Най-влиятелните личности в Интернет

Президентът на САЩ Барак Обама е сред 30-те най-влиятелни личности в интернет, сочи класация на списание "Тайм", цитирана от ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Най-влиятелните личности в Интернет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е човекат с които можем да се гордеем цял свят

ами в статията пише за класация, предизвикана от сензация в интернет. Така, че плезещ се президент е с много по-големи шансове пред сериозен такъв, който се заканва с пръст. Освен това пред компютрите стоят нахранени и леко отегчени хора, за които светът е шоу и доста тясно място. А и не особено грамотни, видно от болшинството коментари.

Путиноидте по-леко да не получите удар.

Тая класация, ако въобще е вярна, сигурно са я провели сред стотина на брой тийнеджъри в САЩ. Защото доста от имената са или малко или съвсем неизвестни. И сега например тоя убития в Русия. Ами аз името му за първи път го чух като излезе новината за убийството му. Форбс постави на първо място наскоро Путин, тук той изобщо не е в класацията. Няма никакъв китаец или индиец в класацията. При положение че населението там е около една четвърт или повече от цялото световно население и имат вече доста развита политика и култура. Измислена класация, пропагандна.

както и да го погледнеш света е траш.

което и да е шимпанзе е по-влиятелно от обонго

Фашиста атакист-путиноид се изходи по въпроса.

И като си помислиш, че този човек е получил нобелова награда за мир, а непрекъснато подклажда войни.Отвратително!

Браво! Дайте му банан за награда!

На Обонго на тази снимка му липсва само един банан и една поличка от треви!

е, ако това са най-влиятелните личности в Интернет?!? къде са УЧЕНИТЕ?!? ако, глупаци??? артисти, музиканти, журналисти, пръдльовци... не напразно си имам голямо самочувствие, очевадно не е никак случайно... еволюцията е бавен процес. мно-о-о-ого бавен.

добре дошъл в съвременния свят... форма пред съдържание е предпочитаният модел на живот.

Aми,...това е положението!! Bиждате сами!

Негър мюсюлманин от Хонолулу, представящ се за президент и влиятелна личност.

Марионетката обонго е толкова влиятелен , колкото кардашиянката е светска лъвица : )))))))))) Първият е по-скоро смешен , жалък и вече мега досаден , втората е шлякава простакела с наднормено тегло и чара на тапир ; ) Със здраве !

Шебека си е шебек отвсякъде независимо дали е с костюм и вратовръзка!