...

Страшно ме е яд на медиите, които раздуват тези простотии с "новите тенденции в сексуалността"! Половината от хомосексуалистите днес са такива, САМО ЗАЩОТО Е МОДЕРНО!!!

А пансексуалбостта включва ли и възникването на любов към куче, котка, коза?

но само към коза или овца! Зависи, коя от двете си имаш в къщи!

никой ли не осъзнава,че тва е просто заблуда,за да те приемат по-лесно ако си гей...уш че може да си нормален ама всичко с такива сексуалности са си обратни,ако са нормални няма да си измислят нови имена

какви парадокси в едно и също общество- на улицата се разминават пансексуални и ислямисти. Ние, като сравнение, сме си направо традиционно общество

Пансексуални? Поредният неточен превод. Смисленият превод на български е "всесексуални"...

Защо трябва да се заблуждаваме, това си е жив педигрипал ............

Пансексуалността върви ръка за ръка с панидиотията и пантъпотията те са неразривно заедно вървят в пакет задължително!

"Пансексуалните звезди превзеха Холивуд..." ?? ОТРЕПКИ!!!

мен ме интересува сина ми да е щастлтив. като гледам какви са жените днес,оправдавам го.

то си е сладко,няма какво да го мислиш.

....Щаслив е , див и щаслив го права всеки ден! Много изпълнително мом(и)че!

ЩасТлив, щасТие.

С такава майка , нищо чудно, че сина е обърнал резбата!!!

свобода и щастието ще доиде само.

Съвсем сериозно! За всичко са виновни медиите и журналистите. Всеки човек е такъв какъвто е. Защо разделяте хората-трансексуални пасексуални и други простотии. какво ме интересува кой с кого и колко пъти. Проблемите на хората са много, а вие издигате в култ шепа обратни(вече май не са ) Или пък почнете да пишете за нас-горе долу нормалните!!!!!!!!!!!!!!!

Подкрепям, за да вдигнат рейтинга на "звезди", за които на никой не му пука, се измислят всякакви думи. Едно време "бисексуален" обясняваше всичко, ама явно вече не е на мода...

а ти защо сам се делиш от хората?

Хе-хе,писах дали Митко Бербатов е пансексуален-нищо друго,що ме триете,нито обиди,нито цинизми,нито клетви...

Ох, сещам се за типични пансексуални. Героите от така прехваления 50 нюанса тъпотия. Такива безполови същества никъде няма. Особено изпълняващия мъжката роля - той е типичен трети пол, пансексуален или не знам как още им се викат на тези биологични извращения на природата, а те във филма ни убеждават, че е голям мъжкар. Промиване на мозъци. После защо днешните жени си падат по педита.Ами то им се набива в главите отвсякъде, че това е модерното и хубавото.

Пич никой не промива мозъци, за всеки човек с акъл веднага ще каже че главния герой от филма 50 нюанса е типичен нарцис..

За овчиците, козичките и дъската с дупка нищо не се казва.....

Брато, не са се сетили американците, обаче сетят ли се, това с козичките ще бъде обявено за модерно и дори задължително.

Когато даден генофонд изчерпва жизнените си сили, майката природа праща предупреждения: 1-ви звънец: ненормална сексуалност. 2-ри звънец: психически дегенеративни изменения и болести. Ако никой не чуе, или продължи да се размножава на инат, бие жестоко - започват да се раждат изроди. Да слушате не е ваше право, а задължение, защото негативите са за цялото общество, а не само за вас.

Да бе да, нова теория, изсмукана от пръстите. Я прочети за хомосексуализма при животните преди да пишеш глупости.

При липсата на женска за размножава в природата се забелязват такива аномалии мъжки с мъжки. Обаче, не ме убеждавай, че на днешно време има липса на качествени женски човешки индивиди, че да намираме такива аномалии за нормални.Нищо, че опитите да забременее мъж по естествен път не спират.Не е съвсем наред това.

Кое не ти се връзва в тази теория? Ако се замислиш, логиката е напълно правилна и обоснована. Сексуалните отклонения имат за цел да предотвратят размножаването, като насочват влечението на човека със сбъркания геном към собствения му пол, други биологични видове или обекти от неживата природа. Ако въпреки това този индивид направи опити да се размножи, децата му или внуците му ще имат както сексуални отклонения, така и явни наченки на психически заболявания. Ако този род продължи порочните си практики, четвъртото поколение ще е с вродени физически малформации. Тези процеси са наблюдавани с хилядолетия, описани са, документирани и са предписани мерки за избягването на нежелани последици. Рецептата е била безумно проста - когато са забележели ненормални влечения у някой младеж или някоя девойка, пращали ги в манастир, където в обкръжението на себеподобни и в условия на изолация от света тези хора са развивали наука, изкуство и са служели на обществото, без да раждат луди и уродливи, на които останалите хора да берат грижата. Животното си е животно - при него есетвеният отбор си върши работата безупречно. Но за хората законите за половата хигиена са задължителни. Не заради нещо друго, а за съхраняване на най-висшето - човешкия разум!

Не смятам себе си за животно и нямам причина да се интересувам от темата. Ако ти приравняваш себе си към нисшите организми, тогава ти е простено да си хомосексуалист.

Право в десетката!!!! Я кажи сега: 1. Не ядеш. 2. Не пиеш. 3. Не ходиш по малка/голяма нужда. 4. Не правиш секс. Добре, не си животно. Растение ли си тогава?

Това тъпанарите не могат да се напрегнат и да го разберат, а дегенератите го знаят, но не го признават!

