Ел Макферсън с уникално тяло на 50

Бившият топмодел, който става на 51 този месец, продължава да поддържа слаба и стегната фигура.

Обратно в новината

Коментари - Ел Макферсън с уникално тяло на 50 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ел Макферсън не е хубава жена на 50г.При нея има видим фотошоп.Плюс това раменния и пояс е значително по -широк от таза.При малкия бюст,ако я няма главата,наистина не може да кажеш,че това е жена.Защото тесен ханш и широк раменен пояс е характерен за мъжкото тяло.Краката и са като диреци и там където фотошопа е по-малко се виждат страшните поражения от тена-сбръчканата кожа,но като на 80г жена.С годините кожата губи своята еластичност.За да е хубава една жена на 45-65 трябва да сложи 5-10 кг отгоре на това което е била на 20,в зависимост от ръста ,за да намали стареенето на кожата.Пример Белучи.Слабото тяло е грозно на жена след 35-пример Анжелина Джоли.Но снимките и са грозни на Ел.Реклама ,но малко като на прехвалените ягоди и голямата кошница.

Скоро гледах един филм с Фани Ардан, която в момента е на 65 години, а във филма - на 63. И е слаба и е стройна и е перфектна. Пожелах си ако достигна нейната възраст да изглеждам като нея.

тогава западната мода си падаше по такива жени с широки рамене, малки цици, малък ханш и мъжки прически. Което и списание да отворите от тогавашно време ще видите тоя модел жени върлини.

Младее ми за мойот вкус ма на три рачкии бих я опнал яко баце! И ехото дълго нема да заглъхне!

Просто една добре изглеждаща жена на 51...По принцип слабите жени запазват по-добро тяло с годините, но не става дума за нищо изключително.

Кой квото и ще да говори...на 50 години жена си е дърта пържола...увиснала :D Тези снимки са с фотошоп....що не покаж НЕобработени снимки :) Точно на тази и бяха пуснали необработени....ами дърта си е...увиснала и сбръчкана

Просташки и принизяващ е коментарът ти. Няма нищо лошо в това жените на възраст да полагат усилия да изглеждат добре - изглеждащи зле и неподдържани ли трябва да бъдат, според теб? Никой не ти предлага тази "пържола", та да я отказваш...

Ти на колко си години?

Мога да позная - в дълечното минало е имал полов контакт с 50 годишна наборка и се е отвратил. Сега вече се занимава само със запазената за възрастта си пишка.

Фенка съм на Ел, ама ако някой смята, че тя наистина изглежда така, горко му... Толкова са я скинали от фотошоп, че мамата си трака. Аман от напъни на 50 да се докараш на 20... няма как да е така :)

с уникално ,не е единствена.Много дами и в България на тези години изглеждат дори по-добре.Няма уникалност не преувеличавайте.Като почнете да се прехласвате става смешно.

Вместо една жена на 50, дори и перфектно изглеждаща, предпочитам 2 на по 25, може и да не са перфектни

Може и така, да.

Предпочитанията ти не ни интересуват...щото: Кой си ти?

Като не те интересува, защо ме коментираш :)

Аз бих.

Елка ряпа да яде пред Юлето Дончева.

то няма една на 20 у нас дет изглежда така.

На мен ми изглежда над 50. Но иначе си е готина много

Защо трябва "да се комплексираме"? Когато Ел Макферсън започне работа, при която не печели от добре изглеждащото си тяло, тогава може да се комплексират жените.

Като гледам по улиците какви жени се разхождат.....нямам думи. Дебели, отпуснати. А тези над 45-50....трагедия! Така,че жената си е супер. Замислете се вие как изглеждате, защото много от вас не приличат на жени а на торби!

Пич, когато станеш на 45 - 50, погледни се в огледалото и си спомни написаното от теб тук и сега ;-)

Няма да дойде моментът, в който инструктор, незнайно по какво, да ми се струва умен.

Ел ще изглежда перфектише и на 61...все пак в днешни дни Фотошопа прави чудеса.

Кожата на Ел е доста състарена..тялото ок,но на мен нашата Юлиана Дончева ми изглежда цвете до това бабе..

Тва шампион по бокс ли е? Като го гледам май ще смачка Кобрата за две минути. С Кличко ще се озори , но не много - 4 минути.

Така е лесно, а Ел колко пъти е брала кукуруз и колко пъти е копала лозе ?

Той с ужас гледаше нощното шкафче на което лежаха нокти, мигли,перука,чене... ...и се молеше -Господи моля те спаси ме от това,което ще излезе от банята.

А тоз, който се молел в леглото на колко е бил, че така се ужасява? И вързан ли е бил за нощното си шкафче? Аман от сескистки изказвания...но това са българските мъже.

Ако не беше прекалявала с правенето на тен - можеше и кожата още да си я бива!

