Жерар Пике бе глобен за обида на полицаи

Приятелят на Шакира Жерар Пике отнесе глоба от 12 160 долара за обида на полицаи, които миналата година глобили брат му.

Обратно в новината

Коментари - Жерар Пике бе глобен за обида на полицаи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селянията, простотията, наглостта, арогантността и плиткоумността не признават националност, слава и пари...

Ако така се правеше тук, какво ли би се случило с разни на "протести"?

Пике псувал, но само защото е Пике са му тръснали 12 пъти по-голяма глоба

Така и трябва да бъде. Ако не го одрусат според джоба и известността му, всяко квартално лайно ще започне да се мисли за лайното Пике и да се размирисва като него с повод и без повод. :)

Само да те питам, ако едно квартално леке те блъсне с колата и ти счупи крака по-малко ли ще те боли отколкото ако те блъсне известен човек и пак ти счупи крака. Не трябва да се прави разлика между това кой каквъв е... законът трябва да е за всички еднакъв иначе се получават тълкувания и естествено в такъва случаи има нереални присъди и винаги ще има недоволни.

"Така и трябва да бъде. Ако не го одрусат според джоба и известността му, всяко квартално лайно ще започне да се мисли за лайното Пике и да се размирисва като него с повод и без повод. :) " Каква логика само да ти се неначуди човек! По товята логика ако това квартално гледа от Пике и прави глупости, а в същото време не плаща данъци това означава, че него трябва винаги да го съдят по най-тънката точка. А тово дали ще подръжава не Пике или на Батман, няма значение защото този е гамен и ако не е Пике на друг ще подръжава или още по лошото на измислен филмов герой. Така че логиката ти показва, че е неефективно предложението ти

Така и трябва. Най-добре е да бъде наказан някой известен, има изключително добър възпитателен ефект. А и не вярвам глобата да му накриви особено шапката.

Така е, като дават луди пари на разни ритнитопковци и други ниско интелигентни индивиди, после ще им сърбат попарата!!!

Ако хирург беше обидил полицаите, а не футболист, трябваше ли да има глоба.

Ко речи?????

Ама не е хирург, а един прост футболист. И като дадеш пари на простия стой и гледай сеир...

Жерар Пике е адски готин мъж! Как може да има толкова тъпи полицаи? Вместо да се радват на щастието да срещнат една световна звезда, те са се държали като брутални диваци!

Вижда се колко е готин. На човек му проличава какъв е, когато има проблемчета. Когато всичко върви по мед и масло е лесно да си готин, възпитан, печен, як.

Ако такава "звезда" предизвика катастрофа, ти останеш инвалид за цял живот и съответно повече нямаш нормален живот, ще благодариш ли на полицаите, че са се "радвали на щастието да срещнат една световна звезда", а не са се държали като брутални диваци и са го пуснали, за да може той да унищожи твоя живот????

Куха гъдулка.....

Ми той Пике бил Пикльо. Отвратително поведение.

Възнамерявах да напиша коментар, но хората под мен са казали всичко.

Наяла се въшка, па излязла на чело.

Ставийски го спряха пиян и освен че се снимаха с него му казаха да кара внимателно, няма дрегер, няма глоба, няма съд. После уби пиян 1 човек и остави 1 получовек за цял живот и пак няма ефективна присъда..

ама българите само обиждат испанците,какви цигани били и нез нам си какви,иди в коментарите под която и да е новина за друга страна и ще се убедиш,че причината е в матр'яла

А у нас полицаите не само, че няма да се обидят, ами ще искат да се снимат с нашите тъпанари и ще им искат автограф. Да сте чули наш известен спортист да е глобен? Абе, на говедата шефът на феновете им уби хора пиян на магистралата край Пловдив и дори не беше съден.

и Ники Михайлов уби човек на входа на София, като блъсна неговата кола и веднага след катастрофата си свали номерата на колата, звънна 2-3 телефона, заобиколиха го адвокати а лично шефа на Столичният КАТ се погрижи така да извъртят нещата, че да не го съдят изобщо.

Отворко! Жалко-харесвах го като мъж и като професионалист, но явно като човек е ла*но, :(

Всяко ла*но, като се види с пари, се отваря и размирисва.

С право Сър-а го натири навремето от МЮ!!!