68-годишната Сарандън се раздели с Джонатан (37)

Сюзън Сарандън е скъсала с гаджето си Джонатан Бриклин след 5-годишна връзка.

Обратно в новината

Коментари - 68-годишната Сарандън се раздели с Джонатан (37) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СКОРО ЩЕ ЧЕТЕМ: ДЕЦАТА НА САРАНДЪН СЪДЯТ ДЖОНАТЪН, ЗАЩОТО Е ПРИБРАЛ НАСЛЕДСТВОТО.

Любимата ми актриса..да е жива и здрава и да си живее живота ...и кариера е направила и е оставила името си в историята... и деца е отгледала...има правото да прави каквото си иска от тук насетне...вкл. и това ......да спи с млади мъже...

На мене не ми харесва като актиса. Твърде много е " облещена" и имам чувството, че някак си много позира, като че се наблюдава отстрани и се самолюбува. Не е естествена в ролите си. Просто аз мисля така - пък за някого може и да е велика.

Просто има големи очи...даденост...но дет се вика всеки си има собствен вкус и собствен задник....уважавам мнениео ти...

Аз пък не мога да разбера какво толкова има да се завижда на някой, само защото партньорът му е по-млад на години. Ами според мен като визия дори не може да се сравнява с Тим Робинс /бившият на госпожата/, въпреки че е с 20 години по-млад от него. Както и да е. Въпрос на вкус казало кучето и си облизало гъза.

Какво знаят и умеят тези жени, за да могат на тази възраст да имат толкова млади любовници? Как поддържат чисто физиологично тялото си , защото то започва да изневерява на тази възраст?

Ми като за начало не са потни както младите жени! Не миришат на пот...от няколко дни! Не си правят косата на "ф"афлички и нагласени в главите и смърдящи надолу! Не носят "х"анцунг! Не ги боли глава! Миришат на скъпи парфюми! Не мрънкат , че немогат да си платят това или онова... Имат оргазъм не като ги водиш в мола за да им купуваш буклучета! Не се интерсуват живо каква е колатата ти... Чели са бая книжки... Имаш какво да си говориш с тях след секс, а често младата искаш да й викнеш такси и да се маха. Не дрънкат безмислени тъпотии... Имат си деца вече и не ти се налага да правиш нови! И честно казано , който не харесва такива връзки - да се обръща на др. страна! Ама май често много хора хем не приемат, хем живо се интересуват от такива връзки! И никой не си признава колко е нещастен в брака или връзката си с "подходящият" по възраст човек...Само по възраст май...иначе немогат да се гледат!!!

САМО МЛАДИТЕ ЖЕНИ ЛИ СА ПОТНИ И СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ КОЛАТА ТИ? СПОРЕД МЕН ЧОВЕК ИЛИ Е НЕЧИСТОПЛЪТЕН ИЛИ СЕ КЪПЕ. НЕЗАВИСИМО ОТ ГОДИНИТЕ

Изобщо не съм искала да влагам някакъв осъдителен елемнт в моя коментар - нито по отношение на нейния живот, нито от гледна точка на моя. Напротив - написах го с голяма доза признание за тези жени, които успяват и на тези години да са търсени, искани желани за любов и секс. И не защото са богати, а защото са физически привлекателни. Това беше нещо като въпрос. Съжалявам, че не си ме разбрал, но твоята реплика не касае моя коментар.

Можете да ме оплюете, но бабичка с чувствително млад мъж и старец с чувствително млада жена е гадно. Все едно да си лягаш със сина си или с дъщеря си, понякога има случаи и като баба и внук или пък дядо и внучка. Гадно е.

Гадно е много меко казано!

Напълно съм съгласна с теб! Абе то само като ги погледне на снимката и му става лошо на човек ... Не бива тази игра с природата.

Успокой се, на теб няма да се случи. По-млад мъж никога няма дори да те загледа, пък камо ли да те ухажва.

За каква връзка говори тази баба? Какво има за изясняване, човека си популяризира името и отива да си гледа живота.

Е тя поне знае как да се оправя с пришълци!

Бъркаш я със Сигърни Уивър.

Ако 68 годишен мъж беше с 37 годишна жена, щяхте ли толкова да се палите?

А, де! То това се смята за приемливо, даже с по-млада от 37, колкото по-възрастен е мъжа, толкова по-млада трябва да е жената, за да може да го ... стимулира. От друга страна, младите мъже са доста потентни, особено тийнеджърите, та те "могат" и с бабички ... Накратко, както се се пее в една хумористична народна песен трябва - "старци моми да любят, а момците - бабите".

Сигурен ли си, че младата стимулира стареца...и докога? Защото доколкото се знае за импотентността, стимулите действат колкото за 2-3 пъти и после трябват нови стимули :) И после - откъде идвало старческото слабоумие.

Визуално много си подхождат!

Aми,..да!! Hормално! Kато свърши страстта в секса,..започва тениса на маса!!