Веднага е запознавам с братовчет ми от Армения, Жула Изодзадзе и всичко си идва на место!

Защо жените в изброените от теб професии трябва да са грозни!? Ако една жена е грозна или просто безлична няма значение професията й, нито дали се занимава само със себе си. И още, не знаеш дали Ел Макферсън е щастлива или нещастна в личния си живот, но важното е, че е красива.

Застаряваща жена (неминуемо на 50 години) с бяла къса рокличка, е жалка картинка, направо патетик, независимо от амплоато й.

Още по-жалка картинка е балкански прошляк дето е на всяко гърне мерудия. Всеки си ходи както намери за добре, никой няма нужда от задръстеното ти мнение.

И все пак, сбръчкани крака под закачлива рокля са нелепа гледка не само на Балканите.

Навсякъде мъжете харесват млади жени със здравословно изглеждащо тяло, това им е вградено. Пример - заради дебелите американки, сред белите мъже в САЩ са модерни азиатките от Източна Азия. Природата иска мъжа да се интересува от фертилни жени. Колкото по-фертилна - с други думи млада и със здраво тяло, е една жена, толкова повече тя се харесва на мъжа. Красивата и глупава жена има по-големи шансове за размножаване, и гените и са по-успешни, от тези на умната и грозната. А дали това ти харесва - това е отделен въпрос. Света, в който живееш, не е някаква утопия, а работи по определени правила. Твоето недоволство това не го променя, и е загуба на време и безсмислен негативизъм, който те яде отвътре.

А застаряваща жена на 30 може ли с поличка, а, чичо? Защото има рано амортизирани в която и да е угодна на тебе възраст.

Не.

ЕМИ КАК ДА ИЗГЛЕЖДА БЕ ХОРА, ДА НЕ Е УЧИТЕЛКА, ЛЕКАРКА ИЛИ ИНЖИНЕР, ДА ХОДИ НА РАБОТА, ДА ДАВА ДЕЖУРСТВА, ДА СИ КЪСА НЕРВИТЕ. С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА ПО ЦЯЛ ДЕН?- СЪС СЕБЕ СИ!!

Какво означава думата инжинер?

Означава жена, която е наглеждала манджата да не загори, докато е писала набързо в чата, поради липса на време в отруденото си ежедневи на 'две работни места': в офиса и удома.

И двете са правилни. И инжинер, и инженер. Няма грешка.

:-) Моята жена е на 51 и е мъъъъъъничко по-красива от Ел Макферсън. Абе късметлия съм си :-)

покажи я да я видим де

Преди седмица видях снимки на Сидни Клауфорд без фотошоп,разликата е потресаваща!

олекна ми,жива и здрава да е,успокоих страстите.

С лявата или с дясната се успокои

дясната. аз вече сум спал с тази ел. ти не си.

Като чета коментарите се сещам за оня лаф с гроздето и лисицата. Но ако някоя жена смята че е на 51 и изглежда по-добре да публикува снимка. А мъжете ако не я харесват да се радват на жените си.

Mъж съм,харесвам я,..Hооо..".Oчи пълни,..Pъце празни"!!!

Аз лично бих се пооблякъл малко повече , нище че и моето тяло е перфектно ( само трябва малко да се епилирам тук там ама ме е малко срам и не мога сам )! Плътта на 50 години си е плът на 50 години?!

Явно и с акъла е така.

Aми,.. да !! Bъзможно е,.. да е от старческата деменция вече??!!

Благородно й завиждам! Господ й е дал, а и тя се е грижила да го съхрани!

Красива е си е Ел Макферсън, а това че в сайта наблягат на годините й, е продиктувано от балканските комплекси, че само на 20 една жена е хубава. И понеже си мислим, че българките са "най-красивите", ако пътувате извън БГ ще видите, че за разлика от тук, колкото по-напредва възрастта на една жена, толкова по-добре изглежда. Това важи и за мъжете. Може би затова, повечето хора у нас си мислят, че са много "красиви" на 20, а тези на 50 "за нищо не стават". А всъщност поради липса на други качества, бързат да се пласират по всевъзможни начини, защото не са сигурни в себе си.

Я се позагледайте в снимки 4,5и 6 и тогава коментирайте колко и е прекрасно тялото, айде моля, нищо за което да пренебрегна жена си макар да е на 49

kiko, никой не те кара да пренебрегваш жена си, а да я направиш толкова щастлива, че да изглежда толкова красива. Отпускането на кожата след 40 няма ка да го избегнем, но ако мъжът до нас е умен, тактично ще ни посъветва да не обличаме на тази възраст толкова къси полични

Кожата се отпуска след менопаузата, а не след някакви заковани 40 години. А менопаузата за едни жени настъпва на 40 години, за други на 55 години.