Това е пълен абсурд и не е издържано по никакъв начин, пишете си някакви там глупости, както обикновено. Искаш ли да се обзаложим, че когато света достигне 14 млрд. души, тогава ще има 2 пъти повече хора с различна сексуална ориентация и дегенеративни болести от днес? Тогава сигурно ще кажете, че има висша намеса в един процес, който е чисто статистически.

Няма какво да се обзалагаме. Това е точно така в съвременния свят. Някога хората с подобни отклонения са били по-малко от 10%. Но след 3 века революции - като се почне от 18 век, та досега - и след насаждането на свободия вместо свобода, дела им е нараснал на близо една трета и се държи устойчиво на това равнище.

На тоя народ му трябва един хубав бой, да вземе да се осъзнае. Егати извращенията вече!

Бегай в Ислямска държава - точно като за тебе е. Бой, ислям и секс с пленени жени. Никакви "извращения".....

Защото много добре се разбирам с кучето си...

Хомофобите нямат никакви аргументи и повтарят едни и същи нелепости. В главите им кипи от конспирации, комплоти, изобщо пълна каша. Оставете всеки да бъде себе си. Не натрапвайте собствените си комплекси и неизживян живот на другите. Не съдете! Много сте жалки, но не ви съжалявам заради тесногръдието и ксенофобията ви. Може би детето на най-големите моралисти сред вас живее двойствен живот благодарение на простотията ви.

благодаря ти че те има!твоят син е щастливец *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако вас ви е сполетяло това нещастие, това не означава, че подобни извращения трябва да бъдат предмет на рекламиране по медиите. Защото целта е да се ограничава тази аномалия, а не да се разпространява до пълно съсипване на обществото. Апропо, не бойте се, никой не мрази вашия син и изобщо хомосексуалните, така че терминът "ксенофобия", който сте усвоили най-вероятно от емисарите на БХК, е абсолютно нелеп и не е нужно вие пък да обиждате хората, наричайки ги ксенофоби!

Никъде не е споменала жената, че е нещастна. Напротив, обича сина си като всяка майка. А нещастниците сте вие, но едва ли го осъзнавате. :-). Нещастници в нещастна страна. Наистина сте за съжаление.

Нема, нема и измислите някоя глупост да си пълните вестниците ....

Една гьостерица им требе на тия разглезени богаташчета. Ако ги пуснеш да си изкарват парите с истински труд, ще умрат от глад.

Те пари изкарват, със сигурност доста повече от пишещите тук, спокойно :) Може да не разнасят торби с цимент или да копат на полето, но ако това ти е целта в живота далеч няма да стигнеш.

Интересно ти докъде си стигнал? И как щеше да стигнеш до там, където си, ако не бяха и тези, които разнасят цимент или копат по полето? Я малко повече уважение към хората на черния труд! Това, че ти седиш на топло и тракаш по клавиатурата, не значи, че си най-велик!

Ники Голдстийн - фамилията е достатъчна антипрепоръка!

и на мен веднага ми направи впечатление. Май няма нищо случайно в налагането на тези "моди"?!

Повечето българи са готови да приемат всичко, само защото е модерно... и не е морално остаряло... след 2 години и тези "пан" глуспоти ще са острели... Тогава какво следва... А, сещам се - от известно време в Холандия се опитват да прокарат педофилията като нещо нормално, с извратени и заобиколни закони. Приготвяйте се, ще стане модерно!

Лекувайте се ! Сексуалността не може да е мода. Всяка друга ориентация освен хетеросексуалната е ПАТОЛОГИЯ !!! Това не означава да не се проявява известна толерантност, но моля НЕ ни натрапвайте БОЛНИ хора !!!

Ти си доктор, колкото аз съм английската кралица... Хомосексуализма не е заболяване. И стига сте се оплаквали,че някой нещо ви навира... Вие сами се бутате - кой те кара теб напромер да четеш и да коментираш, а?

Всяка друга ориентация освен хетеросексуалната е ПАТОЛОГИЯ !!! Колко ли пъти ще трябва да го напиша за да го проумееш ???

За съжаление, заболяване е. Психическо и хормонално. Това че е извадено от списъка на болестите е въпрос на перверзна политика, която има определени цели.

пансексуални , хомосексуални , травестити и тнт. , като минат 35 г. си са просто стари пед...али .

в скандинавия са още по-напред. така и трябва,пълна свобода,без табута,били сме далечни роднини или не знам си какво.

по-хубаво е така,по-интересно,по-истинско. отдавна не е мода а вече начин на живот и мислене на много много хора и у нас.

Ники Голдстийн владее български? Тръгнал е да промива мозъци и у нас?

Абе дали да не взема да ги отаПАНя всичките тези с една здрава тояга ,хи хи хи !!

Точно вчера си мечтаех как науката ще напредне и ще се замразя,за да видя прогреса след 200 години ... Отказвам се,ша го е.а в прогреса !!!

А кога Том Круз , Уил Смит и Киану Рийвс ще си признаят ?

вече има публични домове с овце, прасета и крави, точно като за пансексуални

loverrock

Ясно се казва, че става въпрос за привличане между хора. Стига вече с вашите селси глупости.

Нищо селско не виждам, просто човекът предвижда следващия етап на нравствената разруха на обществото.

Чудят се каква нова глупост да измислят!!! Хора, каквото и да се опитваме да кажем, природата си го показва - нормалната сексуална ориентация е хетеросексуалността. Другото е НЕнормално! ... П.С. ... и никого не мразя. Всеки да си живее както знае, но да си кажем истината все пак...

Горките, със сигурност са ги заключвали в шкафчето в хайскула.