Може да редува тениса и пениса - какво пречи.

Руиз

Френският моралист от 17-и век Жан де Лабрюйер е казал: "Влюбеният старик е едно от най-големите уродства на света".

17-ти век, мой човек, а сега е 21-ви!

И си бил едно време партиен секретар, нали?

Даааа. 30 години са голяма разлика.Всяко нещо свършва, след като е почнало по един или друг начин. Но все пак- при тези години вероятно сексуалният им живот е много по-богат, от двойка, в която мъжът е на 68, а жената на 37!

Тук е мястото да цитирам един стар виц: Мъжът бизнесмен, изпраща факс на жена си : "Скъпа, вярвам че ще разбереш, сега когато ти си вече на 54 години, имам известни нужди, които ти не можеш повече да задоволяваш. Аз съм много щастлив с теб, смятам, че си прекрасна съпруга и искрено се надявам, че няма да реагираш болно като разбереш, че когато получиш този факс, ще съм в хо...тел "Confort Inn" с Ванеса, 25 годишната ми секретарка. Но не се безпокой, ще си бъда в къщи преди полунощ." Когато мъжът пристига в къщи, намира бележка върху масата : "Скъпи, получих факса ти и много ти благодаря за проявената загриженост. Възползвам се от случая да ти напомня, че ти също си на 54 години. И да те осведомя, че когато четеш тази бележка, ще съм в хотел "Fiesta" с Мишел, моя треньор по тенис, който както и секретарката ти, е също на 25 години. Понеже освен че си преуспял бизнесмен, си завършил още и математика, ще можеш лесно да разбереш, че си приличаме при тези обстоятелства, но ... с една малка разлика : "25 влиза повече пъти в 54, отколкото 54 в 25 ..."

Браво, смях се от сърце! Нобел за това не дава награда за математика!

Годините си отминават, това е истината...мъжа е в разцвета си -37г, жената на 68г- баба...чисто визуално колкото и да се подържа...увиснала кожа, отпуснати гърди, бръчки, изкуствено чене....нищо лично, всички това ни очаква

Изкуственото чене може да се появи и преди 68 години, примерно на 40. Не се пали много! Никой не е застрахован, че няма да се скапе на млади години!

Бай Ставри , просто съм допуснала грешка при изписването.Сега пиша :Аз съм на ш8 , а синът ми на з8 г.Възмутена съм от такива нещастници като тая .

И си била едно време партиен секретар, нали?

Не си възмутена - завиждаш...

Старичка е, минало й е времето за любов.

Времето за това не минава, брат... Ама май ти това чувство не си го изпитвал и затова се изказваш така "компетентно"

Твойто време нали не е минало, Иванов, продължавай да се любиш с дясната ръка.

Да, разликата на нея не й пречи, но най-вероятно на него му пречи.

Може и да е страхотна , но къде е морала.Аз съм на на ш8 , а синът ми на з8 .Как не я е срам !!! Такива извращават обществото ни .Хич и не пишете повече за тях .Това ли трябва да възприемат от запада децата ни? Ужас!!!!!

68 годишен човек не би написал ш8, нито пък з8... така че лъжеш за годините ! А за "морала" на Запада си прав !

А кво 6е кажеш за ''морала'' на Изтока??!!

Явно не и върви след раздялата с Тим Робинс. С него бяха хубава двойка, а с този младок, не.

"Само" 5 години връзка...

Той и Тим Робинс беше младок, ама по-малко младок, наистина бяха хубава двойка.

Така е, но 12г. разлика са по-поносими, от 30..... Все едно е със сина си.

Тим Робинс...не беше ли един възрастен, който приличаше на нейно татенце?

На снимката може да видите геронтофил златотърсач от мъжки пол!

В общества в които връзката между двама души се оценява и крепи главно през телесни взаимоотношния тогава жените често са по възразни от мъжете. Когато в обществото се толерира нещо повече от телесни връзки тогава мъжете са по- възрастни във връзките. А колкото повече се феминизира обществото , толкова повече моралът де факто пропада. И по- консуматорско става. И това е от най- елементарни наблюдения.

Като всичко в нас и около нас и моралните категории търпят еволюция,пък и границите на едно или друго всеки определя сам за себе си.В подобни случаи,коментарите си остават за нас.

Не виждам нищо морално в един деградирал сексист-женомразец като вас подкрепящ патриархата и опресията над жените за собствена изгода.

'Когато в обществото се толерира нещо повече от телесни връзки ' - то става дума за парите на дъртака, глупако. И " толерира" не е подходящата дума в случая, колкото и да се напъваш да си интересен.

Ако правилно разбирам - когато става дума за платонична любов, то тогава жената е много по-млада. На това му се вика застарял порно-манияк, бе човек :)))))))

страхотна е.

Сюзан е хубава жена и страхотна актриса, какво значение има възрастта, Да не искате да живее с 80 годишен дядо, който се напикава. Ей много морални се извъдихте. Браво на Сюзан!