Кичке, аз правя всичко възможно жена ми да се чуства щастлива, но немога да се съглася че въпросната жена на снимката има фантстично тяло и трябва да се захласваме до препадък. Какво му е перфектното като месата и по ръцете и по краката и висят??????

Кичке, ако ти търпиш и дори имаш нужда мъжа ти да те съветва как да се обличаш и да ти налага вкуса си, всяка уважаваща себе си жена ще му затвори устата при първия опит да я командва.

е важен начина на живот, безспорно! Антиейджинг процедурите също, който има пари за такива неща не изглежда стар. Кой познава, мъж или женас пари да изглеждат зле? Я вижте Берлускони!!! Но е въпрос и на суета!

Макар че съм жена, искрено се радвам и възхищавам на перфектната й форма! Изглежда чудесно!

Mного ми хареса това: "Mакар,че съм жена"!! Tова е истинско признание!..Kакво нещо са жените помежду си,когато става дума за суетата им..??!!

Макар че съм мъж и се радвам още повече.

Както казваше един познат - по-добре хубаво тяло на 50, отколкото грозно на 20...

Добре де, ще я изпердаша!

ХА НЕ УПОТРЕБЯВАЛА АЛКОХОЛ И ЛЕКАРСТВА АМИ ЩО НЕ КАЖЕ ЗА УПОЙВАЩИ ТЕ ПРЕПАРАТИ

20 годишното си е 20 годишно, няма какво да се лъжем...хубаво лошо ..бабка

Изобщо не съм съгласен с мнението ти масово 20 годишните са с надмормено тегло а някои от тях имат целулит дори . Тъй , че не годините а начина на живот , гена и храната обуславят външния вид и по -точно пропорциите на тялото .

Млад си още Ванко, че и глупав! Как може да сравняваш 20 годишна пикла със зряла жена? Бабка била.. Ама така е, то вие съвременните "мъже" 20 годишни търсите, колкото да ги подмокряте само и до там...

Кисело е гроздето а пич....

...както пееше Богдана Карадочева, не те разбраха тоя Анди и дедо ти Шишарко! Сравняват ти някакви 20 годишни медузи със стари моделки! Винаги ще се намери някоя 20 годишна, дето не става за нищо. Ама тя не е критерий. Прав си Иване - няма как една 50 годишна да се сравнява с 20 годишна! НЯМА КАК!!! Младото си е младо и ТОВА Е!!! Друга кожа, други мускули, мирише на младост - такъв е животът за съжаление! За съжаление на одъртялите! ;-)

Така, така... И като и се явиш и ти с мускулите и ароматите ... А пък като си изуеш и шортите- А, ко стана ? нема я бубата... и момата- неонодена

Абе добре изглежда като за 50 годишна, ама си личи, че е одъртяла. Особено си личи на 4-та и 5-та снимка - краката, ръцете и не само. Не е нещо особено, като се има предвид, че с тялото си изкарваше хляба. Кристи Бринкли е найсе години по-дърта от Тялото, а изглежда по-добре!

На снимка 4 прилича на Мик Джагър.

Не! Прилича на Стив Тайлър!

Има 2 деца, на16г и на 11г. Благородно и за виждам за фигурата!

Има си 2 деца жената. И е перфектна. Не само тялото - всичко й е добре и най-вече това, че е естествена. Това не пречи и "твоята" да е ОК. Но дай първо да стане на 50, жива и здрава, тогава ще се обаждаш ;)

Да, добре изглежда като цяло.....но моля ви каква е тая бяла рикличка като за девойче, ми сложи нвщо по като за възрастта си....защото и добре да изглеждаш на 50 не може да си с детски панделчици в косите...

Хора, разберете, всичко е ген. Но, признавам, че и начинът на живот е от значение. Аз не съм пила алкохол абсолютно никога през живота си - имах отвратителен пример пред очите си като дете, което завинаги ме настрои срещу консумацията на алкохол. Ами, отразява се, като сравнявам лицето си сега с това на връстнички попушвали си и попийвали си.

Ами тя Лили Иванова е на 75г даже, ама и тя има такова стегнато и слабо тяло.

много ,много прав! Винаги съм писал срещу Лили( като певица), но което си е така, така си е!

Всички мумии са с стегнато и слабо тяло....

Остаряването не е порок,но на някои снимки са "изгладили" лицето и с фотошоп, но са забравили краката.

леле! аз съм на 30 и не мога да се конкурирам с нея :(

Ел Макферсън не напразно беше наричана "тялото" навремето когато беше действаща манекенка. Явно има добър ген, достатъчно ръстова е, и дори да не е на нон-стоп диета или не напълнява или не и личи...От където и да я погледнеш, е една жена на висота особено на 51...

Всяко поколение манекенки си има по една, наречена "Тялото". Тя нито е първата, нито последната! Преди нея беше Бо Дерек! А след нея Карли Клос!

Перфектна